zaterdag 2 mei 2015

PowNed : Rellen bij expo Milaan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Bij de opening van de wereldtentoonstelling in Milaan zijn vandaag rellen uitgebroken. Antiglobalistische demonstranten gooiden stenen en brandbommen naar de oproerpolitie, die traangasgranaten afvuurde.Verder werden auto’s in brand gestoken en ruiten ingeslagen. Elf agenten raakten lichtgewond. Het is nog niet bekend hoeveel mensen zijn opgepakt.De linkse betogers vinden de expo een verspilling van geld. Ook klagen ze over de deelname van grote voedingsconcerns en over corruptie.Het thema van de expo is voedsel- en energievoorziening in de wereld. Paus Franciscus zei in een videoboodschap dat de expo zou moeten gaan over “de mannen en vrouwen die honger hebben, die ziek worden en zelfs sterven omdat ze niet genoeg binnenkrijgen of schadelijk eten”. (ANP)
See on powned.tv



via Tumblr http://bit.ly/1QahSS0

PowNed : Paus belt man, man hangt op

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een Italiaanse man, Franco Rabuffi, heeft twee keer de hoorn erop gegooid toen de paus hem belde om zijn sympathie aan te bieden voor zijn ziekte. De man dacht dat hij in de maling werd genomen.
See on powned.tv



via Tumblr http://bit.ly/1zngB5y

Al-Qaeda verzorgt de immigratie voor de asielindustrie

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italiaanse politie ontmantelt Al-Qa’ida-netwerk op SardiniëDe Italiaanse politie heeft een terroristisch netwerk blootgelegd van islamitische fundamentalisten gelieerd aan Al-Qa’ida. Bij een grootschalige operatie werden achttien personen gearresteerd.SardiniëVolgens de Italiaanse politie geldt het eiland als thuisbasis van een terroristische groep die gelieerd is aan Al-Qa’ida.De terroristen regelden de illegale import van Pakistanen en Afghanen en zorgden ervoor dat zij naar Noord-Europa konden reizen. Dit deed de groep onder meer door documenten te falsificeren waardoor het leek dat de migranten waren gevlucht vanwege etnisch of religieus geweld. Op die manier werden Europese immigratiediensten misleid. Ook leverden zij telefoon- en simkaarten, financiële middelen en transport voor de migranten.
See on fubar.mobi



via Tumblr http://bit.ly/1QahVND

Keukenstudio Paul van Vliet | Dé Italiaanse keukenspecialist van Nederland!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Bij Keukenstudio Paul van Vliet is voor elk budget een Italiaanse design keuken samen te stellen.Casa mia è casa tua! Mijn huis is jouw huis! U wordt gastvrij ontvangen in de ruime showroom van 450 m2 van het familiebedrijf Keukenstudio Paul van Vliet in Nootdorp, Zuid-Holland. Tijdens uw bezoek zijn alle Italiaanse design keukenopstellingen van Valcucine, Meccanica, César en Stosa van u!
See on keukenstudiopaul.nl



via Tumblr http://bit.ly/1Asn8Y3

Fiat Chrysler boekt weer winst

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Fiat Chrysler heeft in het eerste kwartaal winst geboekt, waar een jaar eerder nog rode cijfers werden geschreven. Het Italiaans-Amerikaanse autobedrijf, dat in euro’s rapporteert, profiteerde van gunstige wisselkoersontwikkelingen en sterke verkopen in Noord-Amerika.Het vorig jaar gevormde fusiebedrijf boekte in de eerste drie maanden van 2015 een nettowinst van 92 miljoen euro, tegen een verlies van 173 miljoen euro een jaar eerder. De omzet liep met 19 procent op naar 26,4 miljard euro. Zonder de meewind van valuta’s werd hier een stijging van 4 procent gerealiseerd.
See on rtlnieuws.nl



via Tumblr http://bit.ly/1I4HnD5

Bij Da Lory eet je echt Italiaans en daarmee basta - Gazet van Antwerpen Mobile

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Wie de authentieke Italiaanse keuken van la mamma wil, moet je bij Da Lory zijn. In haar huiskamerrestaurant op de Oudeleeuwenrui bereidt Lory schotels zoals ze dat alleen in Italië kunnen.
See on m.gva.be



via Tumblr http://bit.ly/1QWFkn0