woensdag 24 juni 2015

Dit is het nieuwe Alfa Romeo logo!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia
Tegelijkertijd met de nieuwe Alfa Romeo Giulia presenteert het merk ook het nieuwe logo. De gouden randjes (letterlijk) zijn verdwenen en ook de verticale opsplitsing is weg. Een in onze ogen frisser logo dat weer helemaal bij deze tijd past, zonder dat het de afkomst verloochent.
See on corsaitalia.comvia Tumblr http://bit.ly/1IyYaJG

Proost - #Birra #Peroni #Nastro #Azzurro @gustodilella...Proost - #Birra #Peroni #Nastro #Azzurro @gustodilella @goitalycardNL #goitaly #gusto #bier (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/1IyT67S

Beste Alessandro, Het optreden van jouw naamgenoot is zeer goed...Beste Alessandro,
Het optreden van jouw naamgenoot is zeer goed bevallen. Enkel en alleen positieve reacties van onze gasten! En van ons ook uiteraard.
Alessandro wist van geen ophouden, hij heeft zowat geen pauze genomen.
We zijn zeer blij dat we via jouw bemiddeling bij hem zijn uitgekomen.
Nogmaals veel dank hiervoor.
Hartelijke groet,
Albert
http://bit.ly/dU8LWY (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/1LnpVdm

Nieuwe snelweg Milaan ontlast drukte naar vakantiegebieden | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Iedereen onderweg in Italië heeft wel eens vast gestaan rond Milaan. Het is een van de drukste verkeersknooppunten van het land, sterker, het drukste ter wereld, zo werd onlangs bekend. Maar er is goed nieuws, de BreBeMi (Brescia-Bergamo-Milano) is vandaag geopend. Een nieuwe snelweg ten oosten van de stad die Milaan met Brescia verbindt.


Premier Matteo Renzi knipte het lintje door in het bijzijn van verkeersminister Maurizio Lupi. De werkzaamheden hebben vijf jaar geduurd. 1,6 miljard was het prijskaartje. Houd deze weg dus even in de gaten want het navigatiesysteem zal er misschien nog geen melding van maken.


See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1IybzBA

Dichtbij.nl - Italiaanse raspaarden presenteren zich

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Als er een evenement in Nederland is, dat de harten van Italië-liefhebbers sneller laat slaan, dan is dat wel Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen.Dit jaar is het evenement op zondag 28 juni. Diverse merkenclubs van Italiaans origine presenteren zich.
See on m.dichtbij.nlvia Tumblr http://bit.ly/1FAklgf

Bank of China waste maffiageld wit

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse officier van justitie Giulio Monferini heeft een formeel verzoek ingediend om de vestiging van de Bank of China in Milaan te vervolgen wegens een reeks financiële misdrijven. Dat heeft het persbureau Reuters gemeld. Ook wil de aanklager een driehonderdtal personen, vooral Chinezen die in Italië verblijven, aanklagen.
See on express.bevia Tumblr http://bit.ly/1QPbVNW

Marchionne's geheime fabriek voor Giulia

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het klinkt bijna als de titel voor een spannend jongensboek en heel veel scheelt er dan ook niet aan. In een tijd waarbij niets meer geheim kan worden gehouden, foto’s haast sneller op Facebook staan dan ze gemaakt zijn en er altijd wel ergens een ‘Mol’ in het spel is, lukt het Alfa Romeo nog steeds om niets te laten zien van de nieuwe Giulia.Bij vrijwel iedere auto lekt er tegenwoordig al vroegtijdig materiaal uit naar buiten. Of het nou spionagefoto’s zijn, computerbewerkingen die op feiten zijn gebaseerd of een ‘concept car’ die volgens de fabrikant vrijwel ongewijzigd in productie gaat: het komt eigenlijk nooit voor dat er over een nieuw model nog helemaal niets bekend is van de looks.
See on corsaitalia.comvia Tumblr http://bit.ly/1FAkkZN

Italianen breken het wereldrecord van de langste pizza op de Expo 2015 in Milaan

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

In Milaan vindt momenteel de Wereldtentoonstelling plaats, en dus moet er toch ook een record gebroken worden. En wat kunnen de Italianen goed? Juist, pizza maken! En dus verzamelden zestig vrijwilligers zich om de langste pizza ter wereld te maken.De zestig vrijwilligers gebruikten maar liefst 1,7 ton bloem, 1,5 ton mozzarella en 2 ton tomatensaus.
See on m.newsmonkey.bevia Tumblr http://bit.ly/1FAkkZG

Siciliaanse gemeente geeft huizen gratis weg - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

Heb je altijd al gedroomd van een vakantiehuis in het zonnige Sicilië? Dan is dit je kans. De gemeente Gangi heeft beslist om een heleboel huizen gratis weg te geven.‘Wij brengen Italiaanse en Europese burgers ervan op de hoogte dat we oude huizen in Gangi gratis weggegeven zullen worden aan mensen die erom vragen.’ Die boodschap verspreidt het bestuur van de Siciliaanse gemeente in een brief . ‘Zowel bedrijven die de huizen in hotels willen veranderen als individuen die in het huis willen komen wonen zijn welkom.’
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1Gyd6X7

Hotel Regina Giovanna centrum Rome - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Prijs/kwaliteit en locatie voor dit hotel dat bijna op de Piazza Republicca ligt vallen niet te evenaren. Ook gooit Hotel Regina Giovanna hoge ogen voor schone kamers en de meest vriendelijke manager die in Rome rondloopt.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1Gyd6X1

Italië tips en reizen voor gays | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Ondanks dat de strijd voor homo-emancipatie nog in volle gang is, komt er in Italië steeds meer aanbod voor de gay- en lesbotoerist. Zo zijn er steeds meer hotels die je met open armen ontvangen en speciale evenementen gericht op de gay-community.
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HdkJJ9

Italiaanse actrice Laura Antonelli overleden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Antonelli dankt haar bekendheid aan de twee “Malizia”-films en, vooral, haar vertolking in Luchino Visconti’s testamentfilm “L'Innocente” (1976).
See on deredactie.bevia Tumblr http://bit.ly/1HdkIER

Failliet Parma moet verder in Serie D - NU.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse club Parma is maandag officieel failliet verklaard. De degradant uit de Serie A kampte al maanden met financiële problemen.
See on nu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HdkJsz

Nieuwe arrestaties om matchfixing Italië - NOS

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Volgens Italiaanse media zijn zeven voetbalbestuurders van Catania aangehouden op verdenking van matchfixing. Onder hen voorzitter Antonino Pulvirenti.
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HdkJst

Sterke groei spoorvervoer in Zuid-Italië - Nieuwsblad Transport

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Trenitalia, de goederendochter van de Italiaanse staatsspoorwegen, ziet een sterke groei van het spoorvervoer uit het diepe zuiden van Italië naar andere delen van het land en het buitenland.
See on nieuwsbladtransport.nlvia Tumblr http://bit.ly/1e2QuY5