dinsdag 18 augustus 2015

#Cappuccino e #Liquore #Caffe @gustodilella (bij Black Forest,...#Cappuccino e #Liquore #Caffe @gustodilella (bij Black Forest, Germany)via Tumblr http://bit.ly/1TRQLLj

Geen cappuccino bij nieuwe Spaghetteria: Biltstraat krijgt een Italiaan zoals het bedoeld is

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Onno Splinter voor de in aanbouw zijnde zaak op de Biltstraat, waar voorheen het Japanse Kimono gevestigd zat. Foto: DuicOver een kleine maand gaat de Spaghetteria op de hoek van de Biltstraat en de Wittevrouwensingel open. Een concept met liefde voor het echte Italiaanse eten, dat is komen overwaaien uit Amsterdam: “Ik zou nooit een cappuccino verkopen omdat mensen erom vragen.”Mensen schijnen even te moeten wennen aan een restaurant dat zich alleen aan Italiaanse eetgewoonten houdt, maar ‘uiteindelijk vinden ze het leuk’, legt bedrijfsleider Onno Splinter uit. Wat Italiaanse eetgewoonten inhouden? Denk aan het eten van pasta zonder mes, eten aan grote tafels (‘voor het echte Italiaanse familiegevoel’) en geen cappuccino, thee of latte machiato na het eten, maar ‘gewoon’ espresso.
See on duic.nlvia Tumblr http://bit.ly/1PxHho7

PowNed : Spanningen door dubbele moord Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een man uit Pakistan en een uit India hebben toegegeven een Italiaans echtpaar te hebben doodgeschoten in de stad Brescia. Bij het geweld op 11 augustus in hun pizzeria lieten Francesco Seramondi (65) en zijn 63-jarige vrouw Giovanna Ferrari het leven.Het duo kwam aan zijn eind door schoten uit een geweer met afgezaagde loop.Mohamed Adnan, die hoofddader beweert te zijn, had eerder van Seramondi een zaak gekocht, maar deze zou zijn geflopt. Uit woede over het niet opgewassen zijn tegen de concurrentie van de Seramondi’s had Adnan (32) zijn vriend Sarbjit Singh ingeschakeld, zo beweert de crimineel. Enkele uren na de moordpartij beklaagde Adnan zich op tv over de “ernstige verloedering van zijn wijk” en dat “de politie had zitten slapen”.
See on powned.tvvia Tumblr http://bit.ly/1WCmeFE

Zalando opent distributiecentrum in Italië - Logistiek

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Zalando breidt uit over de landsgrenzen. De online reus opent begin volgend jaar een distributiecentrum in Italië. Dat is het eerste dc buiten Duitsland.Zalando bouwt in Italië een nieuw magazijn in samenwerking met een externe logistiek partner. Dat stelt Zalando bij de bekendmaking van de halfjaar cijfers. Het dc moet medio 2017 operationeel zijn. Waar het dc komt, is nog onbekend.
See on logistiek.nlvia Tumblr http://bit.ly/1WCmgx4

Modena: in de buik van Italië - HLN.be

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Modena is de geboortestad van Luciano Pavarotti. Maar niet alleen operafans komen hier aan hun trekken. Ook voor liefhebbers van sportwagens is Modena een bedevaartsoord. En in de lokale keuken vindt de Italiaanse gastronomie enkele onvervangbare toppers, zoals parmezaankaas of aceto balsamico.
See on m.hln.bevia Tumblr http://bit.ly/1WCmeFq

De mooie dames Di Lella. @famigliadilella (bij Campingplatz...De mooie dames Di Lella. @famigliadilella (bij Campingplatz Kinzigtal)via Tumblr http://bit.ly/1EAidGv