zondag 4 mei 2014

Partij Berlusconi blijft welkom in Europese fractie, wat CDA betreft

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Forza Italia, de partij van de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi die campagne voert met de leus ‘Meer Italië, minder Duitsland’, blijft wat betreft het CDA welkom in de Europese Volkspartij. Het CDA maakt samen met Forza Italia in Europa deel uit van de christendemocratische EVP.




See on parool.nl

via Tumblr http://bit.ly/1kzMIBB

De belangrijkste bezienswaardigheden van Florence in Toscane, Italië | Mijn bestemming

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Florence, de bakermat en het hart van de renaissance, is een trotse aristocratische Stad, met een netwerk van straten en pleinen met kasseien, begrensd door middeleeuwse torens, historische cafés en vestingachtige paleizen.




See on mijnbestemming.info

via Tumblr http://bit.ly/1fJ7Qcw

Dichtbij.nl - La Voce Della Luna

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Op 14 mei te zien bij Het Moment; La Voce Della Luna, de laatste film van de Italiaanse regisseur Federico Fellini waarin Roberto Benigni een schitterende hoofdrol speelt. Deze prijswinnende topper is volgens het goed geinformeerde Moment slechts één keer eerder in Nederland op het witte doek te zien geweest. Daarom heeft Het Moment het heft in eigen handen genomen en zelf de ondertiteling verzorgd.

See on m.dichtbij.nl




via Tumblr http://bit.ly/1lOPpDh

Low growth seen as Italy's 'Achilles heel' - Telegraph

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



A in-depth discussion of Italy’s economyItaly’s “Achilles heel” is its low growth, not its fiscal deficit, said Marco Stringa, economist at Deutsche Bank AG.He said: “we are in a recovery stage…I still think the structural reform they need do not require big deficits…they require implementation”.Can Italy keep living la dolce vita?

See on telegraph.co.uk




via Tumblr http://bit.ly/1s57VsX