zondag 28 juni 2015

Allerta nei porti italiani: possibili attacchi via mare

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Il Viminale si accorge che la minaccia jihadista arriva anche dai Balcani. Tra gli obiettivi sensibili, aggiornati dopo la recente spirale di attacchi in Francia, Tunisia e Kuwait, sono finiti i porti del Mare Adriatico, in particolar modo quelli di Ancona, Bari e Brindisi. È qui che i terroristi dell'Isis o di altre sigle del terrore approdano per infiltrarsi in Italia e colpire le principali città europee. Ora il ministero dell'Interno si aspetta attacchi via mare proprio come facevano negli anni Settanta e Ottanta i commando palestinesi contro Israele.
See on m.ilgiornale.itvia Tumblr http://bit.ly/1dqQqAN

Prada-handtassen worden goedkoper - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het gaat momenteel niet al te best met het Italiaanse modehuis Prada dat al sinds 1913 bestaat. Niet zo'n goed nieuws dus voor het bedrijf, maar wel voor de fans van het merk. In een poging om de cijfers op te krikken, worden de handtassen van het merk namelijk een stuk goedkoper.
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1HolL2Z

Niet alleen Max Verstappen, ook 100 Ferrari's en meer paradepaardjes | RaceXpress

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Italia a Zandvoort, driven by Max Verstappen verwelkomt tientallen merkenclubs met vele honderden Italiaanse auto’s. Circuit Park Zandvoort biedt op zondag 28 juni een prachtig overzicht van Italiaanse automodellen, van zeer compacte auto’s tot onbetwiste supercars en van klassiek tot nieuw. Italiaanse raceauto’s blijven niet achter, variërend van race-Alfa’s uit de jaren ’50 tot moderne raceversies van de supercars van Ferrari. De auto’s zijn te bezichtigen op de paddocks en tijdens de demo’s op het circuit.
See on racexpress.nlvia Tumblr http://bit.ly/1dqumWM

De DATABASE van Italian Entertainment And More

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Raadpleeg onze complete database met Italië gerelateerd entertainment voor het invullen van uw evenement of project.
See on italianentertainment.nlvia Tumblr http://bit.ly/1dqnaKm

Autozine - Nieuws: Alfa Romeo

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Autonieuws: Alfa Romeo opent eigen museumMet de opening van het historisch museum in Arese viert Alfa Romeo zijn 105e verjaardag. Het museum, “La Macchina del Tempo” genaamd, omvat een boekwinkel, café, documentatie-centrum, testcircuit, ruimte voor events en een showroom voor aflevering van auto’s: de verbinding tussen verleden, heden en toekomst.
See on autozine.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HnXp9O

Nibali opnieuw Italiaans kampioen op de weg

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De 30-jarige renner van Astana, één van de favorieten voor de eindzege in de komende Tour de France, won de race over 219 kilometer van Legnano naar Turijn in het noorden van Italië.
See on nieuwstwitter.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HnP6ut