vrijdag 12 september 2014

Nijmegen twijfelt nog over Giro d'Italia in 2016

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsNIJMEGEN – Het Nijmeegse stadsbestuur twijfelt nog of Nijmegen de finishplaats wil zijn van de eerste etappen (en mogelijk ook de startplaats van etappe 2) in de Giro d’Italia van 2016. “De ambitie is er nog steeds, maar financieel wordt het een moeilijk verhaal”, zegt wethouder Ben van Hees.

See on gelderlander.nl
via Tumblr http://bit.ly/1qrGKux

Horecanieuws: Italiaans restaurant Vapiano trekt in Piusplaza

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDo 11 sept: De Italiaanse restaurantketen Vapiano vestigt zich op de begane grond van het in aanbouw zijnde complex Piusplaza aan het Piusplein. Deze dagen wordt er druk verbouwd, in de eerste maanden van 2015 gaan de deuren open.

See on bd.nl
via Tumblr http://bit.ly/X6R8v2

Sassuolo wil miljoenen zien voor Zaza

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHoewel de Serie A de laatste jaren steeds meer moeite begint te vertonen om te kunnen concurreren met de Premier League, Liga BBVA en de Bundesliga, brengt de Italiaanse competitie nog altijd pareltjes van voetballers voort. Simone Zaza is de nieuwe revelatie.

See on elfvoetbal.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wmozsx

Ferrari boekt geweldige cijfers

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDat het onrustig is bij Ferrari, mag opvallend worden genoemd, want het gaat de Italianen juist behoorlijk voor de wind. Een dag nadat topman Luca di Montezemolo zijn aftreden aankondigde, presenteerde Ferrari de cijfers van de eerste helft van 2014, en daar mag menig fabrikant jaloers op zijn.

See on autoweek.nl
via Tumblr http://bit.ly/X6R9PJ