Buying property in italy, how to buy a house in tuscany, under the tuscan sun, expats in Italy, italian property costs, a home in tuscany, italian property […]
See on rickzullo.com
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55173354351
Buying property in italy, how to buy a house in tuscany, under the tuscan sun, expats in Italy, italian property costs, a home in tuscany, italian property […]
Ricetta fresca: Bresaola, rucola e scaglie di parmigiano.
Onderweg met productie materiaal richting het Confectieatelier van de Sociale Werkplaats voor de fabricage van een grote Italian Coffee Handbags BIG SHOPPER order. Er is nog productiecapaciteit over dus bestellingen zijn welkom! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
Italië, het land van overheerlijke pasta’s, het befaamde catenacciovoetbal, prachtige natuur en steden rijk aan cultuur en bezienswaardigheden. Eigenlijk heeft Italië voor jou als vakantieganger alles wel te bieden. Bovendien zijn er ook verscheidene manieren hoe je van het land kunt genieten tijdens een kort of een langer verblijf
.
With 7600 kilometers of coastline, Italy is one of Europe’s best beach destinations. Though many trips to Italy are planned around cities and monuments, it’s worth making a seaside detour during summer months, where you can lounge (and eat!) like a local by the crystal blue waters of the Mediterranean.
De groei zit er in bij Ristorante Pizzeria Rossetti in Velp. In mei 2012 namen de uit Italië afkomstige Gianluigi en zijn vriendin Lea het restaurant aan de Emmastraat over en startten met hun succesformule. Ristorante Pizzeria Rossetti onderscheidt zich van andere Italiaanse restaurants, door alleen gebruik te maken van de beste, verse producten. Olijfolie, basilicum, rozemarijn, parmezaanse kaas, grof zeezout en zwarte peper vormen de basis voor onze traditioneel bereide gerechten.
ASCOLANA TENERA
SYNONYMS: Oliva DolceORIGIN: Marche and Central ItalyUSE: TableTREE: A tree of great vigor with dense foliage and a tendency toward upward growth. The leaves are elliptical, lanceolate, and medium in size with a brilliant green color.FRUIT: The fruit is very large in size (8 to 10g), ellipsoidal, and slightly asymmetrical with a rounded, slightly sub-conical top. The fruit is light green in color at harvest and used as table fruit. The flesh represents about 86-87% of the fruit and is of a milky white color and can yield 16-18% oil by weight and is classified as a light oil.AGRONOMY: An auto-incompatible cultivar with a high percentage of aborted ovaries. Pollinators: Santa Caterina, Itrana, Rosciola, Leccino, Giarraffa, Pendolino. Good resistance to cold and peacock spot. Susceptible to damage from the olive fly.OIL CONTENT:16-18% by weight. Although the percentage of oil is not high its quality is excellent.HARVEST TIME: In Italy, this variety is harvested early, from September 20th to October 15thCOMMENTS: This cultivar is prized and is used and appreciated all around the world.
Splendida……
Ti sento (con testo) - Antonella Ruggiero - Matia Bazar
Norcia staat niet alleen bekend als geboorteplaats van Benedictus of om haar lekkere vleeswaren, maar ook om haar zwarte truffel, de tartufo nero di Norcia. Over deze culinaire delicatesse laat ik vandaag culinair deskundige Johannes van Dam aan het woord op Ciao tutti. In zijn nu nog eens 15 procent dikkere naslagwerk Dedikkevandam komt elk ingrediënt van aardappel tot zwezerik aan bod, dus ook de truffel: