maandag 16 mei 2016

German-Italian Week | Settimana Italo-Tedesca | Frankfurt Tourism

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

The Hauptwache turns into an Italian Piazza again this year! CityForum ProFrankfurt invites you to discover and enjoy Italy’s variety of culinary delights and genuine goods. It’s your unique chance to experience the Mediterranean in the heart of Frankfurt!

The German-Italian Week introduces the Italian heritage in cuisine and craft to it’s visitors from May, 21rst to 29th. Taste the delicious specialties, e.g. antipasti, bruschetta, pizza and pasta, almond pastry and – of course – Italian wine. Get into the Italian tradition of high-quality crafted goods.

The event is hosted by CityForum ProFrankfurt and supported by the Italian Chamber of Commerce (ITKAM).


See on frankfurt-tourismus.de

via Tumblr http://bit.ly/1TiCSt5

Monaco di Mezzo - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Monaco di Mezzo ligt midden op het Siciliaanse platteland. De rust die je hier vindt, is ongekend. De mooie, wilde tuin, de olijfgaard en heuvelachtige omgeving eromheen maken het helemaal af. De geschiedenis van het deze plek gaat een paar eeuwen terug, toen het land eigendom was van de kerk, die het in 1865 verkocht aan…
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/2554IR2

Hotel Su Gologone - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Su Gologone is een begrip op Sardinië. Dat komt vooral door de reputatie van het Sardijnse specialiteitenrestaurant dat bij het hotel hoort. Het menu, waarop eigenlijk alleen de seizoensgroenten wisselen, staat al decennialang garant voor succes. Niet voor niets komen de Sardijnen al honderd jaar lang van heinde en verre om in dit restaurant te…
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/2554NnV

Italiaans design in Eindhoven | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven kun je ook genieten van Italiaans design, met de tentoonstelling samen werken van Piero Gilardi in het Van Abbemuseum.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/27qMBUt

'Italiaans international rookt in kleedkamer en zal contract inleveren' - Sportnieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Roken en voetballen is nooit een hele goede combinatie. Pablo Daniel Osvaldo lijkt zich onmogelijk te hebben gemaakt bij zijn Argentijnse club Boca Juniors. De aanvaller zou in de nacht van donderdag op vrijdag, direct na de wedstrijd tegen Club Nacional (1-1), een sigaret in de kleedkamer hebben opgestoken.
See on sportnieuws.nl

via Tumblr http://bit.ly/24Ufbv8

Controversiële Italiaanse gynaecoloog verdacht van eiceldiefstal

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In Italië is de omstreden gynaecoloog Severino Antinori gearresteerd. Antinori staat erom bekend dat hij patiëntes die ver voorbij de vruchtbare leeftijd zijn, helpt om zwanger te worden. Hij werd gisteren opgepakt op de luchthaven van Rome. Hij zou tijdens een ingreep eicellen gestolen hebben van een jonge patiënte.Volgens de 24-jarige Spaanse vrouw heeft Antinori tijdens een behandeling voor een cyste op de eierstokken ook eicellen bij haar weggenomen. De feiten gebeurden in de Milanese privékliniek van Antinori.
See on tellmemore.media

via Tumblr http://bit.ly/24Ufl5J

Leenstra gaat voor avontuur op Italiaans ijs

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De 27-jarige schaatsster zat zonder team na het stoppen van Team Corendon. Leenstra gaat nu trainen onder bondscoach Maurizio Marchetto.
See on nos.nl

via Tumblr http://bit.ly/24UfbLz