dinsdag 15 juli 2014

Di Lella Con Stileblomming.com Leuke en lekkere Italiaanse...


Di Lella Con Stile

blomming.comLeuke en lekkere Italiaanse producten die online zijn te bestellen. Bekijk eens het grote assortiment.
via Tumblr http://bit.ly/1l0i7hf

Buon Appetito - Chef Chiaramonte - Cucina Casa Di Lella...

Buon Appetito - Chef Chiaramonte - Cucina Casa Di Lella @gustodilella @thingsfromitaly (bij Di Lella Productions)
via Tumblr http://bit.ly/W7A73J

Tirendo presenteert cult auto's - Ferrari Enzo | TirendoTirendo geeft informatie over de Ferrari Enzo. De mooie Italiaanse sportauto van Ferrari is sinds de bouw een cult auto.
De Ferrari Enzo is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Ferrari, die werd ontwikkeld gedurende de jaren 2002 tot en met 2004. Een prachtige en een van de meest bekende en gewilde Ferrari’s. Met zijn 660 pk, -, was hij de snelste Ferrari waarmee men de openbare weg op mocht. De auto is vernoemd naar de Ferrari oprichter Enzo Ferrari. Deze supercar werd slechts 349 keer gebouwd en is ontworpen door Ken Okuyama van het Italiaanse ontwerpbureau Pininfarina.
Tijdens de verkoop moest de koper een bedrag van € 662.000, – betalen om tot de kring van trotse eigenaars van de Enzo toe te treden. Echter, dit kon niet zomaar door binnen te lopen bij de dichtstbijzijnde Ferrari dealer, maar verliep via een selectie. Ferrari stuurde namelijk de uitnodiging om de Enzo te kopen enkel naar de meest loyale en langst bestaande klanten. Op deze manier verkocht Ferrari al haar modellen.
See on tirendo.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ksyB1D

Ferarri 308 GTS uit Magnum P.I. | TirendoDe Ferarri 308 GTS uit de legendarische serie Magnum P.I.: kent u hem nog? Een echte droomauto… Tirendo frist de herinnering op. Genieten!
Een snor, Hawai shirtje, mooie vrouwen en een Ferarri 308 GTS – dat moet wel prive-detective Thomas Magnum zijn. Acht seizoenen en niet minder dan 162 afleveringen lang vermaakte Tom Selleck als Thomas Sullivan Magnum IV de kijkers in de tv serie Magnum P.I. (private investigator).
Waarom een Ferrari?


De reden waarom in de serie juist een Ferrari gebruikt werd – en waardoor het merk overigens wereldwijd nog meer naamsbekendheid verwierf – is eigenlijk te danken aan Porsche. In eerste instantie hadden de producenten namelijk een Porsche 928 op het oog omdat die een groot open dak heeft, hetgeen ideaal was voor het maken van luchtopnames. Maar omdat ze geen model ter beschikking wilden stellen (stom stom), kwamen ze uit bij Ferrari.


See on tirendo.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ksywuZ

#Musica #Italiana @gustodilella @italianentertain (bij Italian...

#Musica #Italiana @gustodilella @italianentertain (bij Italian Entertainment And More)
via Tumblr http://bit.ly/1zDTEbs