zondag 4 oktober 2015

Hoe de Italiaanse maffia miljoenen verdiende aan bloemendiefstal uit Aalsmeer

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De beruchte Zuid-Italiaanse maffiaclan ‘Ndrangheta heeft jarenlang bloemenhandelaren opgelicht vanuit de veiling in Aalsmeer. De politie heeft deze invallen gedaan en arrestaties verricht, schrijft Het Parool.Het Parool beschrijft hoe de ‘Ndrangheta jarenlang bloemenhandelaren oplichtte (Blendle, €0,25). De maffiosi bouwden eerst vertrouwen op door kleine ladingen bloemen te bestellen en die te betalen zoals het hoort.
See on z24.nl

via Tumblr http://bit.ly/1KTmh9L

Homoseksuele priester ontslagen door Vaticaan - RTL Nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Priester Krzysztof Charamsa heeft geen baan meer. Hij is ontslagen door het Vaticaan, nadat hij publiekelijk uit de kast kwam.De 43-jarige priester werkte al 17 jaar in Rome, voor de Congregatie voor de Geloofsleer. Ook was hij, tot zijn ontslag, docent theologie aan universiteiten van het Vaticaan.
See on rtlnieuws.nl

via Tumblr http://bit.ly/1L6ZMLw

Grotta Palazzese: romantisch en onvergetelijk dineren in een Italiaans zeegrot - hetzoute.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Sluit je ogen, laat je wiegen door de zee en word betoverd door de aroma’s van de keuken. Grotta Palazzese is dé plek waar je dineert, terwijl je toekijkt hoe de golven breken tegen de rotsen die zich onder je bevinden! Grotta Palazzese zit in een klif, 24 meter boven de zeespiegel en bevindt zich in de Italiaanse middeleeuwse stad Polignano a Mare, die ongeveer 45 kilometer verder ligt van het vliegveld Bari.
See on kmoinfo.typepad.com

via Tumblr http://bit.ly/1L6ZMv8