donderdag 14 mei 2015

Dichtbij.nl - Originele Italiaanse pizza en pasta bij La Scala Den Haag

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Originele Italiaanse pizza’s of pasta’s haal je bij La Scala in Den Haag! Alles wordt ter plekke en dagvers klaargemaakt. Met jouw specifieke wensen wordt (voor zover mogelijk, qua ingrediënten en bereidingstijd) natuurlijk rekening gehouden.De pizza’s van La Scala zijn van het echte dunne, met de hand geopende, soort. Kortom, zoals een Italiaanse pizza hoort te zijn: dun, krokant, maar niet te bros. Als basisbeleg voor onze pizza’s gebruikt La Scala Italiaanse gepelde tomaten en echte mozzarella. Probeer ook eens een verrassend lekkere pizza van La Scala!
See on m.dichtbij.nlvia Tumblr http://bit.ly/1Ga0sCc

PowNed : 'Italië, IS komt er aan'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Leden van terreurclub Islamitische Staat (IS) zullen “in de komende weken” naar Italië komen, verstopt tussen de vele bootvluchtelingen.Daar heeft de Libische minister van Informatie, Omar al Gawari, voor gewaarschuwd, meldt persbureau Ansa. Ook Malta zou binnenkort haatbaarden op bezoek krijgen, volgens de excellentie.De afgelopen maanden heeft IS meermaals gedreigd naar Italië te trekken en onder meer het Vaticaan aan te zullen vallen.
See on powned.tvvia Tumblr http://bit.ly/1Ga0vhh

180.000 Italianen keren zich tegen 'gendertheorie' in onderwijs - Katholiek Nieuwsblad

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse president Sergio Mattarella heeft vorige week een petitie in ontvangst genomen tegen de toenemende invloed van de ‘gendertheorie’ in het Italiaans onderwijs. 180.517 Italianen tekenden de petitie, die ook wordt gesteund door 41 organisaties van ouders De petitie werd aangeboden in de aanloop naar de pro-life conferenties die afgelopen week in Rome plaatsvonden, culminerend in de Mars voor het Leven, waaraan zondag zo'n 40.000 mensen deelnamen.
See on katholieknieuwsblad.nlvia Tumblr http://bit.ly/1EHEvGa

Eerste jaar van Gelita Italian drinks is overrompelend succes

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De introductie van Gelita Italian drinks, begin vorig jaar, is een overweldigend succes geworden. De Italiaanse ijskoffie, Frozen Yoghurt en Sgroppino vallen bij een groot publiek in de smaak. De Benelux telt nu meer dan 140 verkooppunten waaronder Hema, Schiphol, Ikea, Pathé, NS stations, Hotels van Oranje. Ook is Gelita inmiddels bekend van evenementen als Low Lands en North Sea Jazz. Dit jaar zullen ze de dorst lessen bij de vijf uitverkochte ‘Toppers’ concerten.
See on nieuwsbank.nlvia Tumblr http://bit.ly/1EHEvpB