woensdag 6 juli 2016

Negroni Brasiliano - Italian-Brazilian Cocktail | Panoram Italia Recipes

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Fabien Maillard, from Bar Le Lab in Montreal, came up with a zesty but refreshing version of the famous Italian Negroni. Cachaça, a Brazilian distilled spirit made from sugarcane juice, mixed with vermouth and aperol completes this refreshing drink which is usually made with gin. 


See on panoramitalia.com

via Tumblr http://bit.ly/29imwgH

Grootste zomertruffel ooit gevonden in Umbrië | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De truffelzoekers van Fortunati konden de ogen niet geloven toen ze vorige week op dit levensgrootte exemplaar stuitten. Het is de grootste zomertruffel die ooit is gevonden in Italië, misschien wel in de wereld maar in ieder geval in de 40-jarige historie van het bedrijf.Anderhalve kilo is deze joekel maar liefst. Daar kunnen heel wat pappardelle’s rijkelijk mee ‘beschaafd’ worden. Het exemplaar werd gevonden in omgeving van Campello sul Clitunno waar het bedrijf is gevestigd. De exacte locatie verklappen ze uiteraard niet want dat is het grootste bedrijfsgeheim.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/29mWeMU

HD Nieuws: Ziggo komt met app Italiaanse zenders: TV Italiano

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox app als bèta versie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden . Eerder dit jaar lanceerde Ziggo TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst willen wij via Horizon TV meer apps met - buitenlandse - zenders aanbieden.
See on hdnieuws.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/29sW3Rg