woensdag 21 oktober 2015

Youth (La giovinezza) bij Focus Filmtheater in Arnhem


La Giovinezza (Youth) is de nieuwe Engelstalige film van regisseur Paolo Sorrentino, die voor zijn wereldwijde succesfilm La Grande Bellezza de Oscar voor Beste Buitenlandse Film ontving. 

Michael Caine en Harvey Keitel spelen Fred en Mick, twee oude vrienden die in een luxe resort in de Alpen vertoeven voor een lange, rustgevende vakantie. Ze kijken terug op hun veelbewogen leven als respectievelijk componist/dirigent en regisseur, en geven ondertussen op humoristische wijze hun ongezouten mening over de levens van hun kinderen, de jonge studenten in Mick’s schrijversgroepje en de andere hotelgasten. In tegenstelling tot Mick, die nog steeds werkt aan zijn laatste filmscript, is Fred ondertussen gepensioneerd en heeft geen enkel verlangen nog terug te gaan naar zijn muziek. Maar iemand met een hoog aanzien heeft er alles voor over om hem nog eenmaal te zien dirigeren. La Giovinzezza (Youth) is geselecteerd voor het Cannes Filmfestival 2015.


See on focusarnhem.nl

via Tumblr http://bit.ly/1OT0CRH

Bellavita Expo - London 2015 - YouTube

The hugely successful second edition of Bellavita Expo was held in London at Islington’s Business Design Centre from 19-21 July. 7300 visitors over 3 days, 208 exhibitors including 109 in the organic and bio-dynamic categories.


See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1OHTXva