woensdag 29 juni 2016

Sales Manager Outdoor Kitchens m/v (BE)

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Boretti heeft ambitie! Om goed georganiseerd internationaal door te kunnen groeien zijn we voor België per direct op zoek, naar een fulltime: Sales Manager
See on boretti.com

via Tumblr http://bit.ly/294ydtW

Benno en Franco Fiorito - Eigenaren Fiorito - Sensez

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Onze Nonno (opa) was een Italiaan, vandaar ook onze achternaam Fiorito. In 2007 gingen we back naar onze roots op bezoek bij onze nichtjes op Sicilië.Fiorito LimoncelloOnze Nonno (opa) was een Italiaan, vandaar ook onze achternaam Fiorito. In 2007 gingen we back naar onze roots op bezoek bij onze nichtjes op Sicilië. Tijdens een familiediner kregen we de lekkerste handgemaakte limoncello geschonken die we ooit geproefd hadden. In alle discretie kregen we het recept mee en terug in Amsterdam ging Benno hiermee aan de slag in zijn Amsterdamse keukentje.In eerste instantie was het maken van limoncello een hobby, maar al snel kregen we enthousiaste reacties van onze vrienden en bekenden. Tijdens een etentje met vrienden bij Toscanini in Amsterdam besloten we om onze limoncello mee te nemen en deze aan hen te laten proeven om te kijken wat ze ervan vonden. Ze waren zeer enthousiast en bestelden gelijk 3 dozen terwijl we slechts 2 flessen hadden. Na dit etentje zijn we op zoek gegaan naar een producent, zodat we aan alle wettelijke regels voor het maken van alcoholische dranken konden voldoen. Uiteindelijk kwamen we uit bij Herman Jansen in Schiedam, we maken onze limoncello daar nog steeds zoals we dit eerder thuis ook deden. Dat wil zeggen we schillen alle biologische citroenen nog steeds volledig met de hand. Als we aan het schillen zijn ruikt de hele fabriek van Herman Jansen heerlijk fris naar citroen.
See on sensez.nl

via Tumblr http://bit.ly/295pQ2z

Saltimbocca uit ‘Eating Rome’ | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Geniet van saltimbocca, naar een recept van Elizabeth Minchilli uit de culinaire reisgids annex kookboek Eating Rome – Living the Good Life in the Eternal City.Wij lieten ons verleiden door de saltimbocca, een vleesgerecht waarvan de naam is afgeleid van de uitdrukking saltare in bocca, in de mond springen – precies wat dit gerecht doet. Niet alleen omdat je het dankzij de verleidelijke geur meteen wil verorberen nadat je het hebt gemaakt, maar ook omdat de combinatie van dun kalfsvlees met prosciutto en salie zo goed is dat het ongeveer letterlijk je mond in springt als het eenmaal op je bord ligt.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/296FBpm

Bassano del Grappa | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Wandel mee door Bassano del Grappa, een prachtig stadje aan de Brenta dat bekend staat om de Ponte Vecchio (Ponte degli Alpini) van Palladio en om de grappa.Bassano del Grappa ligt aan de voet van de Monte Grappa, aan de uitlopers van de Alpen. Het startpunt van onze kennismaking met het stadje is het gezellige piazza dat grenst aan de Via Bonamigo waar we de komende twee nachten zullen overnachten in het traditionele familiehotel Al Castello, waar eigenaren Diego en Marinella ook een bar en caffetteria runnen.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/2943Vuh

Een klein beetje Italië in Rotterdam - Blij van reizen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Rotterdam, de stad die een klein beetje Italië in ons leven brengt. Dit zijn onze favoriete Italiaanse restaurants in Rotterdam.
See on blijvanreizen.nl

via Tumblr http://bit.ly/2943MH6

Nog nooit zag Italië zo veel migranten uit Libië arriveren - Elsevier.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Meer migranten dan ooit wagen de oversteek vanaf het Afrikaanse continent naar Italië. Als er niks aan wordt gedaan, zullen dit jaar jaar zo’n 300.000 migranten via die route naar Europa komen.
See on elsevier.nl

via Tumblr http://bit.ly/296CLAp

Talamini volgt Belg: 'Gratis ijs als Italië de finale haalt'

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Als reactie op de actie van de Vlaamse frietketen De Belg Waterloo geeft de Italiaanse ijsverkoper Talamini uit Stad gratis ijs weg. De voorwaarde is net als bij de Belgen: dan moeten ze de finale van het EK voetbal halen.
See on rtvnoord.nl

via Tumblr http://bit.ly/296CmOF

Nederland wil tijdelijke zetel VN-Veiligheidsraad delen met Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Nederland wil een tijdelijke zetel bij de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) delen met Italië. De twee landen hebben dat voorstel gedaan, omdat na vijf stemrondes geen van beide landen een duidelijke meerderheid van de stemmen kreeg.
See on nu.nl

via Tumblr http://bit.ly/292zJe7

Italian Stories – kleurrijke keramiekkunst | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het derde deel van onze tour langs bijzondere artigiani brengt ons bij een drietal kleurrijke keramiekkunstenaars. Ieder met een eigen specialiteit, maar allemaal even kundig, gastvrij en gepassioneerd.Paul: ‘Van Fabriano zoeven we door de glooiende heuvels van Le Marche, waar het al uitbundig lente is. Onze bestemming is het landgoed van keramiekkunstenaar Daniele Giombi, in het landelijke dorpje Fratte Rosa. De schitterende tuin nodigt direct uit tot het maken van foto’s, met dank aan de prachtige terracotta potten die meteen duidelijk maken wat de passie van de eigenaar van het landgoed is.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/291SeDe