vrijdag 14 december 2012

Ook luxemerk Gucci blundert met Photoshop - De Standaard

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaIn 2012 volgden de Photoshop-blunders in modecampagnes elkaar razendsnel op. En net op de valreep maakt ook het Italiaanse label Gucci een knip- en plakfout.Op de zomerse campagnefoto van de resortcollectie 2013 schittert topmodel Joan Smalls in een roze broekpak. Maar wie goed kijkt ziet dat er iets mis is met de positie van haar benen (foto2).Haar linkerbeen werd opvallend dun gemaakt en lijkt niet bij de rest van haar lichaam te horen. Meer nog: het bewuste been lijkt gewoon op het campagnebeeld te zijn geplakt waardoor we ons afvragen waar de heupen van het model zitten. De mooie tas in slangenleer maakt het allemaal nog erger, want deze accentueert de onnatuurlijke houding.

See on standaard.be
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37932823762

Italian Entertainment - Tre Al Partito - Uw gasten zullen de Italiaanse sfeer kunnen proeven.

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreZowel akoestisch als versterkt is Tre Al Partito inzetbaar voor veel verschillende doeleinden:

- ontvangst van gasten

- lopend entertainment

- rustige luistermuziek

- compleet entertainment inclusief “Valentino’s Drive-in show”Tre Al Partito akoestisch is uiterst geschikt als lopend entertainment bij een evenement bij u op kantoor, op een partyboot of iedere andere gelegenheid waar de gasten gezellig doch niet overheersend vermaakt dienen te worden.Italiaans Repertoire:Tre Al Partito heeft een repertoire van 4 uur Italiaanse muziek.

Van oude Napolitaanse liederen, liedjes zoals “O sole mio”, gezellige liedjes zoals “Marina” en “Volare”, tot de nieuwste Italiaanse top-40 muziek van Eros Ramazotti, Laura Pausini e.a.

Zij spelen ook liedjes die iedereen herkent van Marco Borsato (Margherita), Paul de Leeuw (Per Lei) die oorspronkelijk van Riccardo Cocciante zijn.

Uw gasten zullen de Italiaanse sfeer kunnen proeven.

See on italianentertainment.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37931678971

Sardinië Vakantiebeurs in Ede

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyOp zaterdag 26 januari 2013 organiseert Sardinie-Info.nl met diverse specialistische bedrijven en sponsoren de gratis Sardinië Vakantiebeurs in de Bosrand in Ede. Op deze eerste Sardinië Vakantiebeurs kunnen de bezoekers kennismaken met de mensen achter deze bedrijven en hun passie voor dit prachtige eiland horen, zien en proeven.Bedrijven gespecialiseerd in reizen op en naar Sardinië en bedrijven die producten verkopen van dit ongerepte Italiaanse eiland presenteren zich in een stand van 11.00 uur – 16.00 uur in de Bosrand in Ede. Een prachtige ambiance voor niet alleen mooie verhalen en prachtige plaatjes van witte stranden en azuurblauw water, maar ook voor proeverijen van diverse Sardijnse producten. De bedrijven die zich presenteren zijn over het algemeen kleine reisbureaus en winkels die zelf zeer bekend zijn op het eiland of er gevestigd zijn.Enkele Sardinië-kenners geven een algemene presentatie over de historische en culturele achtergronden en over de prachtige natuur. Deze algemene presentaties staan ook bol van de vakantietips.

See on tourpress.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37931064287

Paus krijgt nieuwe popemobile van Mercedes

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsKerstcadeautje van Mercedes-Benz: een supernieuwe Pausmobiel. De heilige koe is een uitgebouwde M-Klasse.De baas van Mercedes-Benz Dieter Zetsche kwam de auto persoonlijk afleveren in Rome. Hij vindt het ‘een grote eer om de Heilige Paus op zijn toekomstige reizen bij te mogen staan’. Het Duitse automerk schenkt al tachtig jaar voertuigen aan de Paus.De Paus gaat er zeker niet op achteruit, zijn zicht is verbeterd, gelijk het zicht van de toeschouwers. De ramen zijn groter geworden en er is subtiele verlichting in de cabine toegevoegd. Ook het interieur van de diamantwitte wagen is speciaal voor de auto ontworpen. De troon waar hij op zit, draagt het geborduurde wapen van de Heilige Vader.Vorige week was de auto voor het eerst in actie te zien, bij de opening van het Italiaans Kerstseizoen. De Paus heeft nog niet over zijn nieuwe bolide getwitterd.

See on bright.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37930671726

Glamping in Italië - Ecomama

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyLuxe kamperen in een tent met alle voorzieningen. Ik heb de zomerkriebels!Prachtig! Al die sneeuw. Maar ik geloof dat ik toch meer een zomermens ben. Zodra de sneeuw valt begin ik te dromen over de zomervakantie. Vorig jaar gingen we op vakantie naar Denemarken en Zweden. Dat was een supervakantie. Maar ik heb zin in verse pasta en wijn dus ga ik me oriënteren op een vakantie in Italië.Een beetje luxe met de kinderen

Eerst 1200 kilometer naar het Gardameer rijden en dan nog in de hitte een tent op zetten met twee vermoeide kids? Ik dacht het niet. Glamping – luxe kamperen – spreekt me daarom wel aan. Dan staat er een grote luxetent voor je klaar. In deze luxe tent op Camping Bella Italia (van zo’n naam krijg ik nog meer vakantiekriebels) zit zelfs een keuken in en er zijn meerdere slaapkamers, ideaal! Dat scheelt ook erg veel bagage. Eigenlijk lijkt het net een huisje. Dus of ik nog mag zeggen dat we gaan kamperen…Vakantie aan het Gardameer

Vroeger (het pre-kindertijdperk) gingen we vooral op culturele vakanties. Sinds de kinderen er zijn waarderen we een goede temperatuur en water nog meer. Bovendien verwacht ik vanaf het Gardameer leuke uitstapjes te kunnen maken naar mooie plaatsen zoals Milaan en Verona. In de buurt liggen ook pittoreske stadjes zoals Sirmione en Peschiera.En jij? Waar moet jouw vakantie met de kinderen aan voldoen?Mocht je ook zin krijgen in een vakantie in Italië, bekijk dan eens de verschillende campings in Italië. Je krijgt er gegarandeerd zomerkriebels van.See on ecomama.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37930529635

Italiaanse pastoor verrast gemeente met blij nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen Italiaanse pastoor heeft zijn parochianen tijdens de mis verrast met een bijzondere mededeling: ‘Vandaag is mijn laatste mis. Ik ben verliefd en word binnenkort vader.’De 33-jarige Vito Lombardo trok zich na die mededeling achter het altaar terug in de sacristie en liet de gelovigen in zijn parochiekerk in het West-Siciliaanse Trapani ‘versteend achter’, aldus Italiaanse media vrijdag. Hij was enige tijd geleden door een kus verliefd geworden op een meisje uit Marsala. Zij is nu 5 maanden zwanger.Lombardo heeft het Vaticaan al ingelicht en zal als priester worden ontslagen wegens schending van de kuisheidsbelofte. Daarna wil hij ‘God op een andere manier dienen’.

See on volkskrant.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37930323697

Bashir: ‘Stuur falende Fyra terug naar de fabriek in Italië’

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsSP-Kamerlid Farshad Bashir is klaar met de gang van zaken rondom de Fyra. De hogesnelheidstrein die na jaren gedoe eindelijk zou gaan rijden, faalt volgens Bashir in alle opzichten. ‘De Fyra is één grote peperdure ramp dus daarom is het nu tijd om daar conclusies aan te verbinden.’ Bashir wil dat alle defecte Fyra-treinen onmiddellijk terug worden gestuurd naar de Italiaanse fabriek. ‘Als ze het na 7 jaar testen nog niet doen, heb ik weinig vertrouwen dat het lek nu wel snel boven is. Totdat de Fyra goed functioneert, wil ik dan ook dat de betaalbare en geliefde Beneluxtrein weer gaat rijden tussen Amsterdam en Brussel.’

See on sp.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37930197817

Het Italië van de Taviani-broers.

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreRome - Je zou het bijna over het hoofd zien nu Silvio Berlusconi al weer beeldvullend op het Italiaanse podium staat, maar er bestaat nog een ander Italië. Het Italië van twee stokoude maestro’s van de grote Italiaanse cinema die in stilte en praktisch zonder budget een wonder hebben volbracht.Amsterdam-Noir- Vittorio (83) en Paolo (81) Taviani, hebben op hoogbejaarde leeftijd een film gemaakt waar aanvankelijk niemand brood in zag. “Caesar Must Die” heet hij en draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen. Het is een docufilm opgenomen in de Romeinse gevangenis Rebibbia tijdens de repetities voor Shakespeare’s Julius Caesar met topzware criminelen als acteurs. Niemand in Italië zag de film zitten, tot hij in februari de Gouden Beer van Berlijn won, tot ieders verrassing.

See on stevenbrownsblog.wordpress.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37929693656

Ferrari-baas wil nu premier van Italië worden - Autoblog.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIn februari zijn er weer verkiezingen in Italië, het land dat vaker naar de stembus gaat dan jij en ik naar de bakker op de hoek voor een halfje bruin. Naast die oude bunga-bunga-schuinsmarcheerder zien we nog een bekend gezicht: bejaardenhater Luca di Montezemolo. Sorry, Luca Cordero di Montezemolo.Het lijkt er op dat mijn eigen voorspelling voor 2012 niet uit gaat komen (maar we hebben nog een paar weekjes), want Luca is alive and kicking. Ik noem hem een bejaardenhater, omdat de 65-jarige Italiaan natuurlijk even scherp uit de hoek moest komen, nadat Bernie Ecclestone (ook niet vies van een gepeperde uitspraak) hem en Ferrari na het missen van de F1-titel de mantel had uitgeveegd. Italiaanse haantjes, ze kunnen het er nooit bij laten zitten.

Enfin, eerder deze week meldde de huidige Italiaanse premier, Monti, dat hij niet meer terugkeert na de verkiezingen. Silvio boom boom Berlusconi, die uitgespeeld leek te zijn, diende zich plotseling weer aan. In één klap ging de staatsrente ging sneller omhoog dan…nee, laat ook maar, we houden het netjes.. Berlusconi heeft niet zo’n solide economische reputatie, om het zacht uit te drukken.

See on autoblog.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37929534418

Italië het noorden kwijt

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsZoals velen van u ongetwijfeld weten is er in Italië momenteel een regering van technocraten aan de macht. Deze niet-verkozen elite houdt het land in een wurggreep en is niet meer dan een spil van de internationale bankensector. Huidig premier Mario Monti staat er om bekend stroman te zijn van de bank ‘Goldman Sachs’ en het is ook enkel daar dat zijn loyauteit ligt. Ondertussen gaat het in Italië nog slechter dan onder het tijdperk van Berlusconi, maar geen haan die ernaar kraait. Om u een idee te geven, in Italië is 1 jongere op 3 werkloos en quasi dagelijks pleegt er een ondernemer zelfmoord omdat zijn zaak failliet gaat. Het vertrouwen in de economie is ver zoek en van enig consequent sociaal beleid is geen sprake. Italië is slechts een schim van wat het was. Monti zelf kan het ook niet blijven ontkennen, dus nu stapt de man toch maar op, mooie boel.De internationale positie is zo mogelijk nog erger dan de binnenlandse politiek. Italië is lid van de NAVO en schuift zijn liefde voor de VSA en voor Israël niet onder stoelen of banken. Zeer tekenend, en al even hallucinant, was de aankoop van Israëlische gevechtsvliegtuigen ter waarde van grofweg 1 miljard euro… En dat in tijden van Monti zijn Minister van Arbeid laat verkondigen dat elke Italiaan de broekriem moet aantrekken om de crisis het hoofd te bieden… Geef toe, zoiets kan tellen als eerste beleidsdaad. Het toont aan waar de prioriteiten liggen. Die prioriteiten liggen in ieder geval niet bij het eigen leger. Sinds vele maanden zitten 2 Italiaanse soldaten in een Indiase gevangenis en de regering oefent niet eens druk uit om hen vrij te krijgen. Dit natuurlijk tot groot jolijt van de extremistische anti-Italiaanse krachten…

See on mediawerkgroepsyrie.wordpress.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37929423407

Berlusconi zet Italië en de eurozone weer op scherp – drie vragen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNieuwe onrust in Italië: Berlusconi kondigde dit weekend aan toch weer premier te willen worden en de huidige premier, Monti, gooide de handdoek in de ring. Drie vragen over het gevolg voor de eurozone, de nieuwe verkiezingen en Berlusconi’s kansen daarbij.1) BRENGT DIT DE EUROZONE WEER IN GEVAAR?

Berlusconi stapte vorig jaar rond deze tijd op en maakte zo plaats voor Monti’s regering van technocraten, die veel bezuinigingen doorvoerde. Monti oogste daarmee lof in Europa, maar werd er in eigen land – vanzelfsprekend – niet populairder op. Het mes ging erin, terwijl van het aanpakken van de sociale problemen ondanks (schaarse) beloften niet veel terecht kwam.Goed, ondertussen kreeg Monti andere problemen wel min of meer onder de knie. De rente die Italië betaalt op de staatsschuld, daalde dankzij de hervormings- en bezuinigingsplannen. Maar dat lukte alleen maar omdat het kamp van Berlusconi die plannen steunde, net als de linkse partijen. Nu Berlusconi zijn steun dit weekend introk en Monti daarop ‘diep verontwaardigd’ aankondigde dat hij wil opstappen, dient een nieuwe crisis zich aan. Marc Leijendekker, redacteur Europa bij NRC, zegt:

See on nrc.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37929266743

The Cuisine Of Italy – Bari

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenBari, Italy, the second largest city of Southern Italy, is capital of the Apulia (or Puglia) region, located on the Adriatic Sea. Named the fifth largest province in Italy, Bari carries a population of about one and half million.

Bari offers many creative dishes with colorful vegetables such as turnip tops with orecchiette pasta or cavatelli. Red-yellow peppers stuffed with meat or rice and baked in the oven are another specialty. The cuisine also includes seafood, such as, bass, clams, cuttlefish, mussels, oysters, cod, prawns, sea bream, lobster, anchovies and sole, which are cooked in a variety of methods. There are pizzerias for every type of pizza.

Pasta is made with simple ingredients such as water, flour and salt and is the star of most main courses. Handformed orecchiette, cavatelli and fricelli have the right shape and consistency to absorb the traditional sauces of the area based on vegetables, fish or meat.

The artisanship of bakers here is evident in the preparation of pizza, focaccia, spicy taralli and the famous Altamura bread (see recipe below), protected by its DOP label and delicious when seasoned with the area’s extra virgin olive oil, Terra di Bari DOP, and garnished with the famous Apulian vegetables and greens.

Among some of the other treats are barattiere, small vegetables, to eat raw in salads, table grapes and sweet Termite olives, seasoned with salt, vinegar, olive oil, spices and natural herbs.

See on jovinacooksitalian.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37920781795

myLifeandtravel: Acciughe al limone

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenUn veloce antipasto che soddisferà i vostri palati: acciughe al limone! Nonostante il maggior periodo di pesca di questo pesce sia quello di marzo-settembre, l’acciuga viene pescata tutto l’anno. Il suo prezzo basso e l’ottima qualità della carne contribuiscono a farne un antipasto low cost perfetto in questo periodo economicamente non felicissimo.

See on blog.lifeandtravel.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37915329248

Ricetta Polpettone - Le Ricette di GialloZafferano.it

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenDi solito quando si pensa al polpettone, viene in mente la classica ricetta della nonna, ricca e succulenta, una delizia per tutta la famiglia. In questa versione che vi proponiamo oggi il ricco impasto a base di carne trita e formaggio è avvolto in tenere fettine di vitello, legato come fosse un arrosto. A insaporire ulteriormente questo polpettone un trito di erbe aromatiche che viene cosparso su tutta la superficie della carne.

Al momento del taglio sorprenderete tutti!

See on ricette.giallozafferano.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37911736106

Een bijzondere Italiaanse kerstboom | Kerst met Ciao Tutti

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDeze bijzondere kerstboom is niet versierd met kerstballen, maar met Italian Coffee Handbags. Leuk idee!Ook meedoen aan onze winterse fotowedstrijd? Klik hier om te lezen wat je moet doen en wat je kunt winnen!


Good Things From Italy’s insight:

See on kerstmetciaotutti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37911275383

Italiaanse ijsbaan in Eindhoven | Kerst met Ciao Tutti

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaEindhoven staat wel bekend als ‘de lichtstad’. Niet gek dus dat ook de ijsbaan dit jaar volledig in het licht wordt gezet, met een kleurrijk kunstwerk van duizenden lichtjes. Deze lichtgalerij is echter niet gemaakt door inwoners van de lichtstad, maar door de kunstenaars van Luminarie De Cagna, uit het Zuid-Italiaanse Lecce.Wie zelf over deze schitterende ijsbaan wil zwieren, beschenen door al deze kleurige lichtjes, kan nog tot en met zondag 6 januari naar de lichtstad afreizen. De ijsbaan is dagelijks geopend van 11.00 t0t 23.00 uur. De entree is gratis; schaatsen huren kost € 5,-.

See on kerstmetciaotutti.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37911099983

Christmas tree arrives at the Vatican

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaThe Christmas tree that will adorn St. Peter’s Square arrived Thursday morning. The white spruce giant, measuring nearly 80 feet tall, comes from a forest in southern Italy.The tree will take its place next to the Vatican’s large Nativity scene in the Square. The illumination ceremony for the tree will take place on December 14.

Once the Holidays end, the wood from the spruce will be donated to several groups that manufacture toys for children in need.

See on romereports.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37910846706

Glamour heeft een naam: ITALIAN PAPARAZZI, actueel vernieuwend en onthullend.

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreFantastisch voor uw KERSTFEEST, NIEUWJAARSFEEST of PERSONEELSFEEST!Ondersteund door fantastisch licht en geluid (al dan niet door de band zelf geleverd), op het door uw gewenste volume, gaan zij zorgen voor een geslaagde avond.Het Italiaanse repertoire is zeer uitgebreid, bestaat uit de wat oudere Italiaanse liedjes en aangezien alle bandleden over waanzinnige stemmen beschikken, brengt de band veel afwisseling in haar optredens.Naast het Italiaanse repertoire (van ongeveer 2 uur) brengen zij een mix van actuele hits, dance-classics, R & B en natuurlijk ook feestmuziek.Italian Paparazzi maakt van uw (Italiaans) feest een echt feest!Een klein overzicht van het Italiaanse repertoire (de wat oudere Italiaanse liedjes!):Adriano Celentano: Azzuro, Il tempo se ne va, Storia D `amore, Grazie Scusi Prego, Il Tangaccio, Straordinariamente, Ora sei rimasta sola, Ventiquatro mila Baci, Nata per me, Una carezza in un pugno

Cutugno: L`italiano

Tozzi: Gloria

I dik dik: Viaggio di un poeta

Nomadi: Vagabondo

Jovanotti: Ciao Mama

Alan Sorrenti: Tu sei l`unica donna per me

Benatto: Viva la Mama

E altre……


Good Things From Italy’s insight:


ITALIAN PAPARAZZIIn 2001 namen Sandro (gitarist) en Marc (toetsenist) het initiatief en richtten de band Paparazzi op. Begonnen als een trio, groeiden zij binnen afzienbare tijd uit tot een vier mans formatie van allure. In de afgelopen jaren heeft Paparazzi zich ontwikkeld tot een professionele, allround band, die zich kan meten met de goede coverbands van Nederland. De huidige bezetting is een dynamisch blok van artiesten, met ieder zijn/haar eigen muzikale roots en unieke kwaliteiten. Hierdoor inspireren en motiveren ze elkaar, waardoor ze zich als band blijven ontwikkelen. Optimalisering en vernieuwing staan hierbij hoog in het vaandel. Door de veelzijdigheid van alle bandleden en hun perfecte samenwerking, weet Paparazzi altijd de juiste sfeer te creëren, waardoor elk feest een sensationele happening wordt.


See on italianentertainment.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37909650242

Draag een steentje bij aan het Sint-Pietersplein

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNiet alleen de renovatie van het Colosseum of de Piramide van Cestius wordt betaald door geld van derden. Ook het Vaticaan neemt in de zoektocht naar financiële middelen zijn toevlucht tot een sponsoractie. De paus en zijn gevolg laten geen schoenenmerk of een Japanse investeerder opdraaien voor de kosten, maar degenen die Vaticaanse postzegels kopen.Met de aankoop van het bijzondere nieuwe postzegelvel, met daarop twee postzegels met het wapen van paus Bendictus XVI, de huidige paus, en dat van Alexander VII, een van zijn beruchte voorgangers, krijgen postzegelverzamelaars niet alleen een waardevol verzamelstuk in handen, maar zorgen ze er ook voor dat de zuilen van Bernini, die het Sint-Pietersplein als het ware omarmen, in volle glorie gerestaureerd kunnen worden.Om het extra aantrekkelijk te maken, krijg je bij de aankoop een certificaat waarop vermeld staat dat je een bijdrage hebt geleverd aan de restauratie van het Sint-Pietersplein. Een slimme marketingtruc van het Vaticaan, want dit is natuurlijk een veel origineler souvenir dan een stenen Colosseumpje of een priesterkalender.

See on rome-nu.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37908811902

La Guida Ferrari: Firenze | Ferrari Magazine (italiano)

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFirenze, capitale del Rinascimento, è una città che palpita di energia e più di qualsiasi altro luogo è capace di superare ogni aspettativa. Esplorate gli straordinari musei, le chiese e i palazzi, le strade piene di botteghe, antiquari e gallerie d’arte, i ristoranti dalla straordinaria cucina e lo shopping esclusivo, davvero difficile resistere. Per non parlare della magia delle colline che circondano questa città davvero speciale

See on magazine.ferrari.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37908490324

Ricetta Panettone | Pronto in tavola

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenIl panettone è il dolce di Natale per antonomasia. Di origini lombarde e con varianti piemontesi e venete, il panettone è un dolce lievitato arricchito da uvetta e canditi, immancabile sulla tavola delle feste di tutti gli italiani! Come vi dicevo anche per il pandoro (trovate qui la ricetta passo per passo), preparare il panettone in casa è stato molto soddisfacente e ha richiesto molte prove, qualche notte insonne e una buona planetaria I molti passaggi e i numerosi ingredienti vi faranno sembrare questa ricetta molto complessa ma vi assicuro che con un po’ di attenzione e molto tempo a disposizione riuscirete a portare in tavola il panettone di Natale fatto con le vostre mani!

See on prontointavola.tgcom24.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37908207453

Bagotti overhemden - Be exclusive

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaBagotti streeft naar een belangrijke rol binnen overhemden voor het midden en hoog segment. We richten ons op herenzaken met een klassieke uitstraling, die op zoek zijn naar moderne designs met aandacht voor de meest verfijnde details. Door het aantal aangesloten herenzaken in Nederland de komende jaren uit te breiden helpen we de Nederlandse man aan een stijlvolle, Italiaanse uitstraling.Bagotti is een vernieuwend overhemdenmerk en is in Januari 2012 gelanceerd op de Nederlandse markt. Bagotti is sindsdien erin geslaagd om diverse herenzaken aan zich te binden die zich positioneren in het midden tot hoog segment.

See on bagotti.eu
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37907206989

Sardinië Travel - Vakantie in Sardinië, ontdek Sardinië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyOntdek Sardinië met Sardinië Travel. Vindt je droomvakantie op onze site. Wij bieden u een ruim aanbod aan accommodaties waaronder hotels, vakantiehuizen, bed & breakfast, appartementen en agriturismo’s. Ruime keuze uit diverse strandvakanties, uitdagende rondreizen en authentieke agriturismo,s midden in de ongerepte natuur van het schitterende Sardinië. Of je nu solo of met het hele gezin op vakantie naar Sardinië gaat, of je nu kiest voor verblijf in een luxe hotel of authentieke B&B, Sardinië Travel wil je graag helpen om je ideale vakantie op Sardinië samen te stellen. Omdat je Sardinië het beste met de auto kunt ontdekken hebben we ervoor gezorgd dat je bij ons tegen de beste voorwaarden online een huurauto kunt reserveren, zo begint je vakantie op Sardinië gelijk goed! Mocht je liever met de eigen auto naar Sardinië gaan? dan helpen we je graag met de overtocht boeken!Onze vakantiebestemmingen op Sardinië zijn te vinden in: Cala Gonone, Posada, Loiri-Porto San Paolo, Porto Taverna, San Teodoro, Alghero, Castelsardo, La Mudizza, Lu Bagnu, Sassari, Sorso, Stintino, Valledoria,

See on sardinietravel.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37906269816

Vakantie Italie - Bekijk online onze italie vakanties | Vrij Uit

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyAls u eenmaal één keer een vakantie Italië hebt beleefd, wilt u het liefst ieder jaar weer terug. Het land in de vorm van een laars staat bekend om onder andere haar voortreffelijke wijnen, tongstrelende eten, prachtige olijfgaarden, heerlijke espresso’s en natuurlijk om haar leer van een kwaliteit die je vrijwel nergens anders tegenkomt. Het mooie weer en het prachtige landschap daarbij opgeteld maakt een vakantie Italië puur genieten. Boek dus nu op Vrijuit.nl.Italië

Bent u toe aan vakantie? Italië heeft u alles te bieden waar u naar op zoek bent. De eeuwenoude gebouwen zoals het imposante Colosseum in Rome, de indrukwekkende Santa Maria del Fiore in Florence en één van de grootste katholieke kerken ter wereld, de Duomo in Milaan, zijn nog maar een kleine greep uit het grote assortiment aan monumenten die Italië rijk is, maar ook de vele botanische tuinen, groene parken met vijvers en de prachtige bosgebieden zijn adembenemend om doorheen te lopen en ook de wijnboeren zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Zij zullen u een rondleiding geven door hun wijngaard waarin ze alles vertellen wat ze weten over hun wijndruiven en daarna volgt er vanzelfsprekend een wijnproeverij met de meest heerlijke wijnen. Wij hebben voor u een ruime keuze aan rondreizen en cruises samengesteld die kunnen worden aangepast aan uw wensen en u de mooiste plekjes laten zien van Italië. Vakantie vieren kan in dit land uitermate goed met haar Gardameer, vele amusementsparken en schattige vissersdorpjes en natuurlijk kunnen ook de winkelliefhebbers zich hier helemaal uitleven met shoppingsteden als Milaan, Rome, Florence, Turijn en Venetie. Aan de kustgebieden zijn witte zandstranden te vinden met helder blauw water voor de zonliefhebber dus aan ieders wens kan worden voldaan. En natuurlijk laten wij u niet aan uw lot over dus mocht u er behoefte aan hebben dan staan onze mensen 24 uur per dag voor u klaar!Met Vrij Uit naar Italië

Vrij Uit kan u dankzij haar ruime aanbod, constante hoge kwaliteit en opgedane kennis een onvergetelijke Italië vakantie bezorgen. Wij organiseren al jarenlang vakanties naar het land van de zon, dus bij ons bent u verzekerd van de leukste vakantie tegen de beste prijs. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden u alles wat u nodig heeft dus laat die vakantie Italië maar beginnen!Boek hier uw Italië vakantie en ontdek zelf wat dit land u allemaal te bieden heeft!

See on vrijuit.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37905904946

Welkom bij Barovino, een ruim assortiment overheerlijke Toscaanse wijnen.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaOnze webshop biedt een ruim assortiment overheerlijke Toscaanse wijnen tegen de scherpste prijzen aan. De wijnen importeren wij rechtstreeks van de wijnhuizen en kunnen we daarom zeer scherp aanbieden. Barovino wijnen, zijn niet zomaar wijnen, maar enkel kwaliteitswijn welke wij natuurlijk zelf hebben geproefd en beoordeeld. Kijk lekker rond in onze shop en u zult zien dat u vanzelf dorstig wordt. Salute!

See on barovino.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37905471721

Italiaanse wijnen | Hemstea Wijnen

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaExclusieve en zeer onderscheiden Italiaanse wijn kopen. De beste rode en witte wijnen rechtstreeks van wijnboeren in Italië. Online bestellen.Benvenuto op de site van Hemstea Wijnen. Wilt u kiezen uit exclusieve Italiaanse, zeer onderscheiden wijnen, dan bent u op het goede adres. Wij selecteren onze wijnen op basis van smaak, originaliteit, vakmanschap en onderscheidend vermogen. Naar onze mening is de prijs daaraan ondergeschikt. Want kennis en kunde van de wijnboer moeten uiteindelijk worden beloond. Wij gaan dus niet voor de laagste prijs, wel voor de beste kwaliteit. Overigens, zijn we de enige importeur in Nederland voor deze wijnen. Daar zijn we best trots op.

See on hemsteawijnen.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37905336027

Midden in Italië ligt het bijzondere stadje Sulmona.

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaHet middeleeuwse stadje Sulmona heette in de oudheid Sulmo en ligt in het midden van Italië, op ongeveer 120km van de hoofdstad Rome. Het ligt op een vlakte omringd door heuvels. Een deel van het gemeentelijk grondgebied ligt binnen de grenzen van het Nationaal Park Majella.Het stadje is vooral bekend door de confetti, maar niet de confetti zoals wij dat kennen! Met confetti worden gesuikerde amandelen bedoeld, die traditioneel bij geboortes en huwelijken horen. Het aantal confetti in een huwelijks-bomboniera is altijd oneven: dit als gelukwens voor de geboorte van een kind. Is de baby er eenmaal, dan krijg je bij meisjes roze confetti, en bij jongetjes blauwe. De witte zijn voorbehouden voor het huwelijk, en de gouden of zilveren voor een dito huwelijksjubileum. Dwars door de stad loopt het indrukwekkende aquaduct dat met 21 bogen het Piazza Garibaldi oversteekt, welke Koning Manfred van Sicilië in de 13e eeuw liet bouwen. Nadat een zware aardbeving in 1706 zware verwoestingen veroorzaakte in de stad, is een groot deel van de stad in datzelfde jaar herbouwd. Sulmona staat bekend om zijn tradities en gebruiken en er is altijd veel te doen voor toeristen; u vindt er bijvoorbeeld musea, gaat op (fiets)excursie of u kiest een andere bezigheid tijdens uw verblijf, er is keuze genoeg!Bezoek Sulmona, Bezoek Abruzzo!

See on bezoekabruzzo.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37904132901

Donadoni wil ver komen in Coppa Italia | VoetbalPrimeur

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsRoberto Donadoni heeft in de Italiaanse media nog maar eens aangegeven dat de strijd om de Copa Italia ook door Parma zeer serieus wordt genomen. De trainer/coach moet woensdag met zijn ploeg eerst afrekenen met Catania en hoopt op meer succes in de bekerstrijd.“Voor ons is het een belangrijke wedstrijd. We hechten er veel waarde aan, dat is iets dat zeker is. Dit zal ook geval zijn bij Catania. Het zal een mooi duel worden met wederzijds respect. Ons doel is om zo ver mogelijk te komen in de beker”, aldus Donadoni tijdens de persconferentie in de aanloop naar het bekerduel.De trainer/coach van Parma toonde veel respect voor de komende tegenstander. “Catania heeft een goed team met veel technisch vaardige spelers. Het zal zeker een goede test voor ons zijn.”

See on voetbalprimeur.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37902478128

Italiaanse is nu de oudste vrouw ter wereld | Il Giornale, Italiekrant over Italiaanse zaken en smaken

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDina Manfredini werd 115 jaar geleden in Italië geboren en is nu officieel de oudste vrouw ter wereld. Ze werd geboren in het kleine stadje Pievepelago in Modena, Emilia-Romagna op 4 april, 1897. Ze woont al sinds haar 23-ste in Amerika. Ze heeft vier kinderen (drie nog in leven) zeven kleinkinderen, zeven achterkleinkinderen en 12 achter-achter-kleinkinderen. Dina werd de oudste nadat de Amerikaanse Besse Cooper 4 december op 116-jarige leeftijd overleed.Ondanks dat ze al zo lang niet meer in Italië woonde, kookte ze nog vaak pasta en polenta voor de familie. Ook bezocht ze trouw de katholieke kerk in West Des Moines, Iowa, waar ze nog steeds Italiaans sprak met de pastoor, eveneens met Italiaanse roots.Dina verbreekt dus alle leeftijdrecords. De oudste Italiaanse is ook een van de vier nog levende mensen die geboren zijn tijdens het bewind van koning Umberto I van Italië. Ze is samen met de Japanner Jiroemon Kimura en diens langenote Koto Okubo een van drie nog levende personen die zijn geboren in 1897.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37902284655

Italian village Cisternino aims to survive Maya prophecy

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyCISTERNINO – The end of the world is near according to Maya. But there is a place, a strip of land, in Italy, where you can escape the terrible prophecy. It is Cisternino and surroundings.

Such optimism comes from the interpretation of Mayan prophecy theorized by followers of the Indian hermit Babaji who founded in Salento an ‘asharm’, a sanctuary to meditate and spread the word of universal brotherhood. On December 21 Itria Valley, that includes the towns of Cisternino, Ceglie Messapica, Ostuni and Martina Franca, on the border between the provinces of Brindisi and Taranto, will survive the planetary catastrophe. Large crowds are expected in Cisternino. We don’t know if it’s because they want to seek refuge or visit the town. The fact is that the mayor Donato Baccaro, both serious and humorous, confirmed the increase in bookings. “I’m glad people are talking about Cisternino all over the world as a place of salvation. Apparently, there will be a significant number of tourists. We will organize something characteristic, in addition to the traditional Christmas market”, the mayor said.

Among the supporters of the theory there are also the American director Gregory Snegoff and his wife Fiorella Capuano who founded the ‘first Giardino di pace del nuovo tempo’ in the nearby Ceglie Messapica, a place of meditation and study between olives, cherries and nuts.

See on suditalianews.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37902187928

Piampiani: Platform Sneakers Le Marche Style

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFrom China America to America there has been an invasion of platform sneakers. The trend began with the introduction of platform Oxfords by Jeffrey Campbell in fall 2011. Platform sneakers became an epidemic after Mya showcased her platform Sketchers in the video, “Moving On.” Currently, this shoe has become a worldwide fashion statement.

In some part of world, this look practically takes the place of stilettos. The girls wear 6′ inch sneakers sporting them to classes, clubs, karaoke, and of course; date night; owning a peculiar fashion presence when captured in photos. This gives them a chic look while providing the balance of a wedged boot, and comfort of a sneaker all-in-one.

I think the best platform sneakers are those that don’t reveal the secret of your height, attract the attention with brilliance of accessories and rivets, place your feet as in shoes with heels, giving you the same gait and posture.

See on piampiani.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37902126590

Ricetta Pasta verde agli spinaci - Le Ricette di GialloZafferano.it

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenLa pasta verde agli spinaci è una pasta fresca all’uovo dal gusto delicato preparata semplicemente con l’aggiunta degli spinaci che conferiscono un tocco di colore a tutti i classici formati di pasta che si preparano con la sfoglia: le tagliatelle, i ravioli o i semplici maltagliati. La preparazione dell’impasto non differisce dall’esecuzione classica della pasta fresca pertanto la pasta verde agli spinaci è una ricetta ideale per coloro che amano i sapori della tradizione e si dilettano a sperimentare le possibili varianti.

See on ricette.giallozafferano.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37898073083

Panettone alla cassata | Ricetta Panettone alla cassata

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenRicetta Panettone alla cassata. Scopri la ricetta per preparare il Panettone alla cassata!La ripubblicazione su altri siti o blog di questo testo è severamente vietata.Oggi presentiamo la ricetta per preparare il Panettone alla cassata, un altro dolce che potrai preparare durante le feste natalizie! Segui Patrizia anche su Facebook, alla pagina Le delizie di Patrizia.

See on prodottitipicitoscani.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37898032653

Panettone alla cassata | Ricetta Panettone alla cassata

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenRicetta Panettone alla cassata. Scopri la ricetta per preparare il Panettone alla cassata!La ripubblicazione su altri siti o blog di questo testo è severamente vietata.Oggi presentiamo la ricetta per preparare il Panettone alla cassata, un altro dolce che potrai preparare durante le feste natalizie! Segui Patrizia anche su Facebook, alla pagina Le delizie di Patrizia.

See on prodottitipicitoscani.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37898013099

Kerst in Rome (5 sfeervolle tips) | italiëplein

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaMet alle barokke kerken, eeuwenoude tradities, talloze kerststallen en de luxe versieringen van de winkels, is Rome bij uitstek een Kerststad. Hieronder staan 5 tips voor sfeervolle Kerstevenementen in de Italiaanse hoofdstad.

See on italieplein.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37897485361

Bresaola revisited

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenWat is bresaola?Bresaola is genoemd naar het plaatsje van die naam in de Valtellinastreek in Lombardije, tegen de Zwitserse grens aan. Inmiddels wordt het in heel Italië geproduceerd.

Basis is het runderstaartstuk, dat eerst met zout behandeld wordt. Daarna blijft het ruim tien dagen in de pekel marineren. Vervolgens perst men het in (kunst)darmen, waarna het drogen en rijpen begint. Zo verliest het vlees een groot gedeelte van het vocht. Dat kan vier tot twaalf weken duren. Van de jonge bresaola kunnen de plakjes direct van de rol worden afgesneden, je kunt hem in ons land in ieder geval bij de Italiaanse supermarkt halen. Langer gerijpt vlees snijd je een uur voor het opdienen in dunne plakken en marineer je dan eerst in citroensap met wat olijfolie en peper.

Het pekelbad is verrijkt met peper, kaneel, kruidnagel en rozemarijn. In Novara doen ze er tijm bij en in Sondrio knoflook.Het recept hierboven is duidelijk voor jonge bresaola.

See on landentuinbouw.spinazieacademie.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37897419451

A beautiful holiday house on Sicily (Italy). A villa with private swimming pool, outdoor kitchen and a lovely garden. | Villa Pagano

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyVilla Pagano is a beautiful holiday house, situated in the small town of Gaggi near the Ionian Sea, close to Taormina at the east coast of Sicily (Italy).This kind of place is devoted to those who prefer a quiet, relaxing and elegant vacation. There are two private terraces where you can relax, have breakfast, a long drink and enjoy the marvelous Etna view. The spacious swimming-pool is all yours, equiped with chaise-longue, parasol and supplied with outdoor-shower directly at the pool. Moreover, there are extra indoor shower & sanitary near the pool. All is located at the beautiful private garden with orange- and lemontrees. Upon your request, we can offer a lunch or a dinner in a typical Sicilian style: served inside, or prepared & served at the romantic outdoor-kitchen place in the garden.

See on villapagano.it
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37897096759

PTS - PRIVATE TRANSPORT SERVICES - TRANSFER SICILY

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyOur agency is occupied with transfers and excursions all over Sicily.The PTS Private Transport Services is a private agency and is specialized in passanger transport for individual and group clients: “a rent car with a driver” (N.C.C.)The agency has available to vehicles of the best quality, safe and comfortable, as well as our drivers that can guarantee punctuality, courtesy and efficiency.We’ll always receive you as our best guest!

We are always ready to satisfy all your requests, even more exceptional, and in any part of Italy.Besides of all we can provide an assistant, a safeguard or a tourist guide upon your request. Also upon your request we can indicate a vehicle: a car for 1/3 pax, a minibus for 4/8 pax, for 9/14 pax or for 15/20 pax, also there is a tourist bus for 55 pax.

ü Tours and escursions around Sicily accompanied by the professional tourist guide.ü Rent car with the driver - a service for persons, agencies, enterprises, institutions, banks etc.ü Transfers to/from all airports, ports and railway stations.ü Services available for 24 hours a day during the whole year.ü As against of taxi sevice we can indicate a price in advance to avoid any kind of surprise.ü Services that are impeccable and considered to be particular as for a single person and for a group.

See on pts-sicilia.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37896990186

Mercato di Natale di Dordrecht - Dicembre - Holland.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaIl mercato di Natale di Dordrecht, vicino a Rotterdam, è una festa annuale di tre giorni. Con una lunghezza di oltre 2,5 chilometri e più di 200 bancarelle, è anche il mercato di Natale più grande d’Olanda. E qui niente roba kitsch, ma solo articoli natalizi di qualità, fatti a mano.Porto addobbato

Le bancarelle del mercato di Natale non occupano solo il centro di Dordrecht, ma sono situate anche lungo il porto, che rappresenta l’orgoglio degli abitanti di Dordrecht. Il porto è splendidamente addobbato con migliaia di lucine che ne fanno un quadro incantevole.Intrattenimento

Oltre alle numerose bancarelle natalizie, lungo il percorso si trovano circa 35 accoglienti punti di ristoro. Vi sono inoltre 4 palchi che offrono di continuo varie forme di intrattenimento. Dalle esposizioni ai concerti… è impossibile annoiarsi.

See on holland.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37896677289

VENETIAN GLASS: The Importance of Colors | Venetian Glass Site

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaVenetian glass has always been important not only for its techniques but for its unlimited colors. Each color is obtained by adding metal oxides to the blend.See on muranoplace.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37895212834

Jingle Rome Bells - 5x de mooiste kerstsfeer - De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaMet alle barokke kerken, eeuwenoude tradities, talloze kerststallen en de luxe versieringen van de shops is Rome dé stad die bij Kerstmis hoort. Oudjaar wordt in Rome uitbundig gevierd en dan is de Italiaanse hoofdstad nog bruisender dan gewoonlijk. Na het traditionele diner feesten Romeinen en toeristen met elkaar in de straten en op de pleinen van de stad in een gemoedelijke sfeer. Rome is dan ook tijdens de Kerstvakantie een populaire bestemming voor een citytrip.Zoals elk jaar geeft Persoonlijk Rome, dé reisadviseur voor Rome, haar persoonlijke tips en adviezen voor Kerstmis in Rome:

See on desmaakvanitalie.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37894819889

Cheesecake golosissima senza cottura da Le "M" Cronache su Akkiapparicette

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenIngredienti:per la base250g di biscotti secchi200g di burro per la farcitura500g di ricotta2 vasetti di yogurt al cioccolato4 cucchiai colmi di nutella3 cu…See on akkiapparicette.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37894700672

POLPETTONE AMERICANO da su Akkiapparicette

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenQuesto polpettone, è talmente buono che è difficile da spiegare, ma ci proverò!See on akkiapparicette.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37894581871

FIAT: Meer details over productieplan volgende week bekend | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsVolgende week al zal het management van Fiat spA al meer details bekendmaken die met het Italiaanse productieschema tot 2015 te maken hebben. In dat jaar hoopt Fiat in Europa overigens het roer langzaam om te kunnen gooien en de verliezen weer tot een nulpunt te kunnen beperken. Sergio Marchionne zal rond de tafel gaan en minstens 5 nieuwe modellen aankondigen, waar waarschijnlijk (hopelijk) ook wat Alfa Romeo’s bij zullen zitten. Ondanks dat is de beurs vandaag niet onder de indruk van dit nieuws, daarvoor is namelijk veel meer nodig.Toch wordt het plan voor de bouw van Maserati’s in Turijn en nieuwe compacte modellen in Melfi, als een heldendaad gezien, door diverse politici en economen in het land. Italië staat op het punt om vergaande economische hervormingen door te voeren onder leiding van een nieuwe overheid, en velen zien Lingotto daarbij als lichtend voorbeeld. Maar liefst 19 nieuwe modellen zitten in de pijplijn, waarvan 15 vooral voor de export zijn bestemd. Een investering van ongeveer 18 miljard euro. Het behoud van Italiaanse banen staat bovenaan het prioriteitenlijstje, zeg de leiding van de firma.

See on autoedizione.nl
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37893330361

Paste di mandorla siciliane da Dolci golosità su Akkiapparicette

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenPreparati con ingredienti semplici e genuini, le paste di mandorla sono uno dei prodotti tipici siciliani realizzati con le famose mandorle di SicSee on akkiapparicette.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/37893043663