donderdag 23 juli 2015

Ferrari vraagt beursnotering Wall Street aan | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De vorige aanvraag betrof FCA zelf en nu is het de beurt aan Ferrari om de beursvloer te betrekken. Dat wil zeggen 10% van de totale waarde. FCA heeft beurstoezichthouder SEC het formulier ‘Registration statement Form F1′ geleverd. Het aantal aandelen en de daaraan gekoppelde prijs is nog niet bekendgemaakt. FCA heeft reed bekendgemaakt dat er qua bedrijfsvoering niets zal veranderen, behalve dat er ook een Holding in Nederland gevestigd zal worden. Er zijn ook geen gevolgen voor het personeel en de productiviteit in Maranello. Een beursnotering in Milaan ligt nu ook binnen de mogelijkheden zodra Ferrari los is gekoppeld van FCA. Dankzij deze zelfstandig rol van Ferrari verwacht men veel meer uit het merk te kunnen halen. FCA blijft eigenaar van 80% van Ferrari, terwijl nog eens 10% in handen is en blijft van Piero Ferrari.
See on autoedizione.nlvia Tumblr http://bit.ly/1GHIMsT

Minions mania: i piccoli omini gialli invadono l'Italia

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Minions mania: manca poco più di un mese all'uscita del nuovo film nelle sale cinematografiche e già l'amore spudorato per questi esserini gialli ha preso il sopravvento.E per la gioia dei nostri figli li possiamo trovare pronti per affrontare l'autunno/inverno insieme a noi.I materiali per la scuola, le magliette e gli scarponcini, la torcia per sentirsi un po’ Bob anche di notte.Una gallery di imperdibili, segnateveli prima che ve li chiedano!
See on elle.itvia Tumblr http://bit.ly/1Mnt79g

Italië arresteert twee IS-aanhangers

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse politie heeft woensdag twee aanhangers van Islamitische Staat (IS) aangehouden. De Tunesische en Pakistaanse man zouden aanslagen in Italië willen plegen.Dat meldt Reuters woensdag.De mannen werden gearresteerd in Brescia, een kleine stad in de buurt van Milaan.
See on nu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1OzUEn3

‘Balotelli wil terugkeer Italië, wordt afgewezen door oude club’

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Mario Balotelli zou Inter Milan benaderd hebben om een terugkeer naar zijn oude club te bewerkstelligen, dat meldt Forza. De Italiaanse spits is niet gelukkig bij zijn huidige ploeg Liverpool, nadat hij vorig seizoen slechts tot één competitiedoelpunt kwam. Internazionale zou het zorgenkind echter af hebben gewezen vanwege zijn problematische persoonlijkheid en dure salaris.Balotelli’s zakenwaarnemer, Mino Raiola, stelt dat een verandering van omgeving Balotelli goed zou doen. Liverpool is bereid de international te verhuren maar eist dat de club die hem huurt zijn volledige jaarsalaris van zes miljoen euro zelf betaalt. Dit bedrag zou enkele geïnteresseerde clubs hebben afgeschrokken, waaronder Napoli.
See on voetbalcentraal.nlvia Tumblr http://bit.ly/1VAvlWR

Italien entertainment | Esperienza

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

International Music with an Italian Touch.Is er een land ter wereld dat meer inspireert dan La Bella Italia?Daar ligt immers de oorsprong van alle wat ons raakt, boeit, ontroert en fascineert.Kunst, koken, kleding en natuurlijk …. muziek: geen taal ter wereld die zich zo mooi laat zingen als het Italiaans. Het repertoire van ESPERIENZA is breed inzetbaar en commercieel interessant voor zowel theater- en concertpodia als feestavonden. Naast passievolle Italiaanse ballads en popsongs omvat het repertoire van ESPERIENZA tevens een groot aantal Nederlands- en Engelstalige songs.Of het nu gaat om gevoelige ballads, pop of dance nummers, ESPERIENZA weet het publiek van begin tot einde te boeien en entertainen.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KmyGW7