dinsdag 30 augustus 2016

#Stefania #Rosanna #Muay #Thai aan het #sparren tijdens haar...

Italian basejumper 'live streamed own death'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Another wingsuit flyer jumped to his death in Switzerland last week and reportedly broadcast the tragedy live on Facebook.Police in the canton of Bern confirmed that a 28-year-old Italian national died in Kandersteg on Friday morning after jumping from the Alpschelehubel wearing a wingsuit .
See on thelocal.it

via Tumblr http://bit.ly/2c1FMT0

Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de...Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de lekkerste regionale keukens op 20, 21 en 22 oktober a.s., maar biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december en een verrassend kijkje in de leukste wintersportplaatsen van Italië. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!
Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht; niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios.

#italianfoodtrucks #sapori #italiaansfeest #festa #festaitaliana #foodtrucks #cibo #dilella (bij Central Studios)via Tumblr http://bit.ly/2bSf9jT

Italië Evenement Sapori d'Inverno - De smaak van de winter 21,22, 23 oktober 2016

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Sapori d’Inverno | De smaak van de Winter laat u proeven van de lekkerste regionale keukens op 20, 21 en 22 oktober a.s., maar biedt u ook volop cadeau-inspiratie voor december en een verrassend kijkje in de leukste wintersportplaatsen van Italië. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans!Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht; niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios
See on maestro-events.nl

via Tumblr http://bit.ly/2bxvOt7