zondag 1 maart 2015

Veneto | Een nacht in een oude molen - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyEen toeristische reportage uit de regio Veneto over het logeren in oude molens die zijn omgetoverd tot uiterst romantische en charmante herbergen.

See on dolcevia.com
via Tumblr http://bit.ly/1zv0lsF

Bar Italia meert aan in Wijnegem - Gazet van Antwerpen Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHalf maart opent Bar Italia, het horeca-instituut op het Antwerpse Zuid, een eerste filiaal buiten de stad. De keuze viel onverwacht op Wijnegem. En de pizzaspecialist koos niet voor een glimmend pand in het Shopping Center, maar voor een oude dorpswoning aan de Turnhoutsebaan. “Past helemaal bij ons streven naar authenticiteit”, aldus initiatiefnemer Jelle Baudouin.

See on m.gva.be
via Tumblr http://bit.ly/1zv0kVU

Ook Italiaans bedrijf wil fontein restaureren

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNaast Koninklijke Woudenberg heeft ook een Italiaans bedrijf aangeboden de gehavende Barcaccia-fontein in Rome gratis te restaureren. Italiana Costruzioni SpA van de broers Navarra is een van de meest gezaghebbende bedrijven in Italië voor de restauratie van historische monumenten, aldus Italiaanse media. Zo hebben zij gewerkt aan de colonnade rond het Sint-Pietersplein en de 140 beelden daarop, het kasteel Castello Sforzesco in Milaan en de basiliek van Padua.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1zv0kVK

Umbrië bruist tijdens Pasen - Verkeersbureaus.info

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaRond Pasen ontwaakt Umbrië uit de winterslaap. Een perfect moment om met volle teugen te genieten.

See on verkeersbureaus.info
via Tumblr http://bit.ly/1aGVHU7

Vakantieparken in Italië, de beste kwaliteit voor een kleine prijs

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyDe gezellige vakantieparken in Italië bieden heel veel speelplezier voor de kinderen en liggen op de mooiste plekken, een ideale vakantie dus

See on bungalow.net
via Tumblr http://bit.ly/1wDMBM2

Il Borgo di Villa Castelletti | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyDe indrukwekkende Villa Castelletti heeft zoveel ruimte op het landgoed dat er nog een … http://bit.ly/1aGVHDr http://bit.ly/1wDMDDQ

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wDMDU8

Nog op zoek naar een leuk #actief #bedrijfsuitje? Kijk eens bij...

Nog op zoek naar een leuk #actief #bedrijfsuitje? Kijk eens bij #Powerboat #Scheveningen naar de vele #arrangementen. http://bit.ly/PKPziS (bij Powerboat Scheveningen)
via Tumblr http://bit.ly/1N5lDr8

Karl Lagerfeld plant grote bontshow tijdens Haute Coutureweek

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaHet Italiaanse modehuis Fendi organiseert tijdens de Haute Coutureweek in juli een Haute Fourrure show. Creatief directeur Karl Lagerfeld: “Bont is Fendi, en Fendi is bont”.Karl Lagerfeld heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt. De ontwerper is de tachtig voorbij maar met een eigen lijn en verschillende collecties bij Fendi en Chanel is hij allesbehalve op pensioen. Sterker nog: de Keizer heeft zopas zijn kalender nog wat drukker gemaakt met een bontshow tijdens de Haute Coutureweek in Parijs, waar hij ook al met Chanel een staaltje vakmanschap tentoon zal moeten spreiden. “Bont is Fendi, en Fendi is bont”, liet de Duitser twee jaar geleden optekenen, toen hij de unieke positie van het Italiaanse modehuis benadrukte, dat als eerste een eigen bontatelier huisvestte.

See on m.weekend.knack.be
via Tumblr http://bit.ly/18c0TNV