vrijdag 31 juli 2015

De top 10 natuurbaden in Italië - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Droom jij er ook van om een plons te nemen in een smaragd groen meer? Of afkoelen onder een sprankelende waterval. Zie jezelf liggen in een bad van wervelend en kolkend water, de zacht betoverend geur van vijgenbomen midden in de groene natuur?
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1DUCx4V

Parlement Italië wil duidelijkheid over internet-rechten | Automatisering Gids

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italië lijkt het voortouw te nemen in de verankering van internetrechten. Het Romeinse parlement presenteerde gisteren een concept-verklaring waarin het oproept tot het voor iedereen garanderen van recht op gelijke en vrije toegang tot internet.
See on automatiseringgids.nlvia Tumblr http://bit.ly/1DUCyG6

Italië meest geliefd voor vakantiehuis

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Italië is deze zomer voor het tweede jaar op rij de favoriete vakantiehuisbestemming van Nederlanders. De top vijf zomerbestemmingen wordt verder aangevuld door Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Duitsland.Naast Italië, blijft Frankrijk blijft een zeer populair vakantieland onder Nederlanders. Dit blijkt uit de onderzoek van Casamundo.nl.“Deze zomer reist bijna 20% van alle personen die in de maanden juli, juni en augustus af naar ‘La Douce France’. Hiermee behoudt Frankrijk haar tweede plaats in de top vijf.” Kroatië is de laatste jaren sterk in opmars. Deze zomer is Kroatië Oostenrijk voorbij gestevend en staat het land nu op de derde plaats.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1DUCwy5

Luchthaven Rome nu getroffen door stroomstoring

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Na de bosbrand van gisteren werd luchthaven Fiumicino vandaag getroffen door een stroomstoring.De internationale luchthaven Fiumicino bij Rome is getroffen door een stroomstoring. Gisteren konden er al urenlang geen vluchten vertrekken vanwege een brand in een dennenbos in de buurt van het vliegveld.De stroomstoring ontstond iets voor het middaguur en was snel verholpen. De luchthaven heeft echter nog te kampen met grote vertragingen vanwege de nasleep van de bosbrand. Volgens NOS-correspondent Rop Zoutberg is de verwachting dat de vertragingen als gevolg van de brand en de stroomstoring nog de hele dag zullen duren.De stroomstroring is volgens Italiaanse media ontstaan door oververhitting in een aantal elektriciteitskasten.
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1MxPWal

De vergeten kerken van Rome

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De Sint Pieter kathedraal in de Italiaanse hoofdstad is geprezen om zijn pracht en praal. Maar er zijn fraaie alternatieven. Net zo mooi versierd, maar zonder die voordringende mede-toerist naast je. Ontmoet de vergeten kerken van Rome.
See on stopandstare.nlvia Tumblr http://bit.ly/1DUCwxT