dinsdag 26 november 2013

Alitalia wimpelt avances Ryanair af

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsROME (AFN) - De Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia heeft het aanbod van haar Ierse branchegenoot Ryanair voor hulp afgewezen. In een verklaring meldt Alitalia dinsdag dat het „een eigen strategie, een eigen plan, een eigen vloot en eigen bemanning” heeft om de routes vanaf de luchthaven Rome Fiumicino uit te voeren.


Ryanair had dinsdag in een persbericht laten weten zijn routes in en naar Italië drastisch uit te breiden en zei ook dat het Alitalia wil „helpen bij de huidige herstructurering”. De Ieren boden de Italianen onder meer aan om met hun binnenlandse vluchten passagiers aan te leveren voor de internationale vluchten van Alitalia vanaf Fiumicino.
See on iex.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68197406355

Poetin nodigt paus niet uit voor tegenbezoek

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Russische president Vladimir Poetin is gisteren met een enorme delegatie aangekomen voor een officieel bezoek aan Rome. Met diverse vliegtuigen werden 11 ministers en 50 auto’s ingevlogen, aldus het Italiaanse persbureau ANSA. Hij had ontmoetingen met de twee collega-staatshoofden die in Rome resideren: paus Franciscus en president Giorgio Napolitano van Italië.
See on volkskrant.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68195168931

Best Le Marche Properties for Sale | Penthouse Apartment, Porto San Giorgio

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend GoedPenthouse 2 bedroom apartment on the sea front for sale in Marche

The apartment is on the sea front a few minutes walk from the center of the lively town and the port. The motorway is 5 minutes away and Ancona airport about 45 mins.

This perfect holiday apartment for sale in Marche has 2 bedrooms and a large terrace (83 sqm) on 3 sides and views of the hills behind as well as the Adriatic sea in front.

This is a rare opportunity to buy an apartment is on top floor of this 5 storey block at the quiet end of town, a stones throw from the beach and the port. There are 2 bedrooms, 1 bathroom, 1 WC, an open plan drawing room and dining room as well as a small kitchen. There is also a 27 sqm attic which can be converted into another splendid room.

The kitchen and bathroom need modernising but the rest is ready as is.

The apartment is in good condition and can be used all the year round.
See on greatestate.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68194880331

Ryanair breidt fors uit in Italie en biedt Alitalia hulp aan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsRyanair gaat de druk op Alitalia flink opvoeren, door nieuwe binnenlandse en internationale vluchten vanuit Alitalia-hub Rome Fiumicino, maar biedt tevens zijn hulp aan de noodlijdende Italiaanse maatschappij aan.


Ryanair gaat op Fiumicino zes vliegtuigen stationeren en daarmee vluchten starten op Catania, Palermo en Lamezia in Zuid-Italie en op Brussel en Barcelona. De maatschappij vliegt al vanaf de andere luchthaven van Rome, Ciampino, naar de Italiaanse bestemmingen Alghero, Baro, Brindisi, Cagliari, Comiso en Trapani. Veel van deze vluchten zullen de komende maanden ook naar Fiumicino verhuizen, zodat Ryanair op Ciampino slots kan vrijspelen voor nieuwe internationale vluchten. Ryanair gaat het aantal op Fiumicino gevestigde vliegtuigen gestaag uitbreiden naar 10 of misschien zelfs 12.
See on rtlnieuws.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68194518180

Inside The Earth

Inside The Earth
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68185217697

Raw French Nature

Raw French Nature
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68185106948

Origineel Frans Parfum ‘Orgel’

Origineel Frans Parfum ‘Orgel’
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68185021195

French Wine and More Wine

French Wine and More Wine
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68184910491

Salsa Fresca - Cucina Casa Di Lella (bij Italian Entertainment...

Salsa Fresca - Cucina Casa Di Lella (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68184420246

Te bewonderen bij Louwman Exclusive

Te bewonderen bij Louwman Exclusive
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68182499368

The Making Of The Italian Coffee Handbags

The Making Of The Italian Coffee Handbags
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68181729490

Recyclen / Upcyclen van gebruikt koffie verpakkingsmateriaal. ...

Recyclen / Upcyclen van gebruikt koffie verpakkingsmateriaal. Kijk op www.italiancoffeehandbags.nl voor de eindresultaten (en om te bestellen). (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68175546162

Berlusconi eist herziening Mediaset-proces

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Italiaanse oud-premier en mediamagnaat Silvio Berlusconi heeft maandag op een persconferentie een herziening van het Mediaset-proces voor het hof van beroep in Brescia geëist. In het dossier rond fiscale fraude van zijn media-imperium werd Berlusconi op 1 augustus definitief veroordeeld.


Berlusconi (77) zwaaide op de persconferentie met nieuwe documenten die een vraag om herziening van het proces moeten legitimeren. Het zou gaan om twaalf getuigenissen, “waarvan zeven volledig nieuw”, aldus de oud-premier. Die moeten zijn onschuld bewijzen.


Berlusconi, die onlangs zijn politieke partij Forza Italia herlanceerde, is vastberaden een rol te blijven spelen op het Italiaanse politieke toneel. Zijn politieke toekomst oogt echter somber.
See on nieuwsblad.be

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68159852458

Friuli, Italiaanse streek met fantastische witte wijnen

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFriuli ligt in het noordoosten van Italië. Het grenst aan de ene kant aan de Adriatische zee en aan de andere kant aan Slovenië en aan de Alpen.


Friuli, dat officieel door het leven gaat als Friuli-Venezia Giulia, is niet zomaar een stukje Italië, het bestaat uit de provincies Udine, Pordenone en uit delen van de provincie Gorizia. Dit is alleen maar een beetje de topografische kennis, Friuli is meer, Friuli is wijn en wat voor wijnen.
See on wijngekken.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68159740207

Man crasht met Ferrari tijdens proefrit  - Nieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen proefrit met een Ferrari is zondagmiddag geëindigd in een crash. De bestuurder en zijn kleinzoon gingen een rondje rijden met de rode snelheidsduivel en raakten tijdens de rit bij Breukeleveen van de weg.
See on nieuws.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68159642500

Italiaans persbureau komt met paus-app

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet Italiaanse persbureau ANSA komt met een paus-app: Papa Francesco News. Naast tekst en foto’s over zijn dagelijkse activiteiten en toespraken biedt de dienst ook verdieping: de geheel aan de paus gewijde dienst onderzoekt de gewijzigde koers van het Vaticaan, en legt de nadruk op de ‘arme kerk’ en de persoonlijke stijl van paus Franciscus. De dienst is beschikbaar in het Italiaans, Engels, Spaans en Portugees.
See on volkskrant.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/68147718274