maandag 13 juli 2015

Magazine De Smaak van Italië, Boek Italië | Panzero

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Wil jij ook Luigi en Mimo helpen de overheerlijke panzerotti met Nederland te delen?Lees dan op hun site en help ze hun droom te realiseren! Leuk detail: al voor 2 euro help je mee en krijg je bovendien een leuk cadeau!Op 17 juli a.s geven Luigi en Mimo een bijzonder feestje: Panzerottata pugliese. Op dit feest proef je de sfeer van Puglia, geniet je van een Italiaans wijntje in de zomerzon en leer je samen met Luigi panzerotti maken. Check zijn Facebook pagina voor de juiste locatie. klik hier..>>Speciaal voor lezers van De smaak van Italië worden onder de eerste 50 mensen die Panzero supporten via kickstarter twee kaartjes voor dit feestje verloot!
See on desmaakvanitalie.nlvia Tumblr http://bit.ly/1O6QAdZ

Italiaanse beleidsmaker doorprikt medialeugens over proxy-oorlog in Syrië - NineForNews.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Lid van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden Manlio Di Stefano heeft zijn overheid opgeroepen de diplomatieke banden met Syrië aan te halen en de eenzijdige kijk op het land te veranderen.In een brief aan de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentolini schrijft Di Stefano dat in Syrië al sinds 2011 een proxy-oorlog wordt gevoerd door terroristen die uit 89 verschillende landen komen. Het gaat om mensen die chaos verspreiden en zich bij terroristische organisaties als ISIS en Jabhat al-Nusra voegen.
See on ninefornews.nlvia Tumblr http://bit.ly/1Rt4b4E

17 gewonden bij busongeluk met scholieren in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Bij een zwaar busongeluk in Italië zijn zaterdag zestien Duitse scholieren en de buschauffeur gewond geraakt. De bus raakte in Zuid-Tirol van de weg en kantelde. Volgens reddingswerkers is de buschauffeur mogelijk in slaap gevallen.
See on gelderlander.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HWoEdC