woensdag 28 oktober 2015

Italiaanse avonden - Pasta Company Scheveningen

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Reserveer voor een heerlijk avondje uit….Woensdag 4, 11, 18 en 25 november hebben wij livemuziek van Alessandro Neri Cirone https://www.youtube.com/watch?v=gWE7jx0yndE&feature=youtu.be&list=UUOo9_p-SIUr5XRYOvksGFFQEen door onze chef’s bereid 4 gangen menu of gewoon van de kaart.Dus pak die telefoon of reserveer nu via onderstaande link:http://bit.ly/1GJrdiM
See on pasta-company.nl

via Tumblr http://bit.ly/1kaADJY

Leuk! Exclusief gluren in een verlaten Italiaans kasteel | Quote

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Castello di Sammezzano is een verlaten kasteel ten zuiden van Florence, dat - pech, pech, pech - ontoegankelijk is voor publiek. Maar fotograaf Martino Zegwaard mocht wel op bezoek, en biedt ons een exclusief kijkje in het kleurrijke ridderslot.
See on quotenet.nl

via Tumblr http://bit.ly/1M1qxpr

Toelevering door Magneti Marelli Italië groeit explosief | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Bij de Magneti Marelli fabriek in Sulmona (provincie L’Aquila, regio Abruzzo) is de toenemende vraag voor componenten zoals de ophanging sterk voelbaar. FCA heeft daarom besloten om ook in deze fabriek, waar onlangs de nodige investeringen zijn gedaan, van een week met 15 ploegendiensten naar 20 te gaan. Dat wil zeggen dat nu ook op de zaterdag en de zondag zal worden gedraaid. In Melfi is dat bijvoorbeeld ook het geval. Een ploegendienst duurt van 6:00 tot 14:00, van 14:00 tot 22:00 en van 22:00 tot 6:00.
See on autoedizione.nl

via Tumblr http://bit.ly/1RdB15k