vrijdag 27 november 2015

Italiaanse politie vindt Nederlandse truck met wapens


ROME - Een vrachtwagen met Nederlands nummerbord, die door de Italiaanse politie is aangehouden in de Italiaanse grensstad Trieste, bleek stampvol geladen met oorlogsmateriaal. De bestuurder was een Turk die naar Duitsland, Nederland en België wilde gaan.


De eindbestemming was België. De politie nam meer dan 800 geweren van het type Winchester SXP in beslag. Ze waren niet vooraf door de Turkse vrachtwagenchauffeur aangegeven. De geweren zaten in honderden kartonnen dozen.


Het materieel is in beslag genomen. De chauffeur is aangehouden en door de politie verhoord. Ook wordt er met scanners onderzocht of er nog ander oorlogsmateriaal in de vrachtwagen is verstopt.

De vrachtwagen was op 23 november aangekomen in Trieste. De Italiaanse politie besloot nader onderzoek te doen doordat ze de lading, de herkomst en het doel van de reis verdacht vonden.


See on telegraaf.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Ie1fVt

Een Italiaans cadeautje, Il Giornale een jaar lang thuis voor € 9,95


Italië is het leukste cadeau voor de feestdagen. Blijf het hele jaar bij de Italiaanse tijd, geïnspireerd en geïnformeerd over alle leuke, nuttige, lekkere en mooie dingen uit Italië! 4 edities Il Giornale per jaar thuis voor maar € 9,95.


Van Italië krijg je nooit genoeg. We inspireren u graag vier keer per jaar met de krant, iedere dag met onze website en sociale media en uiteraard ook met onze Italië Evenementen.

Half december verschijnt onze nieuwe krant. Schrijf u voor 3 december in dan ontvangt u deze editie als eerste thuis.


klik hier om Il Giornale aan te vragen


See on italieevenement.nl

via Tumblr http://bit.ly/1IdPLS2