maandag 12 oktober 2015

What you need to know before dating an Italian woman | My Little Italian Kitchen

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

When I met my future husband he thought marrying an Italian woman would somehow be good from a “man point of view”, after all Italian women are thought to be more traditional, passionate and can generally make good wives.When we first met 12 years ago he was ecstatic. He loved the fact that he could learn to speak Italian, he could have free holidays in Italy, eat and drink lots of delicious bowls of pasta and mix with life-loving happy-go-lucky Italian people who always seem to know how to live life to the full.In other words he thought he had won the lottery.
See on mylittleitaliankitchen.com

via Tumblr http://bit.ly/1jqKYkI

Nieuw album en single van Laura Pausini | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië


Het heeft even geduurd maar 6 november komt Laura Pausini met een geheel nieuw album dat Simili gaat heten.


Het laatste album met nieuw werk was alweer van 2011. Daarna was Laura druk met de zwangerschap en haar dochter die begin 2013 ter wereld kwam. Eind 2013 verscheen nog wel een greatest hits album met overigens een verrassend en wel nieuw duet met Kylie Minogue. In 2014 pakte de inmiddels 41-jarige Pausini de draad van de optredens weer op en nu verheugen we ons dus op een album met compleet nieuw werk.


Good Things From Italy’s insight:

Italiaanse Live Muziek voor uw evenement boekt u via http://bit.ly/1WWkDJX


See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1Ot7KFJ

Italian Food Trucks: L’Arrosticino Gustoso

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Wilt u eens wat anders eten dan patat of shoarma op de markt, braderie of festival? Dan moet u eens bij mij langskomen! Een uniek aanbod in Nederland: de echte Arrosticini, een Italiaanse delicatesse die u het water in de mond doet lopen. 
Puur ambachtelijk vlees, mooi gegrild op een handig stokje om zo op te eten. En nee, daar hoef je geen saus bij te eten want het vlees is van zichzelf al smaakvol genoeg. Kom proeven en genieten! 


See on italianfoodtrucks.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1MmSEvn

Wijnproeven in Chianti: 'Van zo'n uitzicht krijg je vanzelf dorst' - Plusonline

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Toen ik vrienden thuis vertelde dat ik naar Chianti ging, waren de reacties gemengd. Het landschap zou er prachtig zijn, de mannen charmant en het weer was er heerlijk, maar de wijnliefhebbers onder mijn vrienden keken toch een beetje zorgelijk.
See on plusonline.nl

via Tumblr http://bit.ly/1K3vsAF

Italië: Situatie bladgroenten weer stabiel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

“Voor saladegroenten zoals andijvie en witlof is het tekort van afgelopen zomer met name tussen half augustus en half september voorbij,” vertelt Roberta Stroppiana van Agrocompany.
See on agf.nl

via Tumblr http://bit.ly/1GDL7qc

Eten bij Jamie’s Italian, doen of niet doen? | metronieuws.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Rotterdam is voor topkok Jamie Oliver de plek waar hij zijn eerste Jamie’s Italian in West-Europa opende. Zelf was hij de eerste week niet aanwezig, maar hij stuurde zijn inspirator, zakenpartner en topkok Gennaro Contaldo om de pers te laten proeven van al het lekkers. Ook Metro schoof aan in het nieuwste restaurant van de Markthal en prikte een vorkje mee.
See on m.metronieuws.nl

via Tumblr http://bit.ly/1VMZzsl