donderdag 14 januari 2016

Experience the authentic Italian cuisine 


Culinary trip in Abruzzo - Italy 

& personal chef experience at home


3 new dates for a culinary trip in Abruzzo with cooking workshop on the Trabocchi coast by the Adriatic sea and delicious appointments with yourpersonal chef at home,  all over the world, with healthy authentic italian recipes.


See on us5.campaign-archive1.com

via Tumblr http://bit.ly/1Q8mHxd

Pizza Cruise - Echte ambachtelijk bereide pizza's op de boot!


De Pizza Cruise in Harderwijk is verrassend lekker en origineel. Op onze grote luxe sloep geniet u van ter plekke bereide verse ambachtelijk pizza’s. 


Good Things From Italy’s insight:

Voor nog meer Italiaanse (culinaire) concepten kijk op http://bit.ly/dU8LWY 


See on borrelbootharderwijk.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Q0qlaC

Rotolini di verdura e formaggio - La ricetta di Buonissimo


I rotolini di verdura e formaggio si preparano amalgamando tutti gli ingredienti ed adoperando il composto per farcire dei quadratini di pasta sfoglia che verranno poi arrotolati su se stessi, spennellati con l'uovo sbattuto e cotti in forno.


See on buonissimo.org

via Tumblr http://bit.ly/1N91oVO

Tot nu toe kunnen we de volgende Italian Food Truck deelnemers...



Tot nu toe kunnen we de volgende Italian Food Truck deelnemers bevestigen:

L’Arrosticino Gustoso - Arrosticni op een stokje / Porchetta / Piadina / La Luna Brood met Arrosticini

Campo’s Foodtruck - Pasta’s

Lekker Hotel Mama - Italian Fruitsmoothies / Wafellolly’s / Clubtosti’s / Panini’s en de Italian Yoghurtbar

Morena’s - Steenoven Pizza’s

Barista Bus - Italiaanse Koffie

Blijf op de hoogte m.b.t. de deelnemers en programmering via onze informatie pagina: http://bit.ly/1UQGG2J

#foodtruck #foodtrucks #rollende #keuken #cibodistrada #piazza #festival #italian #entertainment #festa #italiana #italia #dilella #ciaotongeren #tongeren #italiaansedag #foodcourt #share #retweet #join (bij Italian Food Trucks)



via Tumblr http://bit.ly/1n15hHK

Rigatoni met verse tomatensaus en ricotta

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Bereidingswijze:Snijd in elke tomaat aan de onderzijde een ondiep kruisje en kook deze gedurende 1 minuut per 500 gram tomaten en pel deze vervolgens. Snijd de gepelde tomaten vervolgens fijn en bewaar het sap.
See on honingtomaten.nl

via Tumblr http://bit.ly/1RmQ7ZH