vrijdag 17 januari 2014

Bezoek de Italiaanse Startpagina's ter voorbereiding van uw vakantie naar Italië of om gewoon meer te weten te komen over Italië!

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



gardameer.startpagina.nl


Het Gardameer! Alles over het Gardameer vind je op de Gardameer startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Gardameer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Gardameer mail me gerust.




italiaanse-meren.startpagina.nl




De Italiaanse meren. Italië is een land met honderden meren. In Noord-Italië heb je populaire vakantie-bestemmingen als het Gardameer, Comomeer, Meer van Iseo en het Lago Maggiore. In Umbrie ligt het Meer van Trasimeno. Maar er zijn nog honderden andere prachtige meren in Italië, minder bekend en minder druk. Het ene nog mooier dan het andere. Op de Italiaanse meren-startpagina geven wij een overzicht van de belangrijkste Italiaanse meren.






See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1fGvJ3X

Dream Italian Hotels: Villa d’Este

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



It is only fitting that one of the most beautiful feats of mother nature plays host to one of the most beautiful feats of human creation. Villa d’Este, a late renaissance villa has been transformed in a unique hotel which last year celebrated its 140th year of existence.[…]




See on swide.com

via Tumblr http://bit.ly/1fGvJ3K

Paniek in Rome door bomalarm McDonald's

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Op het Piazza di Spagna in Rome is vrijdag paniek uitgebroken onder toeristen nadat er een bomalarm was afgegeven. Volgens een anonieme tipgever bevond zich een explosief in de McDonald’s, beneden bij de Spaanse trappen. Het fastfoodrestaurant werd ontruimd en enkele straten werden tijdelijk afgesloten. Speurhonden van de politie vonden echter niets. Het enige dat in de eetgelegenheid werd aangetroffen was een verdachte tas. Die bleek leeg te zijn. Na enige angstige momenten werd het plein weer vrijgegeven.

See on volkskrant.nl




via Tumblr http://bit.ly/1eR1Yu8

Musica Italiana - Italian Music - but also with French...





Musica Italiana - Italian Music - but also with French Repertoire! - http://bit.ly/dU8LWY (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1hxVlO1

De #Baby #Forma. Een #smaakvolle #Italiaanse #kaas in #luxe...





De #Baby #Forma. Een #smaakvolle #Italiaanse #kaas in #luxe #geschenkverpakking. #Prachtig #relatiegeschenk of als #cadeau voor een #jubilaris. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1dBuwZT

De Ipad / Tablet / Netbook sleeve is een prachtig cadeau en is...





De Ipad / Tablet / Netbook sleeve is een prachtig cadeau en is te bestellen via http://bit.ly/fJe8zA (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1dBuwJz

Prada ontkent belastingonderzoek in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Miuccia Prada, het creatieve brein achter Prada en Miu Miu, heeft ontkent dat haar bedrijf onderzocht wordt door het openbaar ministerie van Milaan. De ontwerpster wordt ervan verdacht om samen met haar man, Patrizio Bertelli, belastingen te hebben ontdoken. Dat schrijft WWD. Toch heeft Miuccia ontkent dat er een onderzoek naar haar bedrijf wordt gevoerd. Ook de advocaten van Prada, Stefano Simontacchi en Guidi Alleva, ontkennen dat er een onderzoek aan de gang is. Dat schrijft de Britse Vogue.

See on weekend.knack.be




via Tumblr http://bit.ly/1acjyJZ

Riccardo Tisci voor Nike - FashionUnited NL

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De Italiaanse ontwerper twijfelde geen moment toen hij het aanbod kreeg van Nike. “Ik zie het als een grote eer, vooral omdat Nike normaal gesproken met sporters samenwerkt.

See on fashionunited.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/73590433857

Napoli bij laatste acht - Telegraaf.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Napoli bij laatste acht Coppa Italia. NAPELS -. Napoli heeft zich als laatste club geplaatst voor de kwartfinales van het Italiaanse bekertoernooi.

See on telegraaf.nl




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/73590352277

Pizza van meesterchef Geronimo Stilton | Recepten | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Samen met zijn neef Klem doet Geronimo Stilton mee aan een spannende kookwedstrijd. Geronimo maakt onder meer een smakelijke pizza - en wij delen het recept!

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1dl2AqB

A day in caves and small towns #exploringmarche

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



After spending the morning in Senigallia we drove to the mountains. Incredible views of the hills and mountainsides, and random caves just popping up on the side of the road. Obviously we had to stop every ten minutes or so! […]




See on half-girl.org

via Tumblr http://bit.ly/1eORyez

8 cose da bere e mangiare a Napoli. - Agendaonline.it

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Estate o inverno che sia, Napoli è proverbialmente la città del sole, ma anche la città della tradizione in tavola…




See on agendaonline.it

via Tumblr http://bit.ly/1eORATT