donderdag 24 september 2015

Leuke #functionele @koffielampen in de stand van @bristot_nl...Leuke #functionele @koffielampen in de stand van @bristot_nl tijdens #Tilburg #Culinair 2015 #Koffielampen #lampada #barattolo #caffe #italiancoffeehandbags Italian Design #recycle #recyclen #tastbaar #hergebruik #dilella #coffee #bristot #italia (bij Tilburg-Culinair)via Tumblr http://bit.ly/1LzAWsB

Panna Cotta Limoncello di Fiorito – An international award winning limoncello.

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Panna Cotta limoncello recept.


Soften the gelatin in a cup of cold water. Heat the double cream and the milk with sugar in a saucepan until it starts to cook. Whisk until the sugar is dissolved completely. Remove the saucepan from the heat and whilst stirring add the gelatin until it is completely melted. Finally add two tablespoons of Limoncello di Fiorito and a pinch of salt then let it cool to room temperature.


See on fiorito.nl

via Tumblr http://bit.ly/1LPY8yE

Autofront Muurdecoratie van de beroemde Fiat Nuova 500. Handgemaakt met moderne materialen in Turijn.


De oude legendarische Fiat Nuova 500 wordt een mooi design element voor in huis, winkel, garage, showroom of restaurant.

Handgemaakt en exclusief, gebruik makend van de authenticiteit van de voorkant van de Fiat Nuova 500, natuurgetrouw gereproduceerd door een gespecialiseerd bedrijf in Turijn.

Deze decoratieve Auto Neus (Musetto) wordt in Italië gemaakt van Fiberglas en heeft een totaal gewicht van ongeveer 6 kilogram.
Een en ander in de originele afmetingen van 106 cm. breed x 43 cm. hoog x 12 cm. diep.

See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1R1T1zX

Auto Moto d'Italia 2015 - 3 en 4 oktober Autotron Rosmalen


Nog even en dan vindt Auto Moto d'Italia weer plaats in het Autotron Rosmalen


Deze editie breidt de beursvloer fors uit en zijn er meer dan ooit bijzondere auto’s en motoren te zien, auto’s te koop. 

Het evenement vindt plaats in het weekend van 3 en 4 oktober.


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1VbUcx4

Ter overname Italiaanse delicatessen lunchroom - HorecaMarktplein.nl

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

Ter overname; zeer goed lopende Italiaanse delicatessen lunchroom Gevestigd op de hoek met terras op een A1 locatie in Utrecht. Binnenkort is uitbreiding van terras mogelijk vanwege aanpassingen van kruispunt.Dagzaak lunchroom met diner en goede bezorgdienst.
See on horecamarktplein.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Kwx75B

Italiaans feestje in Autotron | Auto

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Autotron Rosmalen staat in het weekend van 3 en 4 oktober a.s. opnieuw in het teken van Italië. Italiaanse auto’s en motoren, maar ook talloze stands met producten en diensten op het gebied van Italiaansel lifestyle toveren het Autotron om tot een bijzonder sfeervolle beurslocatie, waar iedere Italië-liefhebber zijn of hart kan ophalen. Vanwege de 25e editie is Auto Moto d’Italia telt deze editie meer vierkante meters dan ooit!
See on auto.blog.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ixMLDU

Sophia Loren (81) gezicht campagne Dolce & Gabbana | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een iconische Italiaanse schoonheid vergaat niet. Zo moet ook het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana gedacht hebben. De 81-jarige Sophia Loren is het gezicht van hun gloednieuwe lippenstift campagne.Stiften maarDe actrice kijkt in de campagne om zich heen met haar lippen gestift. De lippenstift, Sophia Loren N°1 is roze-rood van kleur en heeft een chique verpakking in de vorm van een gouden huls met de handtekening van Sophia.
See on m.metronieuws.nl

via Tumblr http://bit.ly/1OvEpdv

Noordhollands Dagblad - Vermaard Italiaans restaurant in de verkoop

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Een espressobar op Tenerife, dat is de wens van Esmee en Mario Delfino. Om die in vervulling te brengen moeten ze wel eerst hun restaurant Donna Louise verkopen. Dat staat, samen met hun naastgelegen interieurbedrijf, sinds vrijdag op Funda.
See on noordhollandsdagblad.nl

via Tumblr http://bit.ly/1OvEoX6