zondag 7 juni 2015

Italien entertainment | Tarantella Band

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

De Siciliaanse broers Pino en Antonio Sotera vormen het kloppend hart van de Tarantella Band, beiden als zanger én muzikant.Pino speelt gitaar, Antonio accordeon en conga’s.De beide broers kwamen in de 80-er jaren naar Nederland en begonnen Ristorante-Pizzeria Tarantella op de Wandelweg in Wormerveer.Ze namen niet alleen hun eet cultuur mee maar ook hun muziek.Sinds enkele jaren zingen en spelen ze hun Siciliaanse volksmuziek samen met mandolinespeler Hans Wesseling onder de naam Trio Siciliano.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KhMDTC

Italien entertainment | Italian Restyle - Visioni Fantastiche

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Murales, Dipinti Sul Vetro, Corsi Di Pittura, Statue, Marmerino.U wilt uw Italiaanse restaurant, partycentrum, evenementenlocatie, kantoor of privé woning compleet restylen in Italiaanse (Mediterrane) stijl?Wij kunnen de gehele transformatie voor u begeleiden en realiseren.Vanaf de noodzakelijke voorbereidingen en aanpassingen van de te restylen ruimte tot aan het uiteindelijke eindresultaat.Ons creatieve en professionele team zal in het voortraject uw wensen inventariseren en op basis van een ontwerp zal de transformatie in gang worden gezet.Niets is onmogelijk…
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KhMEXD

Italien entertainment | Dolomiti Pizza Workshop

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

PIZZA WORKSHOP VOOR KINDERENVoor kinderen van 5 t/m 14 jaar organiseert Dolomiti een speciaal verjaardagsfeestje.De feestjes worden begeleid door Mario de pizzabakker.Duur van het programma is 1.5 uur. Een workshop Italiaanse pizza maken voor kinderen bestaat uit minimaal 8 kinderen en maximaal 20.Hierbij ga je vanaf de basis een eigen pizza maken. En als de pizza helemaal klaar is, gaan we met ze allen aan tafel. Na afsluiting een heerlijk dessert: Italiaans ambachtelijk ijsje uit eigen keuken.Verder kan het feestje worden uitgebreid met een cake taart of ijstaart. Prijs in overleg.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1KhMEXB