woensdag 2 maart 2016

De zomer is in aantocht dus tijd voor een Italiaans Foodtruck...



De zomer is in aantocht dus tijd voor een Italiaans Foodtruck plein tijdens uw evenement, bedrijfsfeest, festival, winkelcentrum actie of Italiaanse dag.
Bezoek ter inspiratie de website http://bit.ly/1hCKN4y en mail voor de mogelijkheden. Denk ook eens aan onze combinatie Cibo e Musica Italiana. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.



via Tumblr http://bit.ly/1ToxLc9

Zucchine in Pastella alla birra senza uova

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Zucchine in Pastella, contorno o antipasto sfizioso e veloce. Stick di Zucchine tagliate sottilmente, private della parte bianca interna ed immerse in una pastella alla birra senza uova, molto leggera. Fritte in olio ben caldo, aggiunta di sale, pepe da gustare al momento. Idea Aperitivo
See on blog.giallozafferano.it

via Tumblr http://bit.ly/1Qs43jS

Fattoria di Sommaia - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Bij Agriturismo Fattoria di Sommaia zit je helemaal op de juiste plek. Florence ligt namelijk op slechts negen kilometer afstand, maar tegelijkertijd zit je wel midden in het Toscaanse landschap. Het zwembad zorgt voor een frisse start van de dag, de tennisbaan voor een sportieve touch en de barbecue brengt iedereen gezellig bij elkaar. Quality time met de familie gegarandeerd!
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ni0EIp

Italians Compare the Arrival of Starbucks to the Apocalypse

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

HERE’S HOW AMERICANS do coffee: We stroll into shops and order our lattes, often sprinkled with a dose of cinnamon or mint syrup, and hang around, sipping luxuriously on our drinks. We enjoy the Wi-Fi and the cushy couches. Sometimes, we’ll bring our laptops and try to get a couple hours of work done.


See on wired.com

via Tumblr http://bit.ly/24AVoSl

Culatello di Canossa - I Love Italian Food

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

As we said about Salame, Culatello di Canossa is part of the long Lombard tradition that put the use of pork meat at the basis of its cuisine. Every type of Culatello is made with the noble part of the pig back leg. The pork meat employed goes through a stern selection procedure: it must be used only the back leg of heavy hogs, grown in Emilia Romagna, whose meat is particularly colored and compact.
See on iloveitalianfood.org

via Tumblr http://bit.ly/1UxR55O

Ricetta Polpette di cernia in sugo di piselli - La Cucina Italiana: ricette, news, chef, storie in cucina

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Per la ricetta delle polpette di cernia in sugo di piselli, in una capace casseruola, soffriggete una grossa cipolla tritata con un filo d’olio e una foglia di alloro. Unite i piselli, fateli insaporire per un paio di minuti, poi aggiungete sale, pepe, un dito di vino, un trito di sedano e carota e i pelati. Coperchiate e fate cuocere il sugo per 10′.
See on lacucinaitaliana.it

via Tumblr http://bit.ly/1UxR6qu

Abarth 124 Spider doet pas echt verlangen | Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia
Je kon bij het zien van de Fiat 124 Spider misschien nog in gedachten naar Hiroshima afdwalen, maar die neiging is bij het zien van de Abarth toch echt helemaal verdwenen. De prachtig logo’s en klassieke kleurstelling maken de terugkeer van een legende compleet levend. En om het allemaal nóg smeuïger te maken toont Abarth ook alvast dat het een indrukwekkende reeds aangekondigde Rally-versie al in de startblokken heeft. Als dit commercieel gezien geen extra aandacht naar Lingotto zal trekken, weten we het ook niet meer. Prijskaartje: Een acceptable 40.000 euro.
See on autoedizione.nl



via Tumblr http://bit.ly/1VPKIck