donderdag 27 december 2012

Welkom bij Italiaans restaurant Il Camino Nunspeet

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenBENVENUTO!

Welkom in het Italiaans restaurant Il Camino. Op deze site kunt u alvast een beetje sfeer proeven en zich oriënteren op onze uitgebreide kaart.


In een prettige ambiance kunt u genieten van eten in Italiaanse stijl. Onze naam betekent open haard en die knusse associaties die dat oproept ,treft u bij ons. De inrichting in terrakleuren doet denken aan Italië. Ook het terras ademt dezelfde sfeer en is bovendien ingericht met open haarden. Alles wat je bij een Italiaan mag verwachten, heeft Il Camino te bieden. Geniet van Italiaans avondje uit en kies een lekker gerecht van de gevarieerde menukaart.
See on ilcamino.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38978991546

Eurozone crisis live: Monti and Berlusconi set for election battle

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsSpeculation is growing that Mario Monti could lead an alliance of centrist parties in the Italian general election, and Silvio Berlusconi’s party are not happySee on guardian.co.uk

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38956423908

Graziano Pellè meest scorende Italiaanse spits - Voetbalkrant.com

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNiet Mario Balotelli of Antonio Cassano, maar Graziano Pellè is met veertien doelpunten de meest scorende Italiaanse spits in Europa. Binnen een half jaar heeft Pellè de geest van John Guidetti uit de Kuip weten te verdrijven. Nu heet hij zélf het Fenomeen van Feyenoord te zijn.


Sinds dit seizoen is Pellè een typisch Italiaanse spits, klinisch voor de goal. Geef hem tegenwoordig één kans en hij scoort, een vorm van Italiaanse voetbalzakelijkheid die door Filippo Inzaghi ooit tot kunst verheven werd.


Pellè denkt in rechte lijnen naar het doel. “Wat is het nut van de bal eindeloos rondschuiven als het niet tot een treffer leidt? Zoals Ajax laatst tegen Borussia Dortmund. En elke keer dat Dortmund eruit kwam was het - bam! - een doelpunt. Ik heb op zich niets tegen dat type voetbal, maar wat mij betreft is er maar één ploeg die tikkie-takkie-voetbal mag spelen en dat is Barcelona. Omdat alleen zij daarvoor de perfecte spelers hebben.”


Voor alle andere teams gelden wat Pellè betreft ook andere wetten. Zoals de Italiaanse wet van het willen winnen: mooi als het kan, lelijk als het moet. Omdat uiteindelijk alleen de naam van de kampioenen wordt onthouden.


“In de boord van het shirt van Juventus staat een zinnetje van oud-voorzitter Giampiero Boniperti: ‘Het is niet belangrijk om te winnen, maar het is het enige dat telt’. Als Italiaan geloof ik vooral in die filosofie”, aldus nog de Italiaan.
See on voetbalkrant.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38950916931