zaterdag 17 mei 2014

Italiaanse amandelkoekjes: cantuccini's - Zoetrecepten

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenDeze koekjes zijn verslavend lekker. Ze zijn zoet, superknapperig, lekker om mee weg te dippen en ze vallen niet zwaar. Alle reden dus om héél véél te eten van deze Italiaanse amandelkoekjes: cantuccini’s.

See on zoetrecepten.nl
via Tumblr http://bit.ly/1mFQc9Z

Italiaans spookeiland is verkocht voor... een habbekrats

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend GoedHet Italiaanse eiland Poveglia, gelegen in de baai van Venetië, is voor een bedrag van 513.000 euro toegewezen aan de lokale zakenman Luigi Brugnaro. Het onbewoonde eiland was door de Italiaanse overheid als onderdeel van een grotere portefeuille vastgoed op de immobiliënmarkt gebracht om de nodige financiële middelen te kunnen verzamelen om het tekort op zijn budgetten af te bouwen.De Associazione Poveglia, die een aantal inwoners van de Venetiaanse regio vertegenwoordigt, hoopt alsnog dat de Italiaanse overheid het bod van Brugnaro zal verwerpen. Men heeft immers weinig vertrouwen in de plannen die de zakenman voor het eiland in petto zou hebben.

See on express.be
via Tumblr http://bit.ly/1sDb0Pq

Italiaanse knoflookmarkt erg volatiel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalië is een knoflookproducent, maar importeert ook veel, met name vanuit Spanje (58%) en Nederland. De binnenlandse markt wordt sterk beïnvloed door internationale trends en groeiende productiekosten. Dit betekent dat de prijzen erg volatiel zijn. De export ziet er beter uit voor Italië, waarbij Australië en Duitsland de belangrijkste afnemers zijn.

See on agf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1qKd0JQ

Horecazaak Pasta e Sugo krijgt vorm in Veghel

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenVEGHEL - Het duurt nog ongeveer een maand tot de opening maar met grote posters kondigt speciaalzaak Pasta e Sugo haar komst naar de Markt in Veghel al aan.De horecagelegenheid bestaat straks uit een kookstudio en een winkel vol Italiaanse delicatessen. De zaak is na de opening medio juni van dinsdag tot en met zondag geopend, van 10 tot 19 uur.

See on bd.nl
via Tumblr http://bit.ly/1sDb0iq

Italiaanse bisschop: ‘Kerk moet luisteren naar argumenten ten gunste van homoseksuele relaties’ - Katholiek Nieuwsblad

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe door paus Franciscus pas benoemde secretaris-generaal van de Italiaanse bisschoppenconferentie, bisschop Nunzio Galantino, wil dat de (Italiaanse) Kerk zonder enig taboe luistert naar “alle argumenten ten gunste van gehuwde priesters, de communie voor hertrouwd gescheidenen en homoseksuele relaties”.Dat zei hij maandag in een interview met de Italiaanse krant La Nazione.

See on katholieknieuwsblad.nl
via Tumblr http://bit.ly/1sDb01F

'16e-eeuws Italiaans fort voor huwelijk Kim Kardashian en Kanye West'

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreLOS ANGELES - Kim Kardashian en Kanye West zouden hun oog hebben laten vallen op het 16e-eeuwse fort Belvedere in Florence om hun trouwceremonie te houden. Het imposante bouwwerk is volgens een ingewijde van People door het aanstaande bruidspaar volgend weekend gehuurd voor ongeveer 300.000 euro.Het magazine hint erop dat de feestelijkheden nog steeds in Parijs kunnen aanvangen. Gasten zouden in de Franse hoofdstad verzamelen voor een diner en daarna naar Italië worden overgevlogen.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/1vi89j2

Dichtbij.nl - Heerlijk uit eten doet u bij Italiaans specialiteiten restaurant Vicini in Den Haag

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenVicini Ristorante,Vicini is een klein maar erg gezellig authentiek Italiaans specialiteiten restaurant, gevestigd aan het Goudenregenplein 11 te ‘s-Gravenhage.Met Zineb Médissate als uw gastvrouw bent u verzekerd van het beste advies voor uw menu en uw wijnkeuze.U ervaart uw diner bij Vicini Ristorante als een ware smaak sensatie.Wenst u ons restaurant met meerdere personen te bezoeken dan is reserveren gewenst.Voor authentieke Italiaanse gerechten en voor de lekkerste pizza’s zien wij u graag tegemoet!Zie ook onze website voor meer informatie: http://bit.ly/1ltIRYe

See on m.dichtbij.nl
via Tumblr http://bit.ly/1ltIRaT