woensdag 18 december 2013

Panoram Italia - Blog - 12 Beautiful Christmas Locations in Italy

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaEver spent Christmas in Italy? Here’s a glimpse at 12 Italian cities during the holiday season.
See on panoramitalia.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70416104394

Panoram Italia - Celebrate Christmas in Bolzano

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDeep in the rolling hills of Alto Adige/South Tyrol’s regional capital, the true spirit of an Old-World Christmas comes to life on the medieval streets of Bolzano where visitors indulge in holiday treats and Yuletide joy at the Mercatino di Natale: Italy’s largest Christmas market.
From November 29 to December 23, the picturesque streets of Alto Adige/South Tyrol’s regional capital invite you to experience the magic of an Alpine Christmas during the annual Mercatino di Natale. Thousands of visitors come to celebrate the holiday season by strolling through Bolzano’s fabled Christmas market with a steaming cup of hot mulled wine in hand as they inhale the sweet scents of cinnamon and spice.
See on panoramitalia.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70415767801

Panoram Italia - Italian Christmas Albums

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreHere is an original selection of Italian Christmas Albums for the Holiday season.
See on panoramitalia.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70415523868

Gigantische cruiseschepen verbannen uit Venetië - De Smaak van Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsVanaf januari 2014 zul je geen gigantische cruiseschepen meer tegenkomen in de lagune van Venetië. Regeringsfunctionarissen hebben dinsdag 17 december besloten grote cruiseschepen in de ban te doen.


Het besluit is genomen naar aanleiding van een ontmoeting tussen minister-president Enrico Letta, zijn ministers van infrastructuur en cultuur en regionale overheden van Venetië. Het plan om grote schepen uit de lagune te bannen lag er al langer, maar zal nu ook daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Na de tragische crash van de Costa Concordia in 2012, waar 32 mensen bij omkwamen, werden in heel Italië de regels aangescherpt. Voor Venetië werd dit lastig, aangezien de cruise-industrie een grote rol speelt in de lokale economie.
See on desmaakvanitalie.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70412983195

Hooivork-demonstrant en 'bezetten' Rome voor vreedzaam protest

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet Piazza del Popolo in de Italiaanse hoofdstad Rome vormt woensdagmiddag het decor voor een vreedzaam protest van de zogenoemde Hooivork-beweging. Duizenden ‘forconi’ zijn uit alle delen van het land richting de hoofdstad getrokken.
See on elsevier.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70412486263

Buon Natale e Felice Anno Nuovo - Vrolijk Kerstfeest en een...

Buon Natale e Felice Anno Nuovo - Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar - Merry Christmas and Happy New Year

(bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70404295909

Buongiorno Go Italy Card - join our group on Facebook! (bij...

Buongiorno Go Italy Card - join our group on Facebook! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70403890055

Horeca koffiemachine assortiment bij Manetti

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaManetti kiest voor de horeca koffiemachine van Rocket. Deze espressomachines worden in Milaan met de hand gebouwd.

Hoogwaardige RVS, stoere vormgeving. Zo ziet een echte Italiaanse horeca espressomachine er uit!
See on manetti.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70388732019

Bespaar met de Go Italy Card aan het Gardameer

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyGardameer kortingskaart / Gardasee rabat karte / Lago di Garda carta di sconto / Lake Garda discount passBespaar met de Go Italy Card aan het GardameerDe Go Italy Card laat je geld besparen tijdens je vakantie aan het Gardameer. Je zult zien aan de oranje stickers die de deelnemende bedrijven op hun raam hebben dat bijna overal de kaart gebruikt kan worden. Het is de makkelijkste weg om geld te besparen bij meer dan 600 deelnemers rond het Gardameer. Om een kaart te kunnen krijgen hoef je alleen maar een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken die hieronder staan vermeld. De kaart kost € 15, die de meeste mensen al in de eerste dag gemakkelijk besparen. Besef ook dat de kaart onbeperkt en bij hetzelfde bedrijf gebruikt kan worden. Dus als je bijvoorbeeld een favoriet restaurant hebt, waar je graag komt, kun je de kaart onbeperkt gebruiken en nog meer genieten van de korting. Je hoeft de kaart alleen maar vooraf te laten zien. Het Gardameer is een van de mooiste plaatsen in de wereld, met een prachtig uitzicht en ongelooflijke oude architectuur en geschiedenis. Dus maak gebruik van de Go Italy Card en bespaar nu. Als je eenmaal in het bezit bent van de kaart hoef je alleen maar deze website te gebruiken om te kijken waar en wie kortingen geven.

Good Things From Italy's insight:


Do you want to participate as compagny (in The Netherlands) with a discount for the Go Italy Card holders, contact us at info@italielinks.nl


See on facebook.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70386470910

Italianen waarschuwen voor omkoping op WK 2014

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen internationale organisatie die zich bezighoudt met het vervalsen van voetbalwedstrijden, zou wel eens zijn pijlen op het WK 2014 kunnen richten. Dat blijkt uit een Italiaans onderzoek naar voetbalfraude.


Guido Salvini, een Italiaanse rechter die in het kader van een onderzoek rond de vervalsing van voetbalwedstrijden zijn toestemming moest verlenen voor huiszoekingen bij voetballers en de arrestatie van vier verdachten, heeft de Italiaanse zaak een internationaal tintje gegeven. “In september werden in Singapore al 14 verdachten opgepakt rond een matchfixing-schandaal, dat is een relevante gebeurtenis in deze zaak”, zei de rechter. “Op dit moment lijkt de weerslag van die arrestaties op deze Italiaanse fraudezaak klein, maar ze bevestigt wel de vermoedens die wij hebben over het bestaan van een internationaal netwerk.” De Italiaanse politie diende recent een verzoek in voor internationale wederzijdse rechtshulp. De Italianen vermoeden dat een netwerk zich bezighoudt met het vervalsen van internationale voetbalwedstrijden van hoog niveau. “Het lijkt erop dat er een plan bestaat om zelfs op het komende WK in Brazilië wedstrijden te vervalsen”, besloot Salvini.
See on sports.be.msn.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70383528242

Prepariamo un espresso - L'esperto Costadoro Coffee Lab spiega

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia

L’esperto Costadoro Coffee Lab spiega quali sono le norme corrette per riuscire ad ottenere l’espresso perfetto e quali sono i più comuni errori che possono far risultare il caffè sottoestratto o sovraestratto.
See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70377792636

Torta vegan pere, cacao e cannella con farina di farro

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenUn dolce classico, cruelty-free e sorprendentemente facile da fare? Una torta con pere, cacao e cannella in versione vegan è quello che fa per voi, soprattutto con questa atmosfera invernale e pre-natalizia nell’aria.See on greenme.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70371043096

Le Marche, een van de mooiste regio’s van Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyLe Marche wordt ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd, en is een regio die alles heeft wat u zich kunt wensen. Deze regio wordt ook wel De Marken genoemd in het Nederlands, wat is afgeleid van het Germaanse woord mark, wat grens/markering betekent. De Marken ligt midden in Italië tussen de Adriatische zee en de Apennijnen. In Le Marche vindt u bergen, strand, prachtige oude steden en lieflijke dorpjes, maar ook ongerepte natuur. Het doet denken aan Toscane, maar hier vindt u nog de rust, ruimte en puurheid. De perfecte setting voor het beleven van Italië en genieten van alles wat het te bieden heeft.
See on vakanties.pro

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70370545848

Paus Franciscus persoon van het jaar | Bezienswaardigheden Rome

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaPaus Franciscus heeft de stem van Time magazine als persoon van het jaar 2013.


Deze titel wordt gegeven aan degene die dat jaar het meest invloed heeft op de wereld. Ook al is Francis slechts 9 maanden Paus, toch denkt Time magazine dat er niemand is die deze titel meer verdiend dan de Paus. Volgens Time magazine is, ondanks de korte regeer periode, Paus Franciscus de nieuwe stem van moraliteit en integriteit. Hij blijft niet geisoleerd in het Pauselijke paleis, maar voert het pausschap ook op de straten.


Zijn grootste tegenstander voor het winnen van Time’s Persoon van het jaar prijs is Edward Snowden. Snowden wordt gezien als een wereldleider. Onder de top nominaties voor de titel waren ook de senator van Texas Ted cruz, activist voor homo rechten Edith Windsor en de Syrische president Bashar Assad.


De echte naam van Paus Franciscus is Jorge Mario Bergoglio. Hij was één van de aarts bischoppen van Buenos Aires voor hij gekozen werd als de nieuwe Paus. Hij noemde zichzelf na Sint Franciscus, een Italiaanse heilige uit de twaaldfe eeuw. Sint Franciscus was bekend, omdat hij zijn rug keerde naar de manier waarop de rijken leefde en liever werkte met de armen.
See on bezienswaardighedenrome.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/70370220679