dinsdag 16 september 2014

Italian Shoe Entrepreneur Beats Chinese Counterfeit Competition

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Silvano Lattanzi, an Italian entrepreneur famous the world over for his high-quality footware, has come up with a brilliant idea to contrast the counterfeit Chinese market. Lattanzi, who has registered the trademark for his shoes in order to defend the Made in Italy brand, together with his son has thoroughly studied the way a Chinese company has reproduced his own shoes and then created a line specifically for the Chinese market.

See on italymagazine.com




via Tumblr http://bit.ly/XuCiic

Elisabetta Canalis getrouwd in Italie - Showbiznewz

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Elisabetta Canalis, vooral bekend als de ex van George Clooney, is het afgelopen weekend getrouwd. Ze is in het huwelijksbootje gestapt met de orthopedisch chirurg Brian Perri. Dit schrijven diverse media.Het model trouwde in haar geboorte stad Sassari op het Italiaanse eiland Sardinië. ”Bedankt voor het mogelijk maken van deze droom,” schreef ze na afloop van de trouwerij op Twitter. Canalis had in 2011 anderhalf jaar een relatie met Clooney. Nadat ze uit elkaar gingen had ze nog kort een relatie met Jackass-ster Steve O. Clooney trouwt ook deze maand en zal dit ook doen in Italië. Hij gaat in Venetië zijn ja-woord geven aan de advocate Amal Alamuddin.

See on showbiznewz.nl




via Tumblr http://bit.ly/XuCi1u

PowNed : Kwart Italiaanse tieners blowt

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het gebruik van cannabis onder Italiaanse jongeren neemt toe. In de leeftijdsgroep van vijftien tot negentien jaar blowt inmiddels bijna een op de vier.Vooral steeds meer meisjes ontdekken de geneugten van een jointje. Dit blijkt uit een rapport aan het parlement in Rome, aldus persbureau ANSA maandag.Het gebruik van cocaïne daarentegen blijft afnemen. De heroïneconsumptie is stabiel. Het aantal drugsdoden blijft afnemen: 344 in 2013. In 1999 vielen nog duizend doden als gevolg van drugsgebruik.Het aantal mensen dat zich laat behandelen wegens gokverslaving stijgt sterk: van 5.800 in 2012 naar 6.800 vorig jaar. Meer dan 83 procent van de gokverslaafden is een man.Cannabisgebruik is illegaal in Italië, ook al handhaaft de politie het verbod lang niet altijd en overal. (ANP)

See on powned.tv




via Tumblr http://bit.ly/1t4Rm2k

#Buon #Appetito @gustodilella





#Buon #Appetito @gustodilella




via Tumblr http://bit.ly/1qIprWr

#Karikatuurtekenaar #Marco #Bezano is voor uiteenlopende...





#Karikatuurtekenaar #Marco #Bezano is voor uiteenlopende #evenementen te boeken via #Italian #Entertainment #And #More. @ItalieLinks4All @italiaansfeest




via Tumblr http://bit.ly/1qIpt0x

Time for Coffee! @caffedilella (bij Kaatsheuvel, De Efteling)





Time for Coffee! @caffedilella (bij Kaatsheuvel, De Efteling)




via Tumblr http://bit.ly/1u0NRYS

#Trancetto @gustodilella





#Trancetto @gustodilella




via Tumblr http://bit.ly/1u0NPQD

Italië vreest slecht citrusseizoen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Volgens Cirino Scatà, salesmanager bij een belangrijke coöperatie in Calabrië ziet het aankomende Italiaanse citrusseizoen er niet goed uit. “We moeten niet onderschatten wat er tijdens het zomerfruitseizoen is gebeurt. Er waren drie problemen: overproductie, lage consumptie en een dalende koopkracht. De EU gaf geen eenduidig antwoord op deze uitdagingen. Van deze problemen staan de lage consumptie en dalende koopkracht nog fier overeind.”De gevolgen van de Russische boycot zijn volgens Scatà beperkt. Italië exporteerde relatief weinig naar Rusland. De belangrijkste citrusleveranciers van Rusland zijn volgens hem Griekenland, Turkije, Egypte, Marokko en sinds kort Pakistan. “Het zijn de indirecte gevolgen, veroorzaakt door Spanje, die een probleem gaan opleveren. De Spaanse teler moeten opzoek naar nieuwe afzetmarkten. Daarvoor zullen ze gebruikt maken van speciale aanbiedingen en promoties, wat iets weg heeft van dumpen van het citrus.”

See on agf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1qIfXKH

Vogue Italia Viert Jubileum Tijdens Milan Fashion Week - VOGUE Nederland

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Vogue Italia Viert Jubileum Tijdens Milan Fashion WeekVOGUE NederlandVogue Italia onthult tijdens Milan Fashion Week een expositie ter viering hun 50-jarige jubileum.

See on vogue.nl




via Tumblr http://bit.ly/XatoWw