woensdag 8 maart 2017

Italiaanse Specialiteiten bij Trattoria Casa Di Bella


Lekker gezellig en intiem lunchen of dineren ? Een verjaardag vieren of iets anders met een hele groep? Dat kan bij Casa di Bella! Binnen tot max. 20 personen of op onze zonnige terras u bent altijd welkom! Wij verzorgen uw lunch of diner helemaal op maat en voor elk budget. Onze panini, salades, pizza’s en pastamaaltijden worden allemaal op origineel Italiaanse wijze bereid met Italiaanse kwaliteitsingrediënten.via Tumblr http://bit.ly/2mX1HSY

'Italianen zijn gek op kinderen, maar hebben er geen geld voor'

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

In Italië worden steeds minder kinderen geboren en dat komt vooral door de slechte economie. “Een eenpersoonsinkomen is niet meer genoeg om voor kinderen te zorgen."Dat kinderen opvoeden duur is, is bekend. Het weerhoudt vooral Italiaanse vrouwen er steeds vaker van om een kind te nemen. Het land heeft het laagste geboortecijfer in 150 jaar. "Het is een paradox”, zegt Italië-correspondent Angelo van Schaik. “Italianen zijn dol op kinderen, maar denken tegenwoordig wel drie keer na om een kind op de wereld te zetten.”

via Tumblr http://bit.ly/2mhMRTO

Afrikaanse koppelbazen verdacht van brand in Italiaans krottendorp

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse justitie is een onderzoek begonnen. Acht Afrikanen worden verdacht van de brand waarbij twee mensen uit Mali omkwamen.Er komt een gerechtelijk onderzoek naar de brand in het krottendorp van migranten bij de Italiaanse stad Foggia. Bij de brand kwamen afgelopen vrijdag twee landarbeiders uit Mali om het leven. Onderzoekers vermoeden dat het vuur in het zogenaamde ‘Afrikaanse getto’ is aangestoken.De brand zou gelijktijdig op vier plaatsen in het krottenkamp Rignano Garganico zijn uitgebroken, vermoeden politieonderzoekers. In de vuurzee werden ongeveer 700 hutjes en huisjes van karton, golfplaat en plastic verzwolgen.

via Tumblr http://bit.ly/2mhKdxg