woensdag 14 februari 2018

Blij dat Happy Italy komt, maar het blijft financieel ongemakkelijk

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Lansingerland - De lokale partij Leefbaar 3B is erg blij met de komst van Happy Italy in het Annie MG Schmidtpark. Echter, na de behandeling in de commissie Algemeen Bestuur blijft het ongemak hangen of het college niet tot een betere verkoop van de grond had kunnen komen.

via Tumblr http://bit.ly/2F3I5mo

De mooiste vakantiehuizen in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

In vakantieland Italië stikt het van de geweldige vakantiehuizen. Vlakbij de zee, in de bergen of bij een authentiek Italiaans dorp. Wij selecteerden de 5 beste vakantiehuizen in Italië voor je.

via Tumblr http://bit.ly/2Er2Wif

“Innemend Italië”, een leidraad om Italië te ontdekken (Essen)

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Marc Vandenbon schreef in 2011 het boek ‘Innemend Italië’, een leidraad om Italië te ontdekken op reis. Het boek bevat praktische tips, nuttige adressen en verwijzingen naar websites om uw volgende reis voor te bereiden.

via Tumblr http://bit.ly/2EptUH7

Bizar sinaasappelgevecht in Italië | Buitenland | Telegraaf.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

IVREA - De straten in Italiaanse stadje Ivrea kleurden oranje tijdens een bizar sinaasappelgevecht de inwoners elkaar bekogelden met het oranje citrusfruit. En dat ziet er best pijnlijk uit.Terwijl veel mensen als kind meekrijgen dat er niet met eten gegooid mag worden, gooien in Ivrea zo’n 180 leden van verschillende rivaliserende teams naar elkaar met sinaasappelen. Een traditie in het stadje dat elk jaar rond carnaval plaatsvindt.

via Tumblr http://bit.ly/2F3g12v