dinsdag 11 oktober 2016

'De onvrede zit diep in Italië, invloed protestpartij groeit'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse kiezers zijn teleurgesteld in de regering van premier Renzi. Ze willen nieuwe leiders, met schone handen. De Vijfsterrenbeweging wint in het hele land aan invloed.“Niemand in Italië gelooft meer in de politiek. Politiek betekent voor ons alleen maar mensen die uit zijn op geld. Ze zijn niet gericht op het algemeen belang.” Kapper Luca hoort iedere dag in zijn zaak in Turijn wat de mensen dwarszit. Ze zijn teleurgesteld in de regering van premier Matteo Renzi.
See on nos.nl

via Tumblr http://bit.ly/2dIirdl

Very Italian Pizza (V.I.P.) komt naar Breda


In het pand van het voormalige Hot Lavo opent binnenkort een nieuw concept: Very Italian Pizza. Het concept bestaat momenteel al in Den Haag, Rotterdam en Leiden. V.I.P. staat voor puur en eerlijk eten, zonder teveel gerommel en gefrutsel. De Italiaanse keuken staat ook bekend om zijn pure échte smaken.

Bij VIP waan je je in een echte Italiaanse pizzeria zoals deze in de jaren ‘70 bestonden in Italië.  V.I.P. heeft passie, liefde en respect voor de authentieke pizzeria, bij Very Italian Pizza worden eerlijke ingrediënten door vakmensen verwerkt tot de oh zo bekende (houtoven!) pizza’s en pasta’s. 

Beleving staat centraal bij V.I.P., geen standaard inrichting en saaie witte muren maar een modern gedurfd interieur met vrolijke kleuren die elkaar afwisselen met comfortabele meubels om je het gevoel van thuis te geven. 

Combineer al deze elementen met de heerlijk flexibele openingstijden (iedere dag geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts) en je hebt een picture perfect!

Werken bij V.I.P.? Mail dan naar Breda@veryitalianpizza.nl


See on stappen-shoppen.nl

via Tumblr http://bit.ly/2d9px4m