maandag 19 september 2016

Zoek je de rust van een onbewoond eiland?

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

7 prachtige eilanden die wachten om ontdekt te worden met adembenemende landschappen en oude mythen en legendes.Heeft de dokter gezegd dat je met vakantie moet, liefst naar een eiland, waar geen internet, telefoon en tv is. Maar heb je geen geld om naar een eilandje in de Stille Zuidzee te vliegen? Hier is de oplossing.
See on dolcevia.com

via Tumblr http://bit.ly/2d61adJ

Pasta pesto peperoni e noce - My happy kitchen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Recept voor een heerlijk en eenvoudige pasta pesto peperoni e noce. Een pesto van noten en paprika, met verse gegrilde paprika’s en spekjes of feta.Ik beveel niet vaak een product uit een pakje of zakje aan. Of in dit geval uit een potje. Maar hé, gemak dient de mens, en sommige producten zijn gewoon heel erg lekker. Daarom is mijn slogan ook ‘zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes’. En beveel ik dit keer van harte de nieuwe pasta pesto peperoni en noce van Grand’Italia aan!
See on myhappykitchen.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cjYRSW

L'Arrosticini Gustoso - Italian Grill. Te boeken via Italian...L'Arrosticini Gustoso - Italian Grill. Te boeken via Italian Food Trucks (http://bit.ly/1hCKN4y) @gustodilella #arrosticino #arrosticini #italian #grill #burgers #piadina (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/2cBOOGP

Droomhuis Monte Lagello te koop | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

We tippen een prachtig droomhuis in Umbrië. Deze droomplek ligt binnen de muren van een prachtige middeleeuwse borgo: Monte Lagello, niet ver van Perugia.Voor iedereen die deze droom van een eigen huis in Italië deelt, tippen we vandaag een prachtig droomhuis in Umbrië. Deze droomplek ligt binnen de muren van een prachtige middeleeuwse borgo: Monte Lagello, niet ver van Perugia. De borgo werd gebouwd in de elfde eeuw en heeft zijn sprookjesachtige sfeer goed weten te behouden.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cBWYT8

Wintereditie van het Italië Evenement ´Sapori d’ Inverno´

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Het weekend van 21 oktober, Central Studios Utrecht wintereditie van het Italie Evenement, ‘Sapori d'Inverno’. Circa 80 Food en wijn bedrijven uit Italië en Nederland presenteren hier hun specialiteiten.Dit is de wintereditie van het bekende Italië Evenement wat in het voorjaar bij kasteel Haarzuilens plaatsvindt. Op 21, 22 en 23 oktober opent het Italië Evenement, Sapori d’ Inverno: De Smaak van de Winter haar deuren in Utrecht
See on dolcevia.com

via Tumblr http://bit.ly/2d9G1Lo

Fattoria di Montefiridolfi | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Al toerend door de harmonieus glooiende heuvels van de Chianti, met in deze tijd van het jaar rijen en rijen vol wijnranken met diepblauwe druiven, zie je overal bordjes die je op kleine wijnboerderijen en cantina’s wijzen. Meestal kun je er niet alleen mooie wijnen inslaan voor thuis, maar mag je ter plekke ook proeven van de wijnen die er gemaakt worden.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cVgwhG

Italië zal aanwezig zijn in Kiev.

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

De Italiaanse openbare omroep, Rai heeft deze morgen bevestigd voor het komende Eurovisiesongfestival. Vandaag maakte de zender ook de data bekend voor het Sanremo festival in 2017 maar het is nog niet bekend of de volgende Italiaanse kandidaat vanuit deze wedstrijd zal komen. Met Italië erbij hebben er zich al 29 landen bevestigd voor Kiev, de volledige lijst kan je hier vinden. In Stockholm werd Italië vertegenwoordigt door Francesca Michielin. Zij werd 16e met No degree of separation.
See on eurosongland.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cVi4IG

Het Unesco werelderfgoed in Zuidoost Sicilië; Beven bracht Barok tot leven | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Vroegere rampspoed op Sicilië bracht ook nieuwe levenslust en vitaliteit. Il Giornale ging op zoek naar de barokke schatten in het zuidoosten van Sicilië.De strijdkreet ‘Ik worstel en kom boven’ is niet alleen op onze eeuwenlange strijd tegen het water van toepassing. De Sicilianen in het zuidoosten van het Italiaanse eiland vochten lang met elkaar maar ook tegen het natuurgeweld, in dit geval de aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. De rampspoed bracht echter ook nieuwe levenslust en vitaliteit waarvan wij nu nog steeds kunnen genieten. Il Giornale ging op zoek naar de barokke schatten in het zuidoosten van Sicilië.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/2dclkRR