donderdag 11 juli 2013

Buying Property in Italy

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed



Buying property in italy, how to buy a house in tuscany, under the tuscan sun, expats in Italy, italian property costs, a home in tuscany, italian property […]




See on rickzullo.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55173354351

Ricetta Bresaola con rucola, scaglie di parmigiano e sott'oli

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Ricetta fresca: Bresaola, rucola e scaglie di parmigiano.




See on ideericette.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55172941470

Onderweg met productie materiaal richting het Confectieatelier...





Onderweg met productie materiaal richting het Confectieatelier van de Sociale Werkplaats voor de fabricage van een grote Italian Coffee Handbags BIG SHOPPER order. Er is nog productiecapaciteit over dus bestellingen zijn welkom! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55165413640

Italië, citytrip of langer verblijf? - DitIsItalie.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Italië, het land van overheerlijke pasta’s, het befaamde catenacciovoetbal, prachtige natuur en steden rijk aan cultuur en bezienswaardigheden. Eigenlijk heeft Italië voor jou als vakantieganger alles wel te bieden. Bovendien zijn er ook verscheidene manieren hoe je van het land kunt genieten tijdens een kort of een langer verblijf

.







See on ditisitalie.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55163763135

Italy's best beach eats | 10 Foods to try on Italy's Beaches

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



With 7600 kilometers of coastline, Italy is one of Europe’s best beach destinations. Though many trips to Italy are planned around cities and monuments, it’s worth making a seaside detour during summer months, where you can lounge (and eat!) like a local by the crystal blue waters of the Mediterranean.


GrattacheccaOlive all’AscolanaSpaghetti ai frutti di marePizza al taglioScampiCrudoAranciniGranitaFritto MistoAperitivo

See on foodieinternational.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55162736374

Nominatie Ristorante Rossetti bij 10 beste Italiaanse restaurants | Arnhemse Koerier | dé Weekkrant

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



De groei zit er in bij Ristorante Pizzeria Rossetti in Velp. In mei 2012 namen de uit Italië afkomstige Gianluigi en zijn vriendin Lea het restaurant aan de Emmastraat over en startten met hun succesformule. Ristorante Pizzeria Rossetti onderscheidt zich van andere Italiaanse restaurants, door alleen gebruik te maken van de beste, verse producten. Olijfolie, basilicum, rozemarijn, parmezaanse kaas, grof zeezout en zwarte peper vormen de basis voor onze traditioneel bereide gerechten.





Good Things From Italy’s insight:





See on deweekkrant.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55160213451

Ascolana Tenera | Olive Oil: Italian varieties

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



ASCOLANA TENERA


SYNONYMS: Oliva DolceORIGIN: Marche and Central ItalyUSE: TableTREE: A tree of great vigor with dense foliage and a tendency toward upward growth. The leaves are elliptical, lanceolate, and medium in size with a brilliant green color.FRUIT: The fruit is very large in size (8 to 10g), ellipsoidal, and slightly asymmetrical with a rounded, slightly sub-conical top. The fruit is light green in color at harvest and used as table fruit. The flesh represents about 86-87% of the fruit and is of a milky white color and can yield 16-18% oil by weight and is classified as a light oil.AGRONOMY: An auto-incompatible cultivar with a high percentage of aborted ovaries. Pollinators: Santa Caterina, Itrana, Rosciola, Leccino, Giarraffa, Pendolino. Good resistance to cold and peacock spot. Susceptible to damage from the olive fly.OIL CONTENT:16-18% by weight. Although the percentage of oil is not high its quality is excellent.HARVEST TIME: In Italy, this variety is harvested early, from September 20th to October 15thCOMMENTS: This cultivar is prized and is used and appreciated all around the world.




See on oliveoil-world.blogspot.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55160089472

Ti sento (con testo) - Antonella Ruggiero - Matia Bazar

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More





Splendida……


Ti sento (con testo) - Antonella Ruggiero - Matia Bazar




See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55157892336

Het zwarte goud uit Norcia | Producten | Ciao tutti - ontdekkingsblog door Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Norcia staat niet alleen bekend als geboorteplaats van Benedictus of om haar lekkere vleeswaren, maar ook om haar zwarte truffel, de tartufo nero di Norcia. Over deze culinaire delicatesse laat ik vandaag culinair deskundige Johannes van Dam aan het woord op Ciao tutti. In zijn nu nog eens 15 procent dikkere naslagwerk Dedikkevandam komt elk ingrediënt van aardappel tot zwezerik aan bod, dus ook de truffel:




See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/55152681222