maandag 25 augustus 2014

Zijn het vooral Alfa-dealers die failliet gaan? - Autoblog.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Is het toeval dat er de laatste tijd voornamelijk Alfa-dealers sneuvelden?De economische crisis van de afgelopen jaren treft de autobranche zwaar. Nederlandse consumenten blijken hun autokeuze rationeler te maken, en dat is zeker voor een in zwaar weer verkerend emotie-merk als Alfa Romeo geen goed nieuws. Het ooit zo mooie en succesvolle merk heeft harde klappen moeten vangen. Waar het in 1999 in Nederland nog 9.650 auto’s verkocht, waren dat er tien jaar later slechts 1.650 stuks. En in 2013 bleef de teller hangen op 1.822 Nederlandse exemplaren. Niet alleen landelijk, ook wereldwijd lopen de verkoopcijfers sterk terug. Nog geen 65.000 auto’s verkochten de Italianen vorig jaar, ongeveer eenderde van wat er in een topjaar als 2001 van de band rolde.

See on autoblog.nl




via Tumblr http://bit.ly/1mIupfu

Masseria degli Ulivi | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Eliza kent eigenaar Junio nog van toen ze voor het eerst op Sicilië was. Hij is een … http://bit.ly/1mIumjJ http://bit.ly/1BVcOKQ

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1mIunnK

Motorenplan Maserati op straat, Ghibli met 560 pk

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Dankzij een uitgelekt document weten we wat Maserati de komende tijd van plan is op motorengebied. Het leukste nieuws is de komst van een Ghibli met V8, goed voor meer dan 560 pk!Een voor de Amerikaanse Maserati-dealers bestemd document, met daarop de ‘engine grid’ voor 2018 (foto 2), is op internet beland. Helaas ontbreekt een legenda, waardoor het een beetje gissen blijft wat de Italianen nu precies van plan zijn en welke motor in welk model terechtkomt.

See on autoweek.nl




via Tumblr http://bit.ly/1mIulMP

Torta Mousse alla Nutella | torta fredda senza cottura

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



La Torta Mousse alla Nutella è una golosa torta fredda a base di panna montata e formaggio spalmabile. Questa torta è leggera e delicata, cosa che non si direbbe forse dalle immagini ma è dolce al punto giusto e per niente stucchevole infatti, la dolcezza è data soprattutto dalla Nutella che, in abbinamento con la mousse al formaggio rende questa torta irresistibile e buonissima.

See on blog.giallozafferano.it




via Tumblr http://bit.ly/1mIpURY

Coffee Shot Espresso @caffedilella @gustodilella (bij Steinach,...





Coffee Shot Espresso @caffedilella @gustodilella (bij Steinach, Germany)




via Tumblr http://bit.ly/1BV52k8