dinsdag 19 mei 2015

Italiaanse restaurants Den Haag Scheveningen - Haagse Horeca

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Italiaanse restaurants Den Haag Scheveningen - Haagse Horeca
See on haagsehoreca.nlvia Tumblr http://bit.ly/1EgFWKf

Drie Italianen in finale Duitse talentenjacht

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

De Nederlandse Erica Groeneveld heeft de finale van Deutschland sucht den Superstar niet gehaald, maar drie andere artiesten met buitenlandse roots zijn nog wel in de race om de titel van Duitse superster. Drie muzikanten met een Italiaanse achtergrond staan aankomende zaterdag in de finale van de talentenjacht.De ouders van Viviana Grisafi (17) komen uit Sicilië, Severino Seeger (28) heeft een Italiaanse vader en Antonio Gerardi (30) is geboren in de regio Apulië en woonde tot 2014 in Milaan. Zij kwamen de halve finale zaterdag wel door.
See on rtlnieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1FvIWJQ

Grado, verrassende badplaats | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Tussen Venetië en Trieste, in een lagune vol pittoreske eilandjes, ligt Grado. De stad vormt op zichzelf een eiland en wordt door de inwoners ook wel Isola del Sole (‘Eiland van de Zon’) genoemd. Elena verkende Grado tijdens de blogtour #followgrado en neemt ons vandaag en morgen mee naar deze door velen nog onontdekte badplaats in de regio Friuli-Venezia Guilia.
See on ciaotutti.nlvia Tumblr http://bit.ly/1cMhM4l

Donatella Versace staat model voor concurrent - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De Italiaanse modeontwerpster Donatella Versace (59) is het nieuwe gezicht van het Franse modehuis Givenchy. De blondine kan het al jaren goed vinden met hoofdontwerper Riccardo Tisci en bewees hem een vriendendienst.Tisci nodigt vaak vriendinnen uit voor een shoot. Onder andere Kim Kardashian en Kate Moss stonden al model. Nu ‘kaapt’ hij zijn andere groede vriendin, Donatella Versace, weg van haar eigen modehuis om te poseren voor zijn nieuwe herfstcampagne.
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1KhdbFn

Anti-maffia-app in Italië - YouTube

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een groep Italiaanse studenten heeft een anti-maffia-app gemaakt. Daarin kunnen Italianen zien waar de maffia actief is, maar ook welke bedrijven er banden m…
See on youtu.bevia Tumblr http://bit.ly/1FlfWkP