zondag 31 mei 2015

Italiaans ter discussie binnen Toegepaste Taalkunde

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Afschaffing van Latijn als opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel in 2012 ligt ook Italiaans nu onder vuur. De taal zou vanaf volgend academiejaar geen optie meer zijn in de opleiding toegepaste taalkunde. Momenteel kan je Italiaans zowel volgen in de opleiding Taal- en Letterkunde (TALK) als in Toegepaste Taalkunde.
See on demoeial.bevia Tumblr http://bit.ly/1GebMPg

Italiaans Stilleven …… compositie door Angelo...Italiaans Stilleven …… compositie door Angelo Barbagallo en Alessandro Di Lella. …… @gustodilella #italian #products (bij Casa Di Bella)via Tumblr http://bit.ly/1BA3ny8

Go Italy Card 2015 @goitalycardnl @goitalycard #goitaly...Go Italy Card 2015 @goitalycardnl @goitalycard #goitaly #goitalycard (bij Good Things From Italy)via Tumblr http://bit.ly/1LViM1E

Paolo Bertelli tijdens het Italië Evenement 2015 - YouTube

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Ook de muzikant Paolo Bertelli was weer van de partij tijdens het Italië Evenement 2015 in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar.
See on youtu.bevia Tumblr http://bit.ly/1FN5hiQ

Trio Fellini - Italië Evenement 2015 - Haarzuilens - YouTube

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Een van de eerste nummers van Trio Fellini net na opening van de eerste dag van het Italië Evenement in de kasteeltuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens.
See on youtu.bevia Tumblr http://bit.ly/1ACWCRi