maandag 27 juli 2015

Trio Indaco tijdens de opnames van het 24Kitchen programma Casa...Trio Indaco tijdens de opnames van het 24Kitchen programma Casa Caminita met Robbert ten Brink en chef kok Giovanni Caminita. @italianentertain http://bit.ly/dU8LWY Italiaanse lice muziek voor iedere gelegenheid. #caminita (bij Trattoria Casa Caminita)via Tumblr http://bit.ly/1MRUsyl

Opvolger Fiat Strada heet Toro | Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een verkoophit als de Fiat Strada moet een waardige opvolger krijgen en dus eveneens een krachtige naam dragen. In Brazilië is inmiddels uitgelekt dat de nieuwe pick-up (project 226) Toro zal heten. Een knipoog wellicht naar de oorspronkelijke geboortegrond Turijn, waar een stier al eeuwen in het stadsvaandel prijkt. De auto staat op het ‘B-wide’ of ‘Small-wide’ platform, oftewel het B-segment onderstel in de langste configuratie, zoals we die ook al kennen op de 500L Living en zoals deze ook gebruikt zal worden voor het Turkse ‘project Aegea’. Kortere varianten (met een kortere overhang achter de achterwielen) zien we reeds gebruikt worden voor de 500L, 500X en de Renegade. Deze laatste rolt uit dezelfde fabriek als de Fiat Toro in Pernambuco. Een locatie dat nog net zo naar nieuw ruikt als de genoemde modellen.
See on autoedizione.nlvia Tumblr http://bit.ly/1JKS8pH

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Bestrooi de runderlappen met versgemalen peper. Verwarm 40 g boter in een braadpan en bak hierin de runderlappen één voor één bruin. Neem de laatste runderlap uit de pan.
See on vlees.nlvia Tumblr http://bit.ly/1GUtgKe

Met Italian Dire Straits komt maandag topper naar Stroppen - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Met de Italian Dire straits staat er maandag 27 juli een topper op de affiche op de Stroppenconcerten in Halle.De Italian Dire Straits is een tribute band van de Britse Dire Straits rond zanger Mark Knopfler. De band Dire Straits bestond van 1977 tot 1995. Helaas voor de fans heeft Mark Knopfler aangegeven dat een reünie van deze band er niet meer in zit. Fans zullen dus genoegen moeten nemen met coverbands die de nummers van Dire Straits spelen. Eén van de beste coverbands hierin zijn de Italian Dire Straits die al in de hele wereld op de planken stonden.Maandag speelt de Italian Dire Straits vanaf 20 uur op de Stroppenweide in Halle alle bekende hits van de originele Dire Straits. Zoals steeds zijn de maandagse Stroppenconcerten gratis.
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1HU2VzT

Belgen ongedeerd na uitbranden bus in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een bus die 58 Belgische toeristen vervoerde, is op de Italiaanse snelweg A14 van Lanciano naar Val di Sangro in vlammen opgegaan. Dat melden Italiaanse media. Niemand in de bus is gewond geraakt. In een passerende wagen, die de bus niet kon ontwijken, raakte een Duitse vrouw gewond.
See on tubantia.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HU1q4J