zondag 17 augustus 2014

Mulicchi Resort | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyGastheer Angelo heet je van harte welkom op Mulicchi Resort in het zonnige zuiden van … http://bit.ly/1kM3HHd http://bit.ly/1kM3HXr

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1kM3HXz

Italië: Lage aanvoer drijft aardbeienprijzen op

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsOp de Italiaanse markten zijn de prijzen voor aardbeien ondanks het weer ongewoon hoog. Dit door een daling van beschikbare volumes.”De aardbeienmarkt is vergelijkbaar met die van kersen, al hebben we alleen de Italiaanse producten beschikbaar. Prijzen zijn hoog , zo’n € 5-6/kg en de vrucht ziet er mooi met een heel goede houdbaarheid,” zegt Roberto Piazza, directeur van Fedagromercati ACMO. “Het seizoen is bijna voorbij. Het grootste deel van de productie eindigt nu ongeveer, en dan hebben we alleen nog de echt late rassen.”

See on agf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1o2KSuh

Italië: Goed tafeldruivenseizoen verwacht half augustus

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws"Na een trage start, te wijten aan de slechte kwaliteit van Victoria druiven, zal vanaf augustus een betere kwaliteit trossen beschikbaar zijn op de markt," belooft de manager van Orchidea Frutta, een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van tafeldruiven, kersen, citrus, perziken, abrikozen, watermeloenen en artisjokken.

See on agf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1o2KQTg

Dichtbij.nl - Italiaanse catering van Casa di Angelo

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenBij Casa di Angelo in Noordwijkerhout kun je niet alleen heerlijk uit eten, maar Casa di Angelo verzorgt ook graag de catering voor jouw feest of evenement. Geniet samen met je gasten van de Italiaanse keuken bij jouw op locatie of in het restaurant.Bij Casa di Angelo zeggen ze ‘Tutto su gli ingredienti’. Oftewel, het draait allemaal om de ingrediënten. Dit is ook de filosofie van het restaurant, het is de zorg en aandacht die verder gaat in elk gerecht dat wordt bereid in de keuken. Het is de zorgvuldige selectie van elk stuk vlees, elke tuin-verse groente, al het kruid, elke specerij. Want het is de filosofie dat ieder bord eten, elke hartige hap, absoluut het beste is.

See on m.dichtbij.nl
via Tumblr http://bit.ly/1BpNVXD

Slaapmutsje: Laura Cremaschi | Spitsnieuws

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaNou, nou, wat werden we vandaag verwend. Niet alleen bezocht Laura Cremaschi het strand van Miami, de blondine had ook nog een verrassing voor ons in petto.Wat bleek? De Italiaanse schone had schijnbaar zoveel zin in haar dagje strand, dat ze gewoon een extra bikini mee had genomen. En dus mochten wij het topmodel niet alleen in een fris blauw setje, maar ook in een vrolijke gele bikini bewonderen. Jullie begrijpen het al: daar gaan bij ons de handjes voor op elkaar.

See on m.spitsnieuws.nl
via Tumblr http://bit.ly/1rImhym

Vluchtelingen overspoelen Rome

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHonderden bootvluchtelingen zwerven op straat. In Rome is een kamp van krotwoningen ontstaan waar immigranten wonen.Het zijn er nu bijna 100.000. Volgens het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken werden dit jaar ruim 98.000 vluchtelingen van boten uit de zee rond Sicilië gehaald. Aan het eind van deze maand staat de teller vrijwel zeker boven de 100.000. Dat is een ongekend record.Niet alleen op Sicilië, maar ook in andere Italiaanse steden zitten opvangcentra voor immigranten overvol. De komst van steeds meer vluchtelingen in de hoofdstad Rome is zichtbaar. Een deel van de immigranten verblijft in de asielcentra, maar anderen zwerven vooral rond de stations van de hoofdstad.

See on nos.nl
via Tumblr http://bit.ly/1rImjpV

Italiaans wereldkampioen voorspelt verrassende landskampioen - soccernews.nl Mobiel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsVolgens Marco Tardelli wordt het komend seizoen een spannend seizoen in de Italiaanse Serie A. De voormalig speler van onder meer Internazionale en Juventus denkt dat regerend landskampioen Juventus de titel niet zal prolongeren.Tardelli, die met Italië het WK van 1982 won, verwacht veel van AS Roma en Napoli. “Roma zal zijn succes herhalen, aangezien ze sterk waren op de transfermarkt. We weten wel niet hoe ze het zullen aanpakken nu ze zowel in de Serie A als de Champions League moeten strijden”, vertelde hij tegen Italiaanse media.

See on m.soccernews.nl
via Tumblr http://bit.ly/1p1y9gu

Carlo Boszhard: Italiaanse maatpakken waren weggegooid geld

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHoe gaan BN’ers om met hun geld? Elke week snuffelen we in het huishoudboekje van een nationale bekendheid. Vandaag: Carlo Boszhard.De Televizierring heeft een prominente plek bij Carlo Boszhard thuis. De onderscheiding die hij kreeg voor zijn succesprogramma De TV Kantine blinkt je tegemoet in de woonkamer van de RTLcoryfee. In Landsmeer woont hij samen met zijn vriend Herald Adolfs. Aan hun keukentafel vertelt hij over geld en goed.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/1taMWot