zondag 25 mei 2014

Giro opgeschrikt door ernstig ongeval met seingever

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen seingever in de Ronde van Italië is vandaag met zware verwondingen in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij tijdens de 14e etappe is aangereden door een televisiemotor. Volgens Italiaanse media is de toestand van de man kritiek.Het incident gebeurde in de slotfase van de 164 kilometer lange etappe. De man stond midden op de weg in een afdaling om een gevaarlijke situatie aan te geven, maar werd door de motorrijder over het hoofd gezien. Hoe het met de motard is, is niet bekend.

See on ad.nl
via Tumblr http://bit.ly/1jNHBkI

Limonsecco: twee Italiaanse producten in een fles

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaDe zon schijnt en de terrassen zitten weer vol. Vorig jaar waren vooral Aperol Spritz en Radler een grote hit op het terras, maar wat zullen we dit jaar zien? Wellicht de sprankelende cocktail ‘Limonsecco’. De Black & Bianco Limonsecco is een wijncocktail op basis van limoncello gecombineerd met prosecco. Het drankje heeft een subtiele bubbel met een fris vleugje citroen. De Limonsecco dient koud geserveerd te worden en bevat 5,9% alcohol.

See on horecatrends.com
via Tumblr http://bit.ly/1mbEt0y

Huiszoeking Italië in zaak-Schotte

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDetails zijn niet bekend, maar waarschijnlijk wordt onderzoek gedaan naar een vermeende Siciliaanse maffiabaas.De Italiaanse Justitie heeft op verzoek van Curaçao huiszoeking gedaan in Italië. Dat meldt het Openbaar Ministerie in Willemstad. Het OM zegt niet waar dat is gebeurd en bij wie. Daarnaast zijn diverse getuigen gehoord, zowel in Italië als in Sint Maarten. Ook op Curaçao zijn er vrijdag getuigen gehoord.Het OM zegt wel dat de huiszoeking gedaan is in het kader van een strafrechtelijk onderzoek tegen oud-premier Gerrit Schotte. Die werd begin deze week aangehouden op verdenking van witwassen van geld en valsheid in geschrifte.Afgaande op de twee aangiftes uit 2012, die de grondslag vormen van het onderzoek tegen de oud-premier, lijkt het waarschijnlijk dat de huiszoeking is gedaan bij de vermeende Siciliaanse maffiabaas Francesco Corallo en/of bij zijn bedrijf Bplus.

See on nos.nl
via Tumblr http://bit.ly/1mbEv8y

Nu in delicious: Saskia’s risotto al Barolo (en nog véél meer Italië)

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenHet nieuwe nummer van delicious, dat nét in de schappen ligt, staat boordevol Italiaanse inspiratie. Dit keer mochten niet alleen alle vaste culi-medewerkers Italiaanse recepten aanleveren, maar werd ook aan vijf bloggers gevraagd wat hun favoriete Italiaanse recept was.

See on ciaotutti.nl
via Tumblr http://bit.ly/1kCy9AQ

Italie Evenement 2014youtube.com Het Italië Evenement 2014


Italie Evenement 2014

youtube.comHet Italië Evenement 2014
via Tumblr http://bit.ly/1ojeEk3

Time for Aperitivo Italiano: HUGO e Antipasti Originale - Casa...

Time for Aperitivo Italiano: HUGO e Antipasti Originale - Casa Di Lella (bij Good Things From Italy)
via Tumblr http://bit.ly/1t9MhCm

HUGO L’Originale is op steeds meer zomerse terassen te...

HUGO L’Originale is op steeds meer zomerse terassen te vinden! Ook iets voor U???? (info@italielinks.nl ) (bij Italian Entertainment And More)
via Tumblr http://bit.ly/1t9t04f

La Piazza del Matrimoniogoogle.com Het Italië Evenement 2014


La Piazza del Matrimonio

google.comHet Italië Evenement 2014
via Tumblr http://bit.ly/1hluZx5