zondag 20 januari 2019

Italian Food Trucks tijdens Cibo di Strada I zo. 23 juni 2019Aan de rand van het schitterende...

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken, ligt Winselerhof. De kleinschaligheid van de karaktervolle, Zuid-Limburgse herenboerderij, het omliggende natuurgebied en de liefde van het team voor gastvrijheid doen de alledaagse hectiek vergeten. Winselerhof is lid van Small Luxury Hotels of the World.

Cibo di Strada is ontstaan in 2016 en met groot succes. Sindsdien organiseren wij jaarlijks een Italiaans Street Food Festival: Cibo di Strada. Een event waarbij onze liefde voor Italië centraal staat.

Tijdens Cibo di Strada genieten gasten van Italiaanse muziek, folklore en een gezellige markt met diverse Italiaanse producten. Ook op culinair gebied komen onze gasten niets te kort. Van pizza ‘di mamma’ tot onze veelbesproken truffelpasta. Cibo di Strada zal dit jaar plaatsvinden op zondag 23 juni 2019 van 12:00 tot 20:00 uur.

Bent u erbij als bezoeker?

Volg ook onze Facebook Pagina voor actuele informatie: https://www.facebook.com/cibodistradastreetfood/via Tumblr http://bit.ly/2MpqU2k

Aan de rand van het schitterende #Strijthagerbeekdal, tussen...Aan de rand van het schitterende #Strijthagerbeekdal, tussen #Maastricht en #Aken, ligt #Winselerhof. De #kleinschaligheid van de #karaktervolle, Zuid-Limburgse #herenboerderij, het omliggende natuurgebied en de liefde van het team voor #gastvrijheid doen de alledaagse hectiek vergeten. Winselerhof is lid van #Small #Luxury #Hotels of the World.

#Cibo di #Strada is ontstaan in 2016 en met groot succes. Sindsdien organiseren wij jaarlijks een #Italiaans #Street #Food #Festival: Cibo di Strada. Een event waarbij onze liefde voor #Italië centraal staat.
Tijdens Cibo di Strada genieten gasten van Italiaanse #muziek, #folklore en een gezellige #markt met diverse Italiaanse #producten. Ook op #culinair gebied komen onze gasten niets te kort. Van pizza ‘di mamma’ tot onze veelbesproken #truffelpasta. Cibo di Strada zal dit jaar plaatsvinden op zondag 23 juni 2019 van 12:00 tot 20:00 uur.

Bent u erbij als bezoeker?

Volg ook onze Facebook Pagina voor actuele informatie: https://www.facebook.com/cibodistradastreetfood/

Mede georganiseerde door Italian Food Trucks - www.italianfoodtrucks.nl (bij Italian Entertainment And More)
https://www.instagram.com/p/Bs2_Huejt7U/?utm_source=ig_tumblr_share&igshid=zfcaqu6mbv2hvia Tumblr http://bit.ly/2DnLayk