woensdag 31 december 2014

#Italian #Car #History at #Louwman #Museum @italiaontour (bij...

#Italian #Car #History at #Louwman #Museum @italiaontour (bij Louwman Museum)
via Tumblr http://bit.ly/1tnL6jD

'De aanwezigheid van de maffia was voelbaar' | Jaaroverzicht 2014

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIn de nadagen van 2014 kijken Volkskrant-correspondenten terug op hun meest bizarre, aangrijpende, vrolijke of schokkende gebeurtenis van het afgelopen jaar. Vandaag Italië-correspondente Sarah Venema.

See on volkskrant.nl
via Tumblr http://bit.ly/1xApsg2

Finmeccanica omzeilt boycot Rusland

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsRosneft koopt 160 Agusta-helikopters van Finmeccanica. De Italiaanse industriële groep omzeilt de boycot tegen Rusland door een lokale joint venture op te richten.

See on tijd.be
via Tumblr http://bit.ly/1xApsfO

Puglia | Paasvakantie 2015 onder de warme zon - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyIn Puglia kiest onze redactie voor de mei of paasvakantie een aantal hotels langs de kust die aan de mooiste stranden liggen van deze rzgio in Zuid Italië.

See on dolcevia.com
via Tumblr http://bit.ly/1xApt3x

Italiaanse president Napolitano kondigt aftreden aan - VRT Nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet 89-jarige staatshoofd had al meermaals laten verstaan dat hij zijn ambtstermijn niet volledig zou uitdoen maar de aankondiging plaatst premier Matteo Renzi desalniettemin voor een delicate kwestie.

See on deredactie.be
via Tumblr http://bit.ly/1xAprIM

Italiaanse Nieuwjaarstradities | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaTradities, gebruiken en gerechten in Italië tijdens Nieuwjaar en de jaarwisseling.Het begin van het nieuwe jaar wordt altijd uitgebreid gevierd in Italië en uiteraard niet zonder een rijk gevulde tafel. La Cena di San Silvestro is in ieder restaurant in Italië een begrip. Families vieren vaak het aanbreken van het nieuwe jaar niet thuis, maar juist in een restaurant, vaak met live muziek en dans. Vis heeft daarbij de hoofdrol, maar in sommige delen van het land zoals in de regio Emilia Romagna staat een zampone (gevulde varkenspoot, lees het recept) op het menu, bij voorkeur met linzen. Het zou rijkdom en voorspoed brengen in het nieuwe jaar.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1EJk9kJ

Italianen trots op heldhaftige veerbootkapitein · LINDA.

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsRuim tweehonderd mensen die zijn gered van de brandende veerboot bij Griekenland, zijn inmiddels veilig aangekomen in de Italiaanse haven Brindisi. Kapitein Giacomazzi verliet als laatste het schip en is in Italië de held van de dag.De tegenstelling met de kapitein van de Costa Concordia, die destijds niet wist hoe snel hij het zinkende schip moest verlaten is groot.Nader onderzoek oorzaakEr wordt nog onderzocht wat de ramp met de Norman Atlantic veroorzaakte. Italiaanse media hebben verschillende dubieuze omstandigheden aangewezen, zo zouden er defecte branddeuren zijn geweest. Volgens verschillende passagiers werden er grote risico’s genomen met de brandveiligheid bij de opslag van olievaten.Aantal passagiers onduidelijkTot nu toe zijn er totaal elf doden geteld, maar het is niet duidelijk hoeveel mensen er nog worden vermist. Net zo min is duidelijk over hoeveel mensen er nu daadwerkelijk aan boord waren. De Grieken en de Italianen verschillen bovendien van mening over het aantal geredde mensen. De Italiaanse aanklager Giuseppe Volpe die het onderzoek naar de ramp leidt, sprak dinsdag openlijk zijn vrees voor veel meer doden uit. Waarschijnlijk wordt er meer duidelijk als het uitgebrande schip aankomt in Brindisi. Daar wordt het nu heen gesleept.Heldenpagina op FacebookEen kapitein hoort eigenlijk altijd als laatste zijn schip te verlaten, dus de acties van de Concordia-kapitein Francesco Schettino was nogal een blamage voor de Italianen. Een aantal collega’s van Argilio Giacomazzi heeft nu een Facebook-fanpage aangemaakt voor de kersverse held. Voor hen is hij de anti-Schettino.

See on lindanieuws.nl
via Tumblr http://bit.ly/1EIQQig

#Alfa #Romeo #italian #car #design @gustodilella (bij Louwman...

#Alfa #Romeo #italian #car #design @gustodilella (bij Louwman Museum)
via Tumblr http://bit.ly/1tkSZGm

#Fiat #Embleem bij het #Louwman #Museum @thingsfromitaly...

#Fiat #Embleem bij het #Louwman #Museum @thingsfromitaly @ItalieLinks4All (bij Fiat Auto Nederland)
via Tumblr http://bit.ly/1tkGr1Y

Tine for a real #Italian #Pizza #pizzafornolegno #pizzaioli...

Tine for a real #Italian #Pizza #pizzafornolegno #pizzaioli #pizzadimamna #pizzataglio @gustodilella (bij Di Lella Productions)
via Tumblr http://bit.ly/1tkGo6h

Agriturismo Borgo Pianello | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyHoewel de Italianen Agriturismo Borgo Pianello graag voor zich zelf houden, hebben wij … http://bit.ly/1vst1k6 http://bit.ly/1vst1k9

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1vst1ke

Italianen geven elkaar op oudejaarsavond rode lingerie cadeau… | Paranormaal

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaRood ondergoed heeft voor Italianen met Oud en Nieuw een speciale betekenis. Italianen geven elkaar namelijk op oudejaarsavond rood ondergoed cadeau. Dat brengt geluk. Waar de traditie precies vandaan komt, weten de meeste Italianen zelf ook niet, maar ze doen er wel aan mee. De gedachte is dat het geluk brengt als je een rode slip aan hebt bij het ingaan van het nieuwe jaar. De onderbroek dient een geschenk te zijn, het liefst van je geliefde. Hij moet ook nieuw zijn en hij moet op 1 januari worden uitgetrokken om nooit meer te worden aangetrokken. Opvallend aan de traditie is dat iedereen hem kent, maar niemand er een verklaring voor heeft. De een ziet het als een symbool van vruchtbaarheid, een ander denkt dat de traditie uit Amerika is overgewaaid.

See on paranormaal.blog.nl
via Tumblr http://bit.ly/1xfPiqF

Italianen ontduiken belasting via Nederland - Financieele Dagblad (Registratie)

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItaliaanse bedrijven hebben via het Amsterdamse trustkantoor Caute Groep € 60 mln buiten het zicht van de Italiaanse fiscus gestald in belastingparadijzen.

See on fd.nl
via Tumblr http://bit.ly/1vst0N8

Het team van #Powerboat #Scheveningen en #Caribbean wenst...

Het team van #Powerboat #Scheveningen en #Caribbean wenst iedereen een gelukkig, voorspoedig en gezond nieuw jaar toe. Ook in 2015 staan wij weer klaar voor #actie en #adrenaline met onze #Powerboats.

(bij Powerboat Scheveningen)
via Tumblr http://bit.ly/1rz8dMm

Mysterious migrant 'ghost ship' arrives in Italy - Telegraph

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsA cargo ship which set sail from Greece to Croatia has drifted to Italy, following a distress call and reports that armed men were on boardSome 700 illegal migrants rescued from a ship near the Greek island of Corfu arrived in Italy on Wednesday, after their boat was intercepted while “drifting” towards the coast.Dozens of official cars met the migrants as they arrived in the port of Gallipoli, in the southeast of Italy, at around 0230 GMT on Wednesday morning, according to an AFP reporter on the scene.

See on telegraph.co.uk
via Tumblr http://bit.ly/1x3mbHa

#Fiat #logo at #Louwman #Museum @italiaontour (bij Louwman...

#Fiat #logo at #Louwman #Museum @italiaontour (bij Louwman Museum)
via Tumblr http://bit.ly/1tjKCLl

Eros Ramazzotti 3 november 2015 in Amsterdam | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreNa Ennio Morricone en Paolo Conte in februari komt ook Eros Ramazzotti volgend jaar naar Nederland. Op 3 november geeft hij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam in het kader van zijn wereldtournee. De kaartverkoop is al begonnen.Twee jaar na het succes van de “Noi Tour“ begint de Italiaanse wereldster in september 2015 zijn tour met een aantal concerten in Italië. In de lente komt er naar verluidt ook een nieuw album van hem uit.


Good Things From Italy's insight:


Bezoek de website van Italian Entertainment voor Italiaanse Live Muziek op uw evenement.


See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/13IRESY