vrijdag 18 september 2020

Veni Vidi Pizza bevindt zich op de Scheveningse Pier. Wij...Veni Vidi Pizza bevindt zich op de Scheveningse Pier. Wij combineren de lekkerste Italiaanse gerechten met een fantastisch uitzicht op strand en zee.

Over de functie:
Je komt te werken onder leiding van onze enige echte pizza meester Silvio. Silvio heeft jarenlange ervaring in het maken van pizza’s en dit is dan ook zijn enige echte passie. Deze passie wilt hij graag overdragen aan de nieuwe generatie pizzabakkers. Sinds kort zijn wij onder zijn leiding begonnen met o.a. lasagne en pasta’s. Je assisteert hem met het maken van pizza’s, pasta’s en lasagne’s.

Wat verwachten we van jou?
Je bent leergierig en neemt initiatief. Je hebt affiniteit met de Italiaanse keuken en beheerst de snijtechnieken. Ook zie jij er representatief uit aangezien je in een open keuken komt te werken.

Wat bieden we jou?
• Onwijs leuke collega’s
• Een omgeving waar je kan doorgroeien en leren
• Een markt-comform salaris en fooi
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Ik hoor graag van je!

Raymond Mulder sollicitaties@pier.nl

Proef de authentieke Italiaanse keuken aan de Hollandse kust. Veni Vidi Pizza serveert datgene waar de Italiaanse keuken voor staat: vers, huisgemaakt en niet te veel poespas maar vooral vol passie en aandacht voor de ingrediënten.

https://www.pier.nl/company/veni-vidi-pizza/
(bij Scheveningen Boulevard De Pier)
https://www.instagram.com/p/CFRqMNThwWt/?igshid=ksj8l1e78pslvia Tumblr https://bit.ly/3hML04h