dinsdag 6 mei 2014

La bella Italia aan de Nieuwe Maas | Groot Vlaardingen | dé Weekkrant

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaVLAARDINGEN - Ontspannen genieten van Italiaanse spijzen, terwijl ‘highlights’ uit de mooiste opera’s uit de kelen van klasse-artiesten klinken. Dat is het idee achter de dinnershow Pasta & Basta, die zaterdag 24 mei z’n ‘anteprima’ beleeft in het Delta Hotel.Het gezelschap Opera per Tutti staat garant voor gepassioneerde operamuziek.Het gezelschap Opera per Tutti staatgarant voor gepassioneerde operamuziek.“We laten zien dat opera helemaal niet elitair hoeft te zijn”, vertelt Ronald Cordes, directeur van het Delta Hotel. “Het gezelschap Opera per Tutti bestaat uit charmante zangers en zangeresssen die het leuk vinden om mensen te entertainen. Het is speels en luchtig, maar wel met niveau. We hebben het tenslotte over professionele artiesten. Zo stonden ze het afgelopen jaar nog in het voorprogramma van het Prinsengrachtconcert.”


Good Things From Italy's insight:


Opera Per Tutti zijn ook te boeken via http://bit.ly/dU8LWY


See on deweekkrant.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ilIA6L

Echte Italiaanse tomaten-mozzarella salade | Smulweb.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenAltijd lekker en eentje van de favorieten hier. Smaakt heerlijk fris en er valt eindeloos mee te varieren. Veel smaken, pit, zacht en romig, hartig en zoetzuur….

See on smulweb.nl
via Tumblr http://bit.ly/RniNFa

Fiat Club Oldtimers kleurt Tongeren Italiaans

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaOnder een stralende zon zorgde de Fiat Club Oldtimer met hun aanwezigheid van verschillende Fiat oldtimers voor een Italiaanse sfeer op het jaarlijks evenement Ciao Tongeren.Door dit evenement konden de toeschouwers kennismaken met onze club en passie voor de Fiat oldtimers.Voor degene die nog interesse hebben voor oldtimers en kennis willen maken met onze club hebben we op 8 juni onze Classics Days. Dit jaarlijks evenement is open voor alle type oldtimers en Vespa’s. Ons evenement vindt plaats op de parking van Maasmechelen village. Er is de ganse dag animatie en mogelijkheid voor het bezichtigen van de auto’s en Vespa’s.

See on m.hbvl.be
via Tumblr http://bit.ly/1igtNP9

Baristakampioen bedenkt nieuw koffiedrankje | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDutch Barista Champion 2014 is Coen van Sprang. Hij mag naar het WK in Italië en bedacht ook een geheel nieuw koffiedrankje.Tijdens de eerste editie van The Amsterdam Coffee Festival werd Coen van Sprang (van Bocca Coffee) Dutch Barista Champion 2014. Van Sprang is een echte topper want hij gaat Nederland al voor de tweede keer vertegenwoordigen bij het barista wereldkampioenschap, uiteraard in Italië. In 2012 haalde hij daar zelfs de halve finale.Titelverdediger Zjevaun Janga (Restaurant FG) werd tweede in Amsterdam en Kim Staalman (Coffee Company) derde.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1iXqtE1

Buongiorno Amici, Buongiorno Vespa (bij Italian Entertainment...

Buongiorno Amici, Buongiorno Vespa (bij Italian Entertainment And More)
via Tumblr http://bit.ly/1kRmT2D