zondag 16 april 2017

Buona Pasqua - Vrolijk Pasen - Happy Easter @italianfoodtruck...Buona Pasqua - Vrolijk Pasen - Happy Easter
@italianfoodtruck @italianentertain #foodtruck #cibodistrada #divertimento #entertainment #onwheels #italiaans #feest #festa #italiana #pasqua #pasen #easter (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/2nQWOLU

Italianen arresteren maffiabaas Concetto Bonaccorsi | Panorama

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Hij heeft een naam die klinkt als de titel van een grote Italiaanse wijnfirma. En zijn macht was er niet minder imposant door. Concetto Bonaccorsi, hoofd van de gevreesde Siciliaanse Capello-clan is opgepakt in een villa in de provincie Toscane, bij het plaatsje Massa e Cozzile, nadat hij in 2016 op de vlucht was geslagen tijdens een kort verlof. Hij moet een levenslange straf uitzitten.

via Tumblr http://bit.ly/2oMx02S

Italiaanse Emma Morano, de laatste 19e-eeuwer, is overleden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De 117-jarige overleed vanmiddag thuis in haar leunstoel.In Italië is de oudste mens ter wereld overleden. De 117-jarige Emma Morano werd geboren op 29 november 1899 en was de laatste overlevende van de 19e eeuw. Ze was ook de op een na oudste Europeaan ooit, na de Franse Jeanne Calment, die in 1997 op 122-jarige leeftijd overleed en geldt als de oudste mens ooit.Haar arts Carlo Bava zegt dat Emma Morano vanmiddag overleed in haar leunstoel in haar appartement in Verbania, aan het Lago Maggiore in Noord-Italië.

via Tumblr http://bit.ly/2ojp3y2