woensdag 13 mei 2015

'Een betoverend schouwspel, geen Bertolli-reclame' - AD.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Hoewel alle ingrediënten aanwezig zijn, wordt het geen Bertolli-reclame. Hier in de Cilento, de prachtige, ietwat vergeten streek onder Napels en de Amalfi-kust doen ze niet aan Italië uit het boekje. Dus ligt er geen smetteloos wit maar een bont- gekleurd laken op tafel en zit het eten niet in rustieke houten schalen maar in praktische Tupperware-bakjes.
See on m.ad.nlvia Tumblr http://bit.ly/1Iy7jXY

Italiaanse verpleger met ebola in het ziekenhuis in Rome - Het Nieuwsblad Mobile

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een Italiaanse verpleger heeft positief getest op het ebolavirus en ligt sinds dinsdagavond in een ziekenhuis in Rome. Dat heeft de Italiaanse luchtmacht woensdag laten weten. De 27-jarige man was sinds 8 mei terug uit Sierra Leone, waar hij als vrijwilliger werkte.
See on m.nieuwsblad.bevia Tumblr http://bit.ly/1RFb8gy

Prada-complex van bladgoud geopend in Milaan | Mode & Mooi

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het vier etages hoge industriële gebouw dat is bedekt met bladgoud is het meest in het oog springende element van de Fondazione Prada, die zaterdag in Milaan is geopend.Het is een cultuurcomplex voor de kunstcollectie van het Italiaanse modemerk, ontworpen door het Nederlandse bureau OMA van Rem Koolhaas. Het bevat 19 duizend vierkante meter aan tentoonstellingsruimte, filmzalen en horeca.
See on volkskrant.nlvia Tumblr http://bit.ly/1ECVLfz

La Palazzetta del Vescovo, een countryhotel in Umbria - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

La Palazzetta del Vescovo is een klein, gerieflijk boetiekhotel in familiebeheer. Het staat in Umbrië op een heuvel met schitterend uitzicht over Todi, Assisi en Perugia. Een prachtig overloopzwembad en een bijzonder rustige en stille omgeving.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1PFTIN7