woensdag 22 juli 2015

Italiaanse Muziek met Alessandro Neri tijdens de tuindiners van 11,12, 22 en 23 augustus › TuinDiner.nl

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

We zijn bijzonder verheugd met de komst van de Italiaanse zanger Alessandro Neri tijdens de tuindiners van 11, 12, 22 en 23 augustus!Alessandro is niet alleen een uitstekend Italiaans artiest, maar brengt ook nog eens een aanstekelijke gezellige Italiaanse atmosfeer met zich mee die zeker uit deze tijd bestempeld mag worden!
Good Things From Italy’s insight:

Alessandro Neri is exclusief te boeken via http://bit.ly/dU8LWY


See on tuindiner.nl

via Tumblr http://bit.ly/1fm1Uqq

DiCaprio vs. Clooney: wint het Comomeer of toch Verona? - Charme & Quality


Ze hebben beiden prachtige vakantiehuizen. Leonardo DiCaprio en George Clooney. Maar wie heeft de mooiste? Lees hier alles en ontdek wie de winnaar is.


George Clooney – Comomeer

Wie kent hem niet? De alom geliefde George Clooney. De man waar elke vrouw (jong en oud) het stiekem warm van krijgt. Wilt u ook weten waar deze schoonheid op leeftijd zijn vakanties doorbrengt? Tijd om zijn zomerverblijf nader te inspecteren. Met een jaarsalaris van € 35.398.230,00 kocht hij het volgende optrekje. 


Leonardo DiCaprio – Verona

Ook Leonardo DiCaprio heeft zijn hart verloren aan het mooie Italië. Met een jaarsalaris van € 34.513.274,00 kon hij zich makkelijk een droomhuis veroorloven op een droomplek. Wellicht dat u hem spot in het romantische Verona. Tussen zijn films door, geniet hij van alles wat de stad en z’n enorme huis hem te bieden hebben. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Wij zochten het voor u uit! 


See on charmequality.nl

via Tumblr http://bit.ly/1gO9JWZ

FrieslandCampina koopt mozzarella-producent

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

FrieslandCampina neemt de Belgische mozzarellaproducent Fabrelac over. Daarmee breidt het zuivelbedrijf zijn kaasportfolio uit in de sterk groeiende mozzarellamarkt.

FrieslandCampina meldt met deze overname de productiecapaciteit te vergroten met een moderne en efficiënte productielocatie.

Fabrelac produceert jaarlijks maximaal 30 miljoen kilo mozzarella.Naast mozzarella, die wordt gebruikt voor onder meer pizza-toppings, produceert de onderneming ook saladekaas, wei-ingrediënten en room.


See on telegraaf.nl

via Tumblr http://bit.ly/1HIDwco

Festa Italiana - Zondag 16 Augustus 2015 - Hees

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Voor één dag ligt Hees ergens in het mooie en verre Toscane.


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1CPpYx0

Bruschetta in een glaasje

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Start je diner origineel met deze glaasjes met een Italiaanse vulling van geroosterd brood en tomaten.
See on leukerecepten.nlvia Tumblr http://bit.ly/1VsGsBb

Vier Italianen ontvoerd in Libië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Vier Italiaanse werknemers van een bouwbedrijf zijn gekidnapt in Libië. Voorlopig is de ontvoering nog niet opgeëist.In Libië zijn vier Italianen ontvoerd. Dat meldt het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, schrijft CNN. Het zou gaan om medewerkers van het bouwbedrijf Bonatti.‘Op dit moment zijn we druk bezig om onze landgenoten op te sporen en het probleem op te lossen’, aldus de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni. 'Enkele uren na hun verdwijning is het moeilijk om de exacte omstandigheden van de ontvoering vast te stellen en te weten wie verantwoordelijk is.’
See on m.knack.bevia Tumblr http://bit.ly/1gNomJX

Nieuw: Italiaanse club introduceert het 'zingende' voetbalshirt - HLN.be

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Sampdoria heeft in samenwerking met sponsor Joma een nieuwe feature voor het clubshirt bedacht. Als een supporter van de club uit Genua op het clublogo van het nieuwe shirt drukt, krijgt de fan het clublied te horen.Door middel van een microchip onder de badge op het shirt is nu mogelijk dat de ‘Samp’-supporters te pas en te onpas het clublied kunnen starten.
See on m.hln.bevia Tumblr http://bit.ly/1gNokBO